تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 771 از 827 اولاول ... 271671721761767768769770771772773774775781821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,701 به 7,710 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

بزرگترين خصلتي كه دايي داره و همين باعث شده احترام خاصي براش قائل باشم اينه كه هر موقع با بحران مواجه شده خوب تونسته خودش رو از اون بحران نجات بده و خودش رو دوباره در شرايط جديد به اوج برسونه.

الان هم به نوعي با يك موفقيت بزرگ و در يكي از نقاط اوج ورزشي با بازي كردن خداحافظي ميكنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

8

از این موضوع میشه به یک نتیجه گیری رسید
    اینکه. کاش قهرمانها یا هنرمندان بدونن که همه کارهای و اعمال اون تو حافظه مردوم می مونه و فقط به صرف محبوب بودن یا زحمت کشیدن برای مملکت(در هر عرصه ای).. کارهای نادرستشون از یاد نمی ره
    اگر این اقای داییی به موقع از فوتبال کناره می گرفت و از برخی اعمال و شیوها دوری می کرد... مطمئنا الان فقط و فقط تحسین از ایشون می شنیدیم...
    1-اولا دوست عزيز اين مطلق گرايي كه شما مد نظرتون هست فقط توي ايران هست كه انتظار دارند يك شخصيت برجسته، پاك و معصوم و فارق از خطا باشه.
    رييس جمهور و يا وزير دفاع آمريكا توي جمع عمومي ترومپت مي زنند و مي رقصند كسي توي دنيا بجز صدا و سيماي ايران اومد بگه واي چه كار بدي؟ متاسفانه چيزي كه دست و پاي ما ايروني ها رو بسته همين افكار ارتجاعي و متحجرانه مون هست كه علتش فرهنگ حاكم بر جامعه هست
    علي دايي مثل من وتو داراي عيبهايي هست ولي بماچه؟ كجاي دنيا تا اين حد ژورناليسم سياه بر افكار مردم حكومت كرده كه توي ايران؟متاسفم عميقا
    2-شما نوشته اي اگه علي دايي بموقع از فوتبال كناره مي گرفت...
    ممكنه شما كه اصلا فكر نمي كنم اهل ورزش باشيد خودتون تا چه رسد به فوتبال....بفرماييد وقتش كي بوده؟
    يا مگه من و شمايي كه فوتباليست و ورزشكار نيستيم مي تونيم براي ديگران تعييت تكليف كنيم كه چه وقت بروند كنار و چه وقت بيايند؟
    3-من بعنوان يك آدمي كه سعي كردم هميشه بي طرف باشم و اصلا طرفدار هيچ تيم و يا شخصي نيستم ميگم به همهء شما كه علي دايي با گلي كه در بازي پايانيش زد و با كسب قهرماني براي تيم خودش توي دهن همهء بدگويان و حسودان زد
    Last edited by FarhadP30; 29-05-2007 at 08:20.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

1-اولا دوست عزيز اين مطلق گرايي كه شما مد نظرتون هست فقط توي ايران هست كه انتظار دارند يك شخصيت برجسته، پاك و معصوم و فارق از خطا باشه.
    رييس جمهور و يا وزير دفاع آمريكا توي جمع عمومي ترومپت مي زنند و مي رقصند كسي توي دنيا بجز صدا و سيماي ايران اومد بگه واي چه كار بدي؟ متاسفانه چيزي كه دست و پاي ما ايروني ها رو بسته همين افكار ارتجاعي و متحجرانه مون هست كه علتش فرهنگ حاكم بر جامعه هست
    علي دايي مثل من وتو داراي عيبهايي هست ولي بماچه؟ كجاي دنيا تا اين حد ژورناليسم سياه بر افكار مردم حكومت كرده كه توي ايران؟متاسفم عميقا
    2-شما نوشته اي اگه علي دايي بموقع از فوتبال كناره مي گرفت...
    ممكنه شما كه اصلا فكر نمي كنم اهل ورزش باشيد خودتون تا چه رسد به فوتبال....بفرماييد وقتش كي بوده؟
    يا مگه من و شمايي كه فوتباليست و ورزشكار نيستيم مي تونيم براي ديگران تعييت تكليف كنيم كه چه وقت بروند كنار و چه وقت بيايند؟
    3-من بعنوان يك آدمي كه سعي كردم هميشه بي طرف باشم و اصلا طرفدار هيچ تيم و يا شخصي نيستم ميگم به همهء شما كه علي دايي با گلي كه در بازي پايانيش زد و با كسب قهرماني براي تيم خودش توي دهن همهء بدگويان و حسودان زد
    من نخواستم واسه کسی تعیین تکلیف کنم.. نظرمو گفتم .. اگر کسی تحمل شنیدن نظر کسی دیگر را نداره.. مخصوصا اگر به مذاقش خوش نیاد می تونه. نخونه..

دوم شوما از کوجا به این نتیجه رسیدید که من با ورزش مخصوصا با فوتبال اشنایی ندارم....

