دوستان لطف كنند كرك تاپ سي دي 2005 تيتان را قرار بدن
لطفا يكي كرك تاپ سي دي 2005 تيتان رو بذاره و اگه خيلي حرفه اي هست آموزش كرك رو هم قرار بده
ويرايش :كرك : TOPCD2005 تيتان
دوستان لطف كنند كرك تاپ سي دي 2005 تيتان را قرار بدن
لطفا يكي كرك تاپ سي دي 2005 تيتان رو بذاره و اگه خيلي حرفه اي هست آموزش كرك رو هم قرار بده
ويرايش :كرك : TOPCD2005 تيتان
من دارم ولي نميدونم كجا بزارم اگه خواستي ميل بزن برات بفرستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز به پی سی ورلد خوش آمدی .
اینجا قسمت معرفی نرم افزاره میتونید درخواست خودتون رو در بخش درخواست کرک بدید . لطفا قوانین انجمن را هم مطالعه کنید![]()
دوست عزيز تاپ سي دي كه ديگه اينقدر در پيت نيست گفتن سي دي ايراني ولي اين تاپ سي دي فكر همه جاش رو كرده نسبت به شناسه كامپيوتر و شناسه كاربر يه عدد ميده. خب من حدود يك ماه داشتم باهاش ور مي رفتم تا بتونم اعداد رو پيدا كنم ولي نشد مي دوني چرا چون كه اونا از ما زرنگ ترن بگم كه تلاش منم بي نتيجه نبود ولي به هر حال نمي توني از شماره و كد پيچ كس ديگه استفاده كني .
توجه :
من تا اونجايي كه فهميدم هر سناسه مختص به يك كامپيوتر هست كه بين مقدار 0 و 1 يه عدد رو ميده كه نسبت با اون عدد سناسه سيستمتون معرفي ميشه به بانك اطلاعاتي قفل سي دي
rasool_bbc, جان تاپ سی دی که کرک شده بوسیله Magic_h2001 .ولی درخواست در جای خودش![]()
سلام:
من کرک این نرم افزار رامیخوام کسی داره؟
spy sweeper v4 :?:
دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی شما به انجمن های پی سی ورلد و پیوستن شما به برو بچ سایت .نوشته شده توسط بی خواب
شما بایدرخواستتون رو در قسمت در خواست سریال و کرک نرم افزار انجمن بدید.
اينم كرك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش هم برين يقه Magic رو بگيرين ! به من چه![]()
ايول hatef_4541 مدتها دنبالش ميگشتم...
آقا این کیجن چه جوری کار می کنه من فایل exe رو بش میدم بعد فرم activation باز میشه حالا باید چی کار کرد :cry:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)