agha filme man mp4 bode
az site download kardam
hameah ba HTM file boode
mige
video can not be played
data corrupted
to mp_ROOT rokhtam
on Mv100001 mayeha ham dare
aya moshkelesh
v 3.40 oe a
hastam
mitoonam ro in version
software ejra konam
agha filme man mp4 bode
az site download kardam
hameah ba HTM file boode
mige
video can not be played
data corrupted
to mp_ROOT rokhtam
aya moshkelesh
v 3.40 oe a
hastam
mitoonam ro in version
software ejra konam
آره ديگه بايد Psp رو وصل كني به كامپوتر و از كامپوتر بازي براش بريزي رو مموري . خود Psp كه سي دي رام يا دي وي دي رام نداره !!! اون فقط درايور Umd داره كه فقط Umd مي خونه !راستی این Cd يا Dvd که گفتی رو بايد از طريق کامپيوتر بريزيم رو مموری؟ اینم خودش يه دردسره ديگه. پس اگه اینجوری باشه ما از درايو خود Psp چه استفاده ای ميکنيم؟ يا که ميشه مستقيم از خود Psp ريخت رو مموری؟
اين توقف معمولا تو بازي هاي خفن حجم پيش مي آد اونم گاهي مشكلي پيش نمي آره .راستی در کل این توقف برای لود کلا مشکلی برای بازی ایجاد نميکنه. يعنی باعث آعصاب خوردی نميشه که؟ در کل ميتونی راحت و مثل آدم بازی کنی که؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دوست عزيز خواهشا فارسي بنويسيد بعدش داري با موبايل مي نويسي كه هر كلمه رو تو يه خط نوشتي ؟! اون ربطي به ورژن نداره منم ورژن دستگاهم 3.40 و مشكلي با اجراي فايل هاي MP4 ندارم . البته گاها موقع تبديل مشكلاتي براي PSP ممكنه پيش بياد . مثلا يه بار يكي از دوستام PSP رو تبديل كرد MP3 پليرش از كار افتاد ! حالا مشكل شما از چيه من نمي دونم !agha filme man mp4 bode
az site download kardam
hameah ba HTM file boode
mige
video can not be played
data corrupted
to mp_ROOT rokhtam
aya moshkelesh
v 3.40 oe a
hastam
mitoonam ro in version
software ejra konam
موفق و پيروز باشيد
جاويد
پس در اصل همون درايو UMD بی استفاده خواهد موند اونم فقط برای ایرانی ها.
با این حساب من موقعی که ميخوام برم سفر و بازی کنم بايد 4 تا مموری 2 گيگ بخرم تا حداقل 5 تا بازی و مقداری آهنگ و 1 فيلم بتونم بريزم. اه اه. مموری 2 گيگ سرعت بالا چنده؟ راستی این سرعت بالا رو از پايين چتوری ميشه تشخيص داد که يارو سرمون کلاه نزاره؟
Last edited by mazi_z_PSP; 02-06-2007 at 13:16.
درايو UMD كه بي استفاده نمي مونه چون شما اگه بخواهيد بازي هاتون رو از مموري اجرا كنيد هم بايد حتما يه UMD تو درايوتون باشه كه عمل بوت رو فقط انجام مي ده !پس در اصل همون درايو UMD بی استفاده خواهد موند اونم فقط برای ایرانی ها.
با این حساب من موقعی که ميخوام برم سفر و بازی کنم بايد 4 تا مموری 2 گيگ بخرم تا حداقل 5 تا بازی و مقداری آهنگ و 1 فيلم بتونم بريزم. اه اه. مموری 2 گيگ سرعت بالا چنده؟ راستی این سرعت بالا رو از پايين چتوری ميشه تشخيص داد که يارو سرمون کلاه نزاره؟
در مورد بازي ها هم كه گفتم اگه حجم متوسط بازي ها رو در نظر بگيريم كه حدود پونصد مگه شما رو يه مموري دو گيگ حداقل چهار تا بازي مي توني بريزي بستگي به حجم بازي داره !مموري دو گيگ قيمت ندارم من پنج ماه پيش خريدم 30 تومن سرعت بالا رو هنوز چهار گيگ نيومده بود اون موقع الان فكر كنم كمي ارزون تر باشه ! سرعت بالا ها هم روشون نوشته High Speed البته چون چاپه مي شه تقلبي هم اين چيزا رو نوشت ولي يه تاپيك داريم تو همين پي سي كه نوشته چجوري مموري هاي اصلي رو از تقلبي تشخيص بديم يه سرچ كنيد ...
شما اول پی اس پی رو بخر بعد برو سراغ یو ام دی و مموری![]()
چرا ميگن نبايد psp 1.5 را استوك بخريم
چون بايد از فروشنده psp را كرك شده بخري
راستي..... اين fw 3.40 oe-a برنامه devhook نداره؟ چون بعضي بازي ها رو اجرا نمي كنه.
3.40 نيازي به ديو هوك نداره ! خودش همه چي رو اجرا مي كنه مگر اينكه بازي كه استفاده مي كنيد ايميج نباشه كه اون موقع بايد از ديو هوك استفاده كنيد !راستي..... اين fw 3.40 oe-a برنامه devhook نداره؟ چون بعضي بازي ها رو اجرا نمي كنه.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)