سوم من قطعا بهتر از شوما می دونم... که هر کسی ممکنه اشتباه کنه.. اما خوب... واقعا اشتباه کردن من نوعی.. همون نتیجه ای رو می تونه داشته باشه که اشتباه کسی مثل علی دایی
    در ضمن منظور من اشتباه ایشون در دنیایی ورزش هست نه چیزه دیگه..

سوم وقتی که میگم بهتر بود ایشون به موقع کناره می گرفتن.. با توجه به حرفهای دیگر اهالی فوتبل و ورزش و رفتار دیگر ورزشکاران هست(مثل رسول خادم.. که در اوج خداحافظی.. یادم نیست توی کودوم مسابقه بود اما با یک کشتی گیر سیاه پوست مسابقه داشت... باخت چهار گوشه زمین را بوسید و کنار رفت)

نمی دونم انگاری همه یادشون رفته طی مسابقات تتدارکاتی و مقدماتی جام جهانی و خود مسابقات جام جهانی چقدر انتقاد از علی دایی شد و خیلی ها این نظر را داشتن که ایشون الان دیگه توی اوج خودش نیست و بهتر بود که کناره گیری می کرد.. که باز هم درست صحبتهای ایشون یادم نیست. اما می دونم که خودش هم واکنش نشون داده بود....

من و شوما ورزشکار نیستیم.. اما حمایتها و نظرات ما هست که یک ورزشکار را محبوب کرده و در کنار تلاش خودش به اوج می رسونه
    پس نظراته ما همچین بی ارزش هم نیست....

در ضمن..... ایا چون ایشون علی دایی هستند نمی شه ازش انتقاد کرد؟؟؟؟؟
    این چند صفحه به به چه چه از ایشون.. ایا واقعا خوندن مطلب انتقادی در مورد ایشون اینقدر به مذاق شوما خوش نیومده؟؟؟؟

که در این صورت من هم متاسفم
    Last edited by Asalbanoo; 29-05-2007 at 09:36.

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

مثل رسول خادم.. که در اوج خداحافظی.. یادم نیست توی کودوم مسابقه بود اما با یک کشتی گیر سیاه پوست مسابقه داشت... باخت چهار گوشه زمین را بوسید و کنار رفت
    سلام مژگان خانم

من فقط اومدم درباره اين قسمت يه توضيحي بدم. اين آقا : رسول خادم. درباره خداحافظيش درست ميگيد ولي مثل اينكه يادتون رفته كه برادرش وقتي كه رياست در اختيارش بود چجوري ميخواست اونو با پارتي برگردونه به مسابقات. چقدر خودشونو اين دو نفر پيش مردم ضايع كردن.

ميگن طرف رو تو ده راه نميدادند ادعاي كدخدايي ميكرد.

اين دو نفر رو تو مشهد محلشون نذاشتند. اومدن تو تهرون نماينده شدن و مردم ما هم اگه يكي مثل سياوش اكبرپور يا انصاريان بياد كانديد رياست جمهوري بشه به اونا راي ميدن (اينجا هر كي معروفتر مردم بيشتر به اونا راي ميدن كاري هم ندارن طرف چه تخصص يا چه پيشينه اي داره) اونا رو انتخاب كردند.

كم نيستند ورزشكاراني كه براي مردم (يا لااقل براي من) زماني قهرمان بودند و حال نيستند.

... .
    Last edited by Ahmad; 29-05-2007 at 09:58.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام مژگان خانم

من فقط اومدم درباره اين قسمت يه توضيحي بدم. اين آقا : رسول خادم. درباره خداحافظيش درست ميگيد ولي مثل اينكه يادتون رفته كه برادرش وقتي كه رياست در اختيارش بود چجوري ميخواست اونو با پارتي برگردونه به مسابقات. چقدر خودشونو اين دو نفر پيش مردم ضايع كردن.

ميگن طرف رو تو ده راه نميدادند ادعاي كدخدايي ميكرد.

اين دو نفر رو تو مشهد محلشون نذاشتند. اومدن تو تهرون نماينده شدن و مردم ما هم اگه يكي مثل سياوش اكبرپور يا انصاريان بياد كانديد رياست جمهوري بشه به اونا راي ميدن (اينجا هر كي معروفتر مردم بيشتر به اونا راي ميدن كاري هم ندارن طرف چه تخصص يا چه پيشينه اي داره) اونا رو انتخاب كردند.

كم نيستند ورزشكاراني كه براي مردم (يا لااقل براي من) زماني قهرمان بودند و حال نيستند.
    نمونه زياده و اين آخريش هادي ساعي كه چقدر براي من يكي محبوب بود با كارها و مسابقات و اون كاري كه براي بم كرد. ولي حالا چي هم سيايت رو ميخواد هم ورزش رو. ديدي چه قشنگ هم مردم بهش راي دادن. چند روز پيش هم با افتضاح كامل از يه افغانستاني باخت. همش رو هم انداختند زير سر داوري. درحاليكه خودش اصلا خوب بازي نميكرد.

