تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 942 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توروخدا اینقدر بد بین نباشین دیگه.....
    بدبین نباش چیه؟ اتفاقا توی همون اخبار دم عید هم گفته شد که این سرویس فقط مخصوص خطوطه ایرانسله. تو اخبار ایرانسل اگه هنوز باشه میتونی ببینی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قسمت 9 فروردین نوشته......

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی امروز زنگ زدم مخابرات اصفهان یارو گفت مشکل از ایرانسله. بهش گفتم که ایرانسل میگه ما مشکلی نداریم مشکل از شماست. مرتیکه پررو میگه ایرانسل با ما لجه مخصوصا اینکار رو میکنه. منم گفتم وقتی تماس از تلفن ثابت به هر گورستونی زد میشه تو باید وصلش کنی به ایرانسل ربطی نداره که. آخرش دید جواب نداره بده با پررویی تمام گفت ببخشید مجبورم تماس شما رو قطع کنم و تلفن رو قطع کرد. حالا به قول اصفهانیا تکلیف چی چی اِس ؟

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من هم زنگ زدم ... از شما هم ممنون هستم تماس گرفتین ... ولی یکی نیست به اینها بگه اگر مشکل از ایرانسل هست پس چرا از موبایل حتی Tci که مال مخابرات هست مشکلی نیست و تماس راحت برقرار میشه !!!؟؟؟
    کلا اینها زیر بار نمی روند باید یک فکر اساسی کرد .... من فکر می کنم اینها از عمد ترافیک خطوط روی شبکه ایرانسل را به حداقل رساندند تا تماس با مشکل مواجه بشه و حل کردنش هم خیلی راحت هست ولی فعلا به دلایلی اینکار را نمی کنند ... !!

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

راستی امروز زنگ زدم مخابرات اصفهان یارو گفت مشکل از ایرانسله. بهش گفتم که ایرانسل میگه ما مشکلی نداریم مشکل از شماست. مرتیکه پررو میگه ایرانسل با ما لجه مخصوصا اینکار رو میکنه. منم گفتم وقتی تماس از تلفن ثابت به هر گورستونی زد میشه تو باید وصلش کنی به ایرانسل ربطی نداره که. آخرش دید جواب نداره بده با پررویی تمام گفت ببخشید مجبورم تماس شما رو قطع کنم و تلفن رو قطع کرد. حالا به قول اصفهانیا تکلیف چی چی اِس ؟
    اینطور که پیداس بین ایرانسل و مخابرات اصفهان دعواس ! فقطم تو این کثافت کاریاشون مردم بیچارن که ضرر میبینن!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من هم زنگ زدم ... از شما هم ممنون هستم تماس گرفتین ... ولی یکی نیست به اینها بگه اگر مشکل از ایرانسل هست پس چرا از موبایل حتی Tci که مال مخابرات هست مشکلی نیست و تماس راحت برقرار میشه !!!؟؟؟
    کلا اینها زیر بار نمی روند باید یک فکر اساسی کرد .... من فکر می کنم اینها از عمد ترافیک خطوط روی شبکه ایرانسل را به حداقل رساندند تا تماس با مشکل مواجه بشه و حل کردنش هم خیلی راحت هست ولی فعلا به دلایلی اینکار را نمی کنند ... !!
    این کارا حتی میشه از راه های قضایی حل کرد چون اینا دارن حق مردما می خورن ! نباید تلاشا همین جا متوقف کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

امروز اسپادان رو موبایلا tci تیلیغ کرده سیم کارت اعتباری 25 تومن ! فقط هدفش این بوده بازار ایرانسلا بخوابونه ! احتمال زیادم همونطور که گفتین مشکل اصفهان سر همین اسپادانه!

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من هم تبلیغات اسپادان را روی Tci دیدم ... ولی فرق بزرگ اعتباری ایرانسل و اسپادان درپیت این هست که مال ایرانسل محدودیت زمانی نداره و در بیش از فعلا 100 شهر و در آینده تمام ایران قابل استفاده هست ولی این اسپادان توی یک استان هم هنوز پوشش کامل نداره ... مخابرات یک نهاد دولتی هست و به این راحتی نمیشه اقدام قضایی کرد ... تنها کسی که می تونه این مشکل را حل کنه خود ایرانسل هست که فعلا نمی خواهد ... دیگه فکر نکنم راهی مونده باشه ...

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینطور که من شنیدم مخابرات قرار بود تجهیزاتش رو بفروشه .
    اسپادان اینها رو خرید و از مخابرات اجازه یک اپراتور موبایل رو هم گرفت .
    زیاد به اسپادان دل خوش نکنید که فرجی بشه , تمام تجهیزاتش مال مخابرات بوده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یادمه یه جایی خوندم مستضعف ها گوشیشون N73 نیست!!!!!. بابا شما مایه دارین. ما مستضعفیم که باید با یه 5500 سر کنیم.
    در ضمن یه خبر جالب در مورد اعتباری 912: تو تاپیک "سیم کارت های اعتباری شرکت ارتباطات سیار" یه بنده خدایی گفته که محاسبه اش بر حسب دقیقه است!!!!!!!!
    اینم بگم که علیرضا شوخی کرد. منظوری نداشت که مگه نه؟
    اقا ایرانسل خیلی بي‌ شرم‌ ، پر رو ، بي‌ عفت‌ ، گستاخ‌، جسور ، نا نجيه
    تلفن خونمون قطع شده پول ندارم قبض تلفن خونرو پرداخت کنم یکی باید اعتراض کنه
    اگر خواستی به کسی فحش بدی بهش بگو ایرنسل ایرنسل این فحش 2007اختراع کردن بعضی ها
    دیگه این حرف شما منطقی نیست !

فروشنده از کجا بدونه خریدار به قول شما عوضيه ؟

اگه تکرار شد، شما میتونی با خود شخص تماس بگیری و اگه به توافق نرسیدید میتونید شکایت کنید !

در همه سیستم ها اینطوری هستش !

و این احتمال هم در نظر بگیرید که شاید اشتباهی رخ داده باشه و مخاطب شما نبودی اصلاً

پیروز باشید
    شما جدی نگیر من داشتم مثل بعضی ها حرف میزدم
    ولی مزاحم داشتم که با تحديدم برطرف شد

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از پوشش جاده اي ايرانسل چه خبر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •