تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567
نمايش نتايج 61 به 65 از 65

نام تاپيک: فقط می تونم بگم مع ع ع Sony Ericsson P1

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

دم همتون گرم که منتظر فرصت می گردید که بحث کنید کی بهتره ، سونی ارکسون یا نوکیا !!!!
    این همه بد خلقی برای چی یا کی ؟ به جای این بحث ها یک بررسی یا چند تا عکس از این گوشی می گذاشتید بهتر نبود؟!!!
    این ایرانی ها تنشون می خاره برای دعوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

امکاناتش خوبه ولی بد قوارس،کی بوردش مخصوصا خیلی ضایعه
    کلا هم این هم اون p990 هر دو شبیه خشته گلی می مونن

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

به نظر که عالی میاد طراحیش هم بد نیست لااقل تکراری نیست خیلی
    حالا کی میاد؟؟؟

پروفشنال M E T A L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تو 10 تا تاپیک SONY ERICSSON این گوشی را معرفی کردم.
    همه جور حرفی شنیدم.
    ولی دلم نیومد این یکی که به نقل از METAPEX هست اینجا نذارم>>>
    >>>
    >>>
    --------------------------------------------------------------------------------
    1- هنوز که نیومده. وقتی هم که بیاد، چرخه عمر طبیعی P990 تموم شده. و باید طی چند مرحله آپدیت به کارآیی و پختگی فعلی P990 برسه.

2- میشه بفرمایید دلیل اینکه P1 از P990 بهتره چیه؟ اگر دلیل شما دوربینه، خدمتتون باید عرض کنم که ضمن اینکه دوربین P990 جزو بهترین 2 مگاپیکسلی ها هست، افرادی که P990 میخرن، دوربین براشون الویت نیست و 2 مگاپیکسل کاملا کافیه. یعنی کسی نمیاد به خاطر دوربین، P990 رو با این قیمت مناسب رها کنه و بره P1 بخره.

3- کار کردن با P990 به مراتب راحتتر از P1 و M600 هست، چون به دلیل طراحی دو گوشی اخیر و نداشتن کلیدهای جهت دار، باید از قلم و jog dial و یا ترکیبی از این دو استفاده کرد ولی در P990 به دلیل اینکه گوشی به صورت convertable طراحی شده، میشه اکثر کارهای اصلی رو با در بسته و مثل گوشی های عادی انجام داد.

4- من شخصا هیچ پیشرفت و فرق اساسی در این مدل نسبت به P990 نمی بینم. حالا اگه شما با دیدن P1 به وجد اومدی و احساس کردی که گوشی آرزوهات رو پیداکردی، دلیل نمیشه همه چیز رو بهم بریزی و گوشی های دیگه رو زیر سوال ببری. برو بخر به سلامتی هم ازش استفاده کن.

5- برای اینکه بیشتر از بحث ادامه پیدا نکنه، از ذکر معایب P1 صرفنظر میکنم. البته اصلا نمیخوام بگم گوشی بدیه ولی فکر نکنید که دیگه دوره P990 تموم شده، خیر؛ تازه شروع شده.

6- در ضمن اینجا از اسمش معلومه متعلق به چه گوشیهاییه. اگه دوست داری میتونی یه کلوپ P1 درست کنی و اونجا راجع بهش بحث کنی.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

هر کس که اینو نوشته خیلی عقده ایه
    حتما خودش پ990 داره
    خوب شد صبر کردم وگر نه پ990 میگرفتم بعد همین بلا سرم میومد.
    معلوم نیست این گوشی کی وارد ایران میشه؟

در آغاز فعالیت aminhashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض p1 سكوي پرش سوني اريكسون

سلام . ممنون از جناب بيلچه كه به اين كلوب راهنماييم كردن.تا بحث جديد باز نشه.

همونطور كه خبر داريد سوني اريكسون نسل پنجم از سري گوشي هاي p خودش رو با نام p1 رو در اول ماه ميلادي كه در آن هستيم عرضه كرد .
    اين گوشي كه در حال حاضر از لحاظ امكانات با گوشيهاي موجود از جمله نوكيا برابري ميكنه از جمله گوشيهاي
    داراي سيستم عامل سيمبين هست.
    Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
    سيستم عامل سيمبين كه در حال حاظر مورد توجه شركت ها قرار گرفته در گوشيهاي جديد سامسونگ هم لحاظ شده تا سامسونگ هم از كاروان اين سيستم جذاب عقب نمونه .

اين مدل يعني Sony-Ericsson P1 هنوز به صورت عمده وارد بازار نشده اما خبر آمدنش باعث شد كه نوكيا با سري N‌ هاي خود اين رقيب سرسخت رو هم در ميدان ببينه . خبر آمدن اين گوشي باعث شد قيمت p990 se كاهش پيدا كنه چرا كه p1 نه تنها ويژگيهاي p990 داراست بلكه داراي دوربين 3.15 مگاپيكسل ، ظاهري بسيار زيبا ( زيبايي در حد مدلهاي قبلي مثلm600كه دوربين نداشتند) همچنين اندازه اي كوچكتر است تا اين اندازه كه ضخامتp1 نسبت به p990 نزديك به يك سانتي متر كمتره .

يا علي

صفحه 7 از 7 اولاول ... 34567

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •