عزیز اینکه تابلو هستش اگه رو صفحه کلیدت عکس یه کلید به صورت ملودی بود ایتونز دار هستش اگه شکل مسیج بود بدون ایتونز اون سریال هم برا مواقع فلش هست که بدونی اون فلش ماله گوشی ایتونز دار هست یا که نه که اشتباه فلش نکنی گوشی خراب بشه
عزیز اینکه تابلو هستش اگه رو صفحه کلیدت عکس یه کلید به صورت ملودی بود ایتونز دار هستش اگه شکل مسیج بود بدون ایتونز اون سریال هم برا مواقع فلش هست که بدونی اون فلش ماله گوشی ایتونز دار هست یا که نه که اشتباه فلش نکنی گوشی خراب بشه
ممنون دوست عزيز. گفتم كه وي تري آي ندارم. همين قدر ميدونستم. فروم جايي براي همين جور چيز هاست ديگه. راستي با اون چيزي هم كه گفتم ميشه اين موضوع رو تشخيص داد؟!!
خواهش میکنم عزیز منم منظوری نداشتم درسته از اونم میشه فهمید
samboliya و ناصر عزيز از اينكه راهنماييم كردين يك دنيا ممنونم
ولي من امروز هر گوشي وي تري آيي كه ديدم صفحه كليدش مثل اين عكسي بود كه لينكش رو گذاشتم. مثل اينكه هيچ كدوم Itunes ندارن. درست ميگم؟ (اطلاعات فروشنده ها هم كه...) ممنون ميشم كمكم كنين.
عكس صفحه كليد:
![]()
Last edited by skyboyyy; 28-05-2007 at 17:55.
سلام
کمکم کنید
bluetooth گوشیم کار نمی کنه v3x دارم
فقط به گوشی هایی که قبلا بلوتوس داده می تونه وصل شه
دیوانه ام کرده کمک کنید
چی کارش کنم؟
همینکه به گوشی هایی که قبلا بلوتوث داده وصل میشه نشون میده مشکل بزرگی نیست.اگه میتونی کارهایی که میکونی و یا پیغامهایی که میده رو یکبار توضیح بده شاید بتونم کمکت کنم.
سلام به همه
من دو تا سوال در مورد v3i دارم:
۱)چرا گوشی من sms هایی رو که از یکی بیشتره یعنی مثلا یک sms طولانی دو تایی رو نمی گیره ؟
مخصوصا اگه فارسی باشه.
۲)چطوری تنظیمات مربوط به نشون دادن اسم هر مکان رو فعال کنم؟منظورم اون نوشته هایی که می گه
الان تو چه محدوده ای هستیم.
ممنون...
Found Devises رو پاک کن حل میشه.
در مورد سوال اولت این یک امر طبیعیه که تو بیشتر گوشیهای موتو هست البته در مورد sms های فارسی.
وبرای سوال دومت هم کسانی که v3i یا v3x دارند بهتر میتونند بهت کمک کنند.
ممنون
search می کنه و بلوتوس هایه روشن رو پیدا می کنه ولی وقتی می خواد connect شه می گه
unable to connect
همین
ولی اون راه حل که found divise رو پاک کنم رو هنور امتحان نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)