تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 942 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

دوستان یادتونه مدیر عامل ایرانسل خیلی وقت پیش ها قول سرویس Friend and Family داد ؟ پس چی شد ؟ اصلا انگار بحثشم نیست !
    من الان توی سایت vodafone دیدم که اونام این سرویسا دارن اینطوریم هست که مثلا شما 4 نفر را انتخاب می کنین بعد ماهی 5 یورو میدین و می تونین با 4 نفر به طور کاملا نا محدود حرف بزنین !
    البته فکر کنم اگه ایرانسل این سرویسا راه بندازه شرط بذاره که فقط بین خطوط ایرانسل باشه.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان یادتونه مدیر عامل ایرانسل خیلی وقت پیش ها قول سرویس Friend and Family داد ؟ پس چی شد ؟ اصلا انگار بحثشم نیست !
    من الان توی سایت vodafone دیدم که اونام این سرویسا دارن اینطوریم هست که مثلا شما 4 نفر را انتخاب می کنین بعد ماهی 5 یورو میدین و می تونین با 4 نفر به طور کاملا نا محدود حرف بزنین !
    البته فکر کنم اگه ایرانسل این سرویسا راه بندازه شرط بذاره که فقط بین خطوط ایرانسل باشه.
    توروخدا اینقدر بد بین نباشین دیگه.....

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

توروخدا اینقدر بد بین نباشین دیگه.....
    نه من تا الان هیچوقت بد بینی به ایرانسل نکردم که ! ولی احتمال دادم که شاید این کارا کنه ! آخه مثلا این 1000 دقیقه رایگان یا مکالمه مجانی عید هم بین ایرانسلا بود.ابته می دونمم که اونا هدین و اون یه سرویس اما خوب منم مثل همه امیدوارم بین همه خطوط باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

بچه ها من از ایرانسل به تی سی آی اس ام اس میزنم میرسه ولی از اونا به من نمی رسه (اصفهان)

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورت از اینکه میگی دارن تحویل میگیرن چیه؟ یعنی سایت های جدید اضافه میشه؟
    از دست پیمانکار میگیرند , چون تمام کارها رو پیمانکار ها انجام میدهند , و در نتیجه باید یک سایت سالم تحویل ایرانسل ( یا پیمانکار کل ) بدهند

اقایون از امشب پنج شنبه از ساعت 12 شب به بعد به یه اتفاق واقعا جالب در طول داشتن 8 ماهه ی سیم کارت ایرانسل برخوردم. وقتی اس ام اس به 912 میزنم قبل از اینکه چراغ گوشیم خام.ش بشه دلیورد میشه. در ضمن چراغ پشت صفحه ی گوشیم هر 10 ثانیه خاموش میشه.!!!!!!!!! تا حالا سابقه نداشته اینقدر سریع برسه..... پس معلومه که مشکل از اونا بوده نه ایرانسل. بازم بد بگین ازش
    اگه من این مورد رو دو هفته پیش میگفتم که کسی باور نمیکرد , الان نزدیک به 20 روزه که تمام اس ام اس ها کمتر از 5 ثانیه به مقصد میرسه , هر شماره ای که باشه . میترسم یه چند نفر که فکر میکنند من طرفدار کور ایرانسل هستم بهم حرفهایی بزنند که هم به خودشون بر بخوره هم برای من خوب نباشه .

ایرانسل و Mci حق عرضه خدمات مبتنی بر 3g ندارند

فناوران - به جهت حفظ فضاي تجاري اپراتور سوم، به اپراتورهاي اول و دوم اجازه ورود به نسل سوم تلفن‌همراه داده نخواهد شد.

لطف‌ا... سبوحي، معاون تنظيم و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: يكي از وظايف رگولاتور تنظيم بازار از طريق وضع قوانيني است كه قادر به حفظ سهم اپراتورها در بازار باشد.

وي افزود: به همين منظور و باتوجه به بررسي‌هاي انجام شده تصميم داريم تا براي حفظ وضعيت بازار اپراتور سوم در يك مدت زمان خاص از ورود اپراتور اول و دوم براي ارايه سرويس‌‌هاي نسل سوم تلفن‌همراه جلوگيري ‌كنيم.

وي خاطرنشان كرد: اين موضوع مقطعي بوده و رگولاتور فقط درجهت قوت گرفتن و شكل‌گيري اپراتور سوم در بازار تلفن‌همراه اين قانون را اجرا مي‌كند.

وي با بيان اينكