تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 176 از 1081 اولاول ... 76126166172173174175176177178179180186226276676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,751 به 1,760 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

Doyenfery عزیز سلام:
    کسپرسکی در شناسایی تروجان ها اسپای ور ها خیلی قدرتمن هست!!
    من پیشنهاد می کنم یک دور پارتیشن های سیستم رو کامل پاک کن تا خیالت از لحاظ سیستم راحت شه!
    کسپرسکی جدیدترین ورژن رو دانلود کن یعنی 7.0.0.119 و 4-5 روز یکبار آپدیت کن!!
    اینجوری خیالت راحت تره ولی راه های دیگه هم هست!!
    راستی حتما یم فایروال خوب هم نصب کن که پیشنهاد می کنم از زون آلارم یا از اینترنت سکوریتی کسپرسکی استفاده کنی!!

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مرسی

والا بعد از اینکه ویروس کش (کاسپر 6.0) رو نصب کردم ( وتا 34%) آپدیت کردم .. در حدود 100 تا ویروس پیدا کرد !
    تا الان سه بار گذاشتم که کل سیستمو اسکن کنه .. هر بار چن تا پیدا می کنه و می کشه .. ولی بعدش یعنی حدودا هر یک ساعت یکی پیدا می کنه !!
    - سری اول ویروس هارو از یه پوشه به نام System information در درایو D پیدا کرده بود .. من هر چی گشتم تو درایو D همچین پوشه ای پیدا نکردم ( View hidden file هم فعال بود)
    - یه سوال دیگه هم داشتم .. کاسپر آنتی اسپایور هم داره ؟ قوی هست ؟ از لحاظ تروجان و تروا چطور ؟
    - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شنیدم بعضی ویروسا سکتور های هاردو از بین می برن).

و در کل چه راهی برای پاک سازی هاردم پیشنهاد می کنید؟
    دوست عزیز

شما System Restore را غیر فعال کن و بعد یکبار دیگر سیستمت را پس از آپدیت کامل اسکن کن ( بهتر است در

حالت Safe Mode اینکار را بکنی ) .برای اینکه خاصیت Anti-Adware و آنتی اسپایور کاسپرسکی قویتر شود شما

باید در قسمت تنظیمات و در قسمت Malware Categories همه گزینه ها را علامت بزنی .اگر از سرویس PDM

کاسپرسکی درست استفاده کنی از نصب بسیاری از اسپایورها و سایر بدافزارها روی سیستمت جلوگیری می کند

ولی حتما یک آنتی اسپایور قوی را برای اسکن گاهگاهی سیستم نصب کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه y91z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    usa

پيش فرض

system restore غیر فعال کن و از طریق disk cleanup فایلهاشو پاک کن.بعد برو تو safemode و از اونجا سیستمو دوباره با آنتی ویروس چک کن. حتما مشکلت حل میشه.

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون از همه
    من پیشنهاد می کنم یک دور پارتیشن های سیستم رو کامل پاک کن تا خیالت از لحاظ سیستم راحت شه!
    فعلا نمی تونم این کارو بکنم , چون اطلاعات زیادی رو هاردم هست که ازشون بک آپ نگرفتم و دسته بندی و بک آپ گیریشون هم زمان می بره .
    دو سوال دیگه :
    - امکان داره که بعد از انجام این کارا بازم رو سیستم ویروسی باقی بمونه ؟ (چون ویروس کش رو چن روز بعد از اینکه ویندوز نصب کردم و اینترنت کار کردم , رو سیستم نصب کردم و شنیدم که بعضی ویروس ها می تونن کاری کنن که ویروس کش نتونه اونارو پاک کنه.
    - و مشکل سر و صدای هاردم ممکنه که از ویروس باشه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوست عزیز

شما System Restore را غیر فعال کن و بعد یکبار دیگر سیستمت را پس از آپدیت کامل اسکن کن ( بهتر است در

حالت Safe Mode اینکار را بکنی ) .برای اینکه خاصیت Anti-Adware و آنتی اسپایور کاسپرسکی قویتر شود شما

باید در قسمت تنظیمات و در قسمت Malware Categories همه گزینه ها را علامت بزنی .اگر از سرویس PDM

کاسپرسکی درست استفاده کنی از نصب بسیاری از اسپایورها و سایر بدافزارها روی سیستمت جلوگیری می کند

ولی حتما یک آنتی اسپایور قوی را برای اسکن گاهگاهی سیستم نصب کن.
    سلام دوست عزیز
    قسمت Trusted Zone واسه چیه؟
    چه جوری میشه ویروس های شناخته شده رو قرنطینه کرد؟اصلا کار عاقلانه ای هست؟

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام بچه ها فايل اكتيوه اين ورژن رو دارين Kaspersky Anti-Virus v7.0.0.119
    اگه دارين ميشه بدين خيلي لازم دارم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام بچه ها
    این دو بخش واسه چیه؟:
    1- چه کار کنم خوب شه؟
    2- فعالش کنم چی میشه؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    قسمت Trusted Zone واسه چیه؟
    چه جوری میشه ویروس های شناخته شده رو قرنطینه کرد؟اصلا کار عاقلانه ای هست؟
    Trusted Zone محلی است که شما برنامه هایی را که به انها اطمینان داری و نمی خواهی کاسپرسکی مزاحم آنها شود

وارد می کنی .این قسمت فقط مخصوص برنامه های قابل اطمینان نصب شده بر روی سیستم است نه ویروسها , اگر

شما ویروسها را به آن معرفی کنی در واقع چراغ سبز ورود انها را به سیستم نشان داده ای .ولی بخش قرنطینه بخشی

است که شما فایلهایی را که به انها مشکوک هستید قرار می دهید یا این که ویروسهایی را که کاسپرسکی پیدا کرده

است ولی شما فکر می کنید اشتباه کرده است در ان قرار می دهید .در این محل فایل مزبور پاک نمی شود ولی

کاسپرسکی از فعالیت آن جلوگیری می کند .اضافه کردن ویروسهای شناخته شده به این منطقه نیز خطرناک است چون

اگر کاسپرسکی به هر علتی روی سیستم شما از کار بیفتد ممکن است ویروسها از قرنطینه آزاد شوند.البته

کاسپرسکی هر فایلی را که پاک می کند نسخه ای از آن را برای مدتی در قسمتی به نام Back up نگهداری می کند.

شما اگر می خواهید یک فایل الوده را روی سیستمت نگهداری و کاسپرسکی نتواند آن را شناسایی کند آن را داخل

یک فایل فشرده پسورد دار بگذار در این حالت ویروس هم نمی تواند به سیستمت اسیبی برساند.

این دو بخش واسه چیه؟:
    1- چه کار کنم خوب شه؟
    2- فعالش کنم چی میشه؟

ممنون
    پیغام اول به این معنی است که کاسپرسکی به یک فایل دارای پسورد برخورده است که نمی تواند داخل آن را اسکن

کند. شکل دوم هم مربوط به یکی از تنظیمات کاسپرسکی برای اجتناب از تداخل با نرم افزارهایی است که خاصیت

Self-Protection یا دفاع از خود را دارند .بهتر است ان را تیک نزنی چون بعضی از سیستمهای دفاعی خود

کاسپرسکی را هم غیر فعال می کند.

9. 3 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

vtn54 عزیز ممنون
    اون فایلی که پسورد داره و کسپر اونو نمیتونه شناسایی کنه چگونه میشه پسوردش رو برداشت ؟
    چون من که نذاشتم!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

vtn54 عزیز ممنون
    اون فایلی که پسورد داره و کسپر اونو نمیتونه شناسایی کنه چگونه میشه پسوردش رو برداشت ؟
    چون من که نذاشتم!!!
    نرم افزارهایی برای پیدا کردن پسورد اینگونه فایلها هست ولی من که تا بحال فایده ای از آنها ندیده ام .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •