حالا خوبه برات آرزوی پول کرده، به ما که رسید آرزو کرد همه جا جنگل و فضای سبز بشه!!!![]()
حالا خوبه برات آرزوی پول کرده، به ما که رسید آرزو کرد همه جا جنگل و فضای سبز بشه!!!![]()
ممنون که جواب دادی ولی اینو من میدونستم . یعنی همون انژری هسته ای رو منظورمه ولی من یادمه یه توی منطقه ای رفتم که آلوده بود ولی لباسمو عوض کردم دوباره رفتم توی اون منطقه دیگه اون علامت ظاهر نشد میدونی کجا رو میگم . همون yanter .
برای تیر هم میدونم باید بگردیشون ولی من توی منظقه ی آلوده چطوری بگردمشون با حدود 3 تا medkit ؟؟؟؟ تازه وقتی هم که میگدیشون تیر کلت دارن ولی پدرسوخته ها با تیر از اون تفنگ خوب ها بهت حمله میکنن اگه هم خیلی بخواد بهت رحم که 8 تا یا 7 تا تیر توی جیبش من هم نمیخوام تقلب کنم آخه من تیر هایی گرفتم حدود 250 تا ولی تفنگشو نمیدونستم کدوم یعنی پیداش نرکدم مجبئد شدن بندازمشون الان توی کافی نت هستم وگرنه عکسشو میزاشتم .
اگه اشکال نداره ترینر رو بزارید تا من یه 300 400 تایی تیر دست و پا کنم . تا یه به یه یارو هم میرسم با آر پی جی حمله میکنه .
ببینید یکی از راههایی که میتونه از سریع آلوده شدن شما جلوگیری کنه استفاده از اون اشیائیه که گاهاً روی زمین افتادن و میدرخشن، اگر اونها را به لباستون وصل کنید(روش کلیک کنید attach to belt را انتخاب کنید) بعضیاشون انرژی شما را زیاد می کنند (مثلاً مدت بیشتری میتونید بدوید) یا بعضیاشون قدرت ضد گلوله بودن لباس شما را زیاد کنند یا همین که دیرتر هسته ای بشید. در مورد تیر هم اگه بیشتر سرشون را هدف بگیری اصلاً به مشکل کمبود تیر دچار نمیشی (من خودم بازی را که تموم کردم 2000تا تیر هنوز داشتم). ضمناً تو یکی از این مأموریت های فرعی فکر می کنم اگه اون دانشمند رو نجاتش بدی و بعداً یه مأموریت هم واسه رئیسش انجام بدی یه لباس بهت میده که خیلی مقاومتش در مقابل تشعشعات زیاده.
بله لباس هم در مقاومت در برابر آلودگی موثره بهترین لباس هم همونیه که دکتره بهتون میده البته رییس گروه دیوتی هم همون لباس رو بهتون میده ولی رنگش قشنگ تره!!!
در مورد کیت ها هم تا حالا من به مشکلی بر نخوردم و فکر میکنم در هر لحظه بازی حد اقل 30 تایی کیت همرا داشته باشم شما انگار اینایی رو که میکشی نمیگردی
همونطور که این دوشتمون گفت هدشات خیلی موثر تره وقتی من که از همون اوایل بازی به بدنها کاری نداشتم و فقط کله رو میزدم تا مجبور نباشم یه خشاب رو رویه یه نفر خالی کنم با هدشات 2-3 تیر یا اگه درست بزنیم 1 تیر کافیه تا یه نفر رو بکشه البته داشتن تفنگ منسب هم تویه تعداد تیر هات تاثیر داره و یه تفنگ قوی باعث میشه تیر کمتری برایه کشتن یه نفر هدر بدی
در مورد ترینر هم نمیدونم در کدام جنگل یافت میشه اییییییییییینکاره !!! جون ترینرتو بزار اینجا بچه ها استفاده کنن
البته تو cheathappens اگه اسم بازی رو سرچ کنی حتما میابی به دلیل شاهکار مخابرات باریه ما که فییییییی&@**یلتر شدهکسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟! حتما میخوان بچه ها برایه بازی کردن به ترینر متکی نباشن چقدر اینا به فکر ملتن
![]()
لا اقل تو نمردی ما که بعد آرزومون مردیم![]()
آر پی جی؟؟؟؟؟؟ من تا حالا تو بازی همچین چیزی ندیده بودم دقیق بگو ببینم کجاست.؟؟
در ضمن اگه تیر نداری تیر کلت که داری یواشکی آدم بکش تفنگشو بردار من چند بار مجبور شدم با knife آدم بکشم![]()
نامرد واسه منم وقتی آرزو کرد آوار ریخت رو سرم منم مردم.!![]()
من ترینر بازی رو دارم لینکش رو میذارم هرکی خواست بگیره من که خودم با تقلب مخالفم در ضمن اگه کسی خواست تمامی لباسها واسلحها را از فروشنده اول بازی بخره بگه تا بگم چکار بکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من همون اول اوله بازي گير كردم بايد چيكار كنم ؟؟
همونجا كه يه مرد پشت ميزه باهاش حرف ميزنم چي ميگه ؟؟ بايد چيكار كنم ؟؟
پشت سرمم يه دره كه بستست !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)