من يه بار يك تاپيكي ديدم بااين عنوان كه يه عدد ثابتي بود ميزدي بعد شماره روميگرفتي شماره ات نمي افتاد ، ولي برا ي من جواب نداد اگه چيز ديگه اي بلدي به ماهم بگي ممنون ميشيم![]()
![]()
من يه بار يك تاپيكي ديدم بااين عنوان كه يه عدد ثابتي بود ميزدي بعد شماره روميگرفتي شماره ات نمي افتاد ، ولي برا ي من جواب نداد اگه چيز ديگه اي بلدي به ماهم بگي ممنون ميشيم![]()
![]()
Last edited by راه كوير; 31-05-2007 at 09:52.
بله . اون تاپیک منه بدبخت بود . اون شماره دیگه کار نمیکنه . امکاناتی داشت که نگو یعنی میشد به شهرستان زد بدون اینکه پول شهرستان بی افته یعنی داخلی حساب میشد . تازه میتونستی با تلفن سکه هم به شهرستان زنگ بزنی . من که زیاد استفاده کردم
خدا نكنه بدبخت باشي عزيز.اين حرفو هيچوقت نزن حتي به شوخي.آرزوي خوشبختي برات دارم.
دوستان عزیز یه راه دیگه برای دریافت پرینت کامل و لیست مکالمات تلفنهای ثابت و همراه اینه که شما باید رمز عبور خط خود
را داشته باشید که برای دریافت رمز عبور با در دست داشتن فیش موبایل یا تلفن خود به مخابرات مراجعه کرده و درخواست
رمز عبور کنید که با ارائه کارت شناسایی اونو به شما میده و شما میتونید با گرفتن شماره 131 و وارد کردن شماره خط و بعد
رمز عبور از بدهی هر ماه از ماههای گذشته مطلع بشین و اگه دستگاه فاکس داشته باشین و یا برنامه فاکس رو روی کامپیوتر
نصب کنین اونو براتون به صورت فاکس میفرسته و یا پرینت و اطلاعات رو به ایمیلی که در موقع گرفتن رمز عبور از مخابرات
دادین میفرسته . من این کارو تو شهرستان انجام دادم و همیشه برای دریافت پرینت ازش استفاده میکنم . موفق باشید
Last edited by ahsanx; 02-06-2007 at 05:58.
جالب اینه که این روش Sms رو امروز روزنامه خراسان چاپ کرده ( 12 / 3 / 1386 ) در صفحه علمی گوشه بالا سمت چپ ! ( امتحانشو پس داده ).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)