... .

کاملا باهات موفقم....

مثال خداحافظی رسول خادم رو واسه کناره گیری از اوج در دنیایی ورزش اوردم....

خودم هم می خواستم رفتار سیاسی ایشون را واسه رفتار نادرست مثال بزنم که دیدم بحث منحرف می شه....

در هر حال حرف من اینه ورزشکاران بایستی در زمان اوج برن کنار وگرنه بعد از اون عملکردی از خودشون نشون می دن که قعطا قابل مقایسه با عملکرد انها در دوران درخشش و اوج نیست
    و این امر می تونه سایه بندازه بر روی موفقیتهای انها...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

جالب بود , فکر نمیکردم تو 90 مربیگری علی دایی رای بیاره! هرچند من هم بهش رای دادم!

ولی با 51 درصد به عنوان مهمترین عامل قهرمانی سایپا انتخاب شد!

فردوسیپور هم مثل اینکه زیاد از این انتخاب مردم راضی نبود! با ناراحتی و خیلی کوتاه نتایج رو اعلام کرد!

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

5

استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه .........
    ولی ........

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چه خوب که با گلزنی از فوتبال خداحافظی کرد

حـــــرفـه ای Mohsen6558's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    آذربایجان

5 علی دائی خداحافظی کرد

در ضمن من خودم همشری علی داییم خاطرشم بد جور می خوام اما استقلالی ام ...

تهران IranSport.Net - "علي دايي"مربي و بازيكن تيم فوتبال سايپا گفت:ديدار با تيم مس كرمان آخرين حضور من در فوتبال به عنوان بازيكن بود. در پايان ديدار تيم‌هاي سايپا و مس كرمان در چارچوب رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران كه با پيروزي ‪ ۲‬بر صفر تيم سايپا و قهرماني اين تيم به پايان رسيد،اين مطلب را درجمع خبرنگاران بيان كرد.

وي اظهارداشت: من پيش از اين تصميم گرفته بود كه در پايان ليگ فوتبال باشگاه‌هاي برترايران از صحنه رقابت‌ها به عنوان بازيكن كنار بروم كه اكنون زمان آن فرا رسيده است.

مربي تيم فوتبال سايپا باابراز خرسندي ازكسب عنوان قهرماني تيم سايپا گفت:ما براي تمامي بازي‌هاي خود برنامه داشتيم ، من قهرمان نشدم بلكه اين تيم سايپا بود كه قهرمان شد و من تنها به اين امر كمك كردم .

وي گفت: من هيچوقت خودم را سرمربي نمي‌دانستم وعضوي ازمجموعه مي‌دانستم خوشحالم كه زحمات تيم ما جواب داد .

وي درباره ادامه مربيگري خود در تيم سايپا گفت: هنوز هيچ صحبتي براي تمديد قرار داد نشده است و اگر بمانم برنامه كامل تر و قوي تري براي ليگ بعد و قهرمانان اسيا خواهم داشت.

سرگروه سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: از تمام كساني كه از من حمايت كردند ممنون هستم و اگر از صدر جدول دور شديم به دليل اشتباهات خودمان بود و حاشيه‌هايي كه براي ما درست شد .

وي درباره اينكه چرا خداحافظي خود از فوتبال را قبلا اعلام نكرده بود، گفت: احتياجي به اعلام نبود و از قبل تمصميم گرفته بودم كه در اين بازي از فوتبال به عنوان بازيكن خداحافظي كنم.

وي افزود: درس‌هاي خيلي زيادي از ليگ برتر گرفتم و مهمترين اين بود كه آدم نبايد با وجود چند امتياز اختلاف قبل از پايان مسابقات خود را قهرمان بداند .

جدول آخرین هفته لیگ برتر

جدول

ليگ برتر فوتبال هفته سی ام
    ج گلها خ م ب ت تيمها ر
    56 31-45 04 11 15 30 سايپا 1
    54 28-33 08 06 16 30 استقلال اهواز 2
    53 33-49 05 11 14 30 پرسپوليس 3
    52 30-39 06 10 14 30 استقلال 4
    49 28-41 09 07 14 30 سپاهان 5
    43 36-40 09 10 11 30 ابومسلم 6
    41 42-37 11 08 11 30 پيکان 7
    39 42-39 11 09 10 30 ذوب آهن 8
    36 39-35 10 12 08 30 مس کرمان 9
    34 32-29 10 13 07 30 فجرشيراز 10
    33 36-36 10 13 07 30 پاس 11
    33 43-33 13 09 08 30 برق 12
    32 31-28 12 11 07 30 صبا باتری 13
    32 29-21 12 11 07 30 ملوان 14
    28 32-24 12 13 05 30 فولاد 15
    20 47-30 14 14 02 30 راه آهن 16

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چی چی قهرمانی حقشه... همین چهارمی هم زیادشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •