vase sw r252211ld_u_85.97.f1p فایل فلش عربی یا فارسی سوراق دارین در ضمن هنگام زدن فایل فلش این شمارهها باید با شمارههای فایلی که دانلود کردیم یکی باشه
vase sw r252211ld_u_85.97.f1p فایل فلش عربی یا فارسی سوراق دارین در ضمن هنگام زدن فایل فلش این شمارهها باید با شمارههای فایلی که دانلود کردیم یکی باشه
این لینک لنگوئج پک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه لازم نیست حتما یکی باشه چون ورزن های مختلف داره.
به اینجا هم میتونی سر بزنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dear frends somayeh
Hello this is mohammad and i have a v3x last week my mobile restart during the day for this do master rest but that goes to off and didnot on ,for this i send it to repair but when i take it ,with has no message on it on screen hass messages full and i think internal memeory is disable please advice what must i do for repair it
With best regards
Mohammad Rezapour
دوست عزیز فکر میکنم درایو E گوشیت خراب شده باشه و میتونی یه بار فلشش کنی و اگه درست نشد به یه تعمیر کار سخت افزاری نشونش بدی.
مرسي دوست عزيز از جوابتان اما ممكنه تعميركاري را معرفي كنيد و در ثاني من فقط master reset كردم كه اينطوري شد
با سلام
گوشی v3x من در قسمت use bluetooth پیغام look for device میدهد و دستگاه مقابل را پیدا نمی کند لطفاً راهنمایی فرمایید .
با سلام
گوشی v3x من در قسمت use bluetooth پیغام look for device میدهد و دستگاه مقابل را پیدا نمی کند لطفاً راهنمایی فرمایید .
دوست عزیز از گزینه manage>copy>bluetooth کن حل میشه
دوست عزیز مشخصات گ.شی من اینه
flex usv1150t675pnr2522106d
sw r252211ld_u_85.97.f1p
bootloader 0682
,و من نتونستم فایل زبان R252211LD_U_85_LP0032
و فایل فلش R252211LD_U_85.9B.E5P_MadnessV2_by_pro.----.sbf
رو با RSD Lite 3.2 به گوشی بدم و همش fail میده مشکل از کجاست
توی مشهد یه جا توی سعدی . ولی جاهای دیگه رو نمیدونم. شما با چند تا فایل فلش متفاوت تست کن شاید درست شه. با یه فریم ور 86 هم که توی همین کلوب گذاشتم هم تست کن .بازم من برات میپرسم . اگه خبری شد همینجا پست میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)