اين دوست عزيزمون كه تو كار يوگا بيده يه خورده با فروم مشكل داره ...
انشالله راه بيافته بيشتر مياد ...![]()
اين دوست عزيزمون كه تو كار يوگا بيده يه خورده با فروم مشكل داره ...
انشالله راه بيافته بيشتر مياد ...![]()
دوستان کرمانشاهی ببخشید من اینجا پست میدم.
ولی کنجکاو شدم دیگه.
چرا جناب Ostad.Yoga.Darmani پایین اسمشون ستاره نداره؟
من تاحالا همچین چیزی ندیده بودم!!
ايشون آدرس ايميلي كه باهاش رجيستر كرده بيدند رو عوض كردن واسه همين فونت نوشته يوزرشون بصورت Italic شده و ستارهاشون برداشته شده ...
بزودي برميگردند ...
در ضمن خوشحالم ميشم در خدمتتون باشيم ، تاپيك اين شهر و اون شهر نداره ...![]()
ممنونم وکمن جان.
من این نکته رو نمیدونستم.
ما چاکر همه هموطنام هستیم.به خصوص کرمانشاهیای عزیز.
case (1)
بودا کیست؟
سیذارتا گوتاما که در سالهای 486 الی 566 (پیش از میلاد ) در هندوستان می زیست وی از شاهزاده گان هندی و از طبقة کشتریا ( شهریاران و جنگاوران بود ) ، در قصری زندگی میکرد که نه پیری را دیده بود و نه مرگ و نه سختی را چشیده بود و هیچ وقت هم به او اجازه نمی دادند که بیرون از قصر را ببیند ، با اینکه دارای زن و فرزند بود همیشه به دنبال گمشده درون خود بود تا به حقیقت دست پیدا کند روزی از روزها و به دور از چشم خدمتکاران و خدمه قصر به طور مخفیانه خارج می شود و دنیای بیرون از قصر را می بیند در هنگام فرا به اولین چیزی که بر می خورد مرد کهنسالی را می بیند و می گوید که چرا فرتوت شده ای می گوید عمر گذشته در جای دیگر میبیند که یک عده جنازهای را با خود حمل میکنند او اولین بار است که مرگ را در چشم خود میبیند و از اطرافیان و نزدیکان آن جنازه می پرسد و می گوید که چه بلایی به سر این مرد آمده است می گویند که وی فوت کرده است با دیدن این منظره می فهمد که پیری و مرگ وجود دارد وی در همان لحظه تصمیم می گیرد که برای این مسائل و رهایی از آنچه که از این دنیاست چارهای بیندیشد او ناگهان در ذهن خود از همه چیز می برد و خود را به زیر درختی می رساند . ادامه دارد ......................................
سلام کرمانشاهی های گل
من یه سوال داشتم راجب به روغن حیوانی که فکر می کنم همون روغن کرمانشاهی باشه! ایا واقعا اصل این روغن برای کرمانشاه؟
می شه بگید از چی درستش می کنند و یه مقدار راجب به بو و مزش هم بگید
ممنون
ضمن عرض سلام
روغن کرمانشاهی از قدیم الایام خاصیت دارویی داشته و همچنین عطر خاصی دارد که این عط از گیاهان کوهی این دیار گرفته میشود و خاصیتش این است که جذب بدن نمی شود و برای بدن مفید می باشد .![]()
من اومدم دوستان خدمتتون![]()
case (2)
ادامه قسمت اول (بودا کیست؟)
روزها و شبها در زیر این درخت به حالت خلسه و از خود بی خودی به سر میبرد با غذایی کم و غمی بزرگ در درونش تا اینکه به حقیقت دست یابد و با خود عهد می کند که تا در درون خود به حقیقت علت و معلولی دنیا دست پیدا نکند از این حالت و درخت دست برندارد روزها و هفته ها به همین حالت ( حالت ذن در یوگا) می نشیند تا به حقیقت دست پیدا کند بعد از 3 هفته ناگهان در درون وی شعله ای از حقیقت روشن می شود آری او با نیت پاک و ریاضتی که تحمل نمود ذات هستی به وی حقیقت را نمایان نمود . او دیگر سیذارتا گوتاما شاهزاده هندی نبود وی به (بودهی ) در زبان سانسکریت یا بیدار دلی یا روشنی حقیقت دست یافته بود او بودا یعنی آگاه دل بود وی در همین که به چهار حقیقت اصلی رسیده بود که بعداً در رابطه با آن توضیح خواهیم داد از زیر درخت بلند شد نا گهان از دور اسبی را دید و قتی که نزدیکتر آمد دید آن اسب تبدیل به یک روحانی برهمن شده است برهمن ایینی قبل از بودا بود آن یک مرد عارف بود که خداوند برای راهنمایی بودا او را فرستاده بود بودا با وی مصاحبت می کند و از وی طلب استمداد و راهنمایی می خواهد و آن برهمن وی را تربیت می کند تا اینکه بودا را به جای می رساند که خود به او اجازت پیری و راهنمایی مردم را می نماید .
دالایی یوگا جان به جمع ما خوش امدی . انشا الله همدیگر رو میبینیم در اینده نزدیک ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)