اسمارت لینک
زولتریکس سه چیپ
دی لینک
و چند تای دیگه
که من امتحان کردم و مشکلی نداشته
اسمارت لینک
زولتریکس سه چیپ
دی لینک
و چند تای دیگه
که من امتحان کردم و مشکلی نداشته
برای ویستای 32 بیتی بیشترشون قابل استفاده هستن مثل زولتریکس 3 چیپ با گارانتی مهرگان ماشین آسیا و قیمت حدود 16 تومان اینم لینک دانلود درایور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما تو ویستای 64 بیتی انتخاب محدوده مثلا همین زولتریکس هنوز درایور 64 بیتی رو ارائه نداده
تو این زمینه مودم گیگا بایت از همه بهتره چون به صورت پلاگ اند پلی هم تو 32 بیتی و هم 64 بیتی بدون درایور کار می کنه
با قیمت 8 تومان با گارانتی آواژنگ
بچه ها من ويندوز ويستا نسخه بيزينس را نصب كردم ولي يه فرقايي ميكنه با دفعات قبلي كه نصب ميكردم
مثلا اون حالت شيشه اي بالاي پنجره ها وجود نداره يا اون دكمه سوئيچي كه كنار استارت وجود داره و پنجره ها را به شكل آبشاري كنار هم نشون ميده وجود نداره
به نظر شما چيكار كم دوباره نصب كنم يا تنظيمي داره ؟
ممنون ميشم كمك كنيد
سلام . با توجه به اینکه گفته بودید این کرک وان کلیک ویستا رو همه ی سیستم ها کار نمی کنه در صورت کار نکردن اون باید از چه کرکی استفاده کرد؟ ممنون ی شم اون کرک و توضیحاتش رو به من بدید
اول اینکه شما اصلا سلیقه ندارید و نمی دونید دارید چی میگید . شما از بهترین ویندوز ایراد ها مزخرفی میگیرید که به ویستا نمی چسبه . این ویندوز من ( ویستا ) اینقدر توپه که تمام برنامه هایی که دوست دارم و تمام بازی هایی که دوست دارم روش نصب شد تازه من اینقدر از این قسمتش که وقتی حرف میزنی همون دستور اجرا میکنه خلاصه ویندوز توپی است
دوم اینکه شما یه آموزش چند صد صفحه ای بزارید با pdf بزارید تا ما همه چیز ویستا رو یاد بگیریم
آقا من وقتی در قسمت cmd می نویسم slmgr -dlv بیلد 6000.16386 6.0را نوشته ودر قسمت
windows operating system
VISTA,OEM_ SLP CHANNEL M را نوشته آیا این ویندوز retail است چون خودم فکر می کنم زودتر از 30 جانوییه گرفتم.
سلام
آقا کمک کنید که بیچاره شدم.
همه فونتهام عوض شده ویه سری علائم((مثل نقطه و مربع و ...)) به جای فونتهای اصلی اومدن.
همه قسمتهای ویندوز اینطوری شده.حتی تو اینترنت هم فونتها به شکل مستطیل نمایش داده میشن.
یه برنامه این بلا رو سرم آورد ومنم پاکش کردم ولی فونتها هنوز خرابن.
روی دسکتاپ کلیک راست کنید و گزینه ی personalize رو انتخاب کنید
بعد از ورود به صفحه جدید گزینه windows color and appearance
رو انتخاب کنید ودر این منو گزینه open classic appearance properties for more color option را انتخاب ودر منوی theme گزینه aero رو انتخاب کنید.
سپس به منوی windows color and appearane برگردید و تیک گزینه ی enable transparency رو بذارید
اقایان میشود آپدیت ها رو نگه داشت و در زمانی که یک ویندوز ویستا جدید نصب کردیم نصب کرد تا ویندویز ویستا بالا برود
دكمه سوئيچي كه كنار استارت وجود داره و پنجره ها را به شكل آبشاري كنار هم نشون ميده وجود نداره
روی Game کلیک میکنم به شاخه سیو بازی میره و دیگه بازیها اجرا نمیشوند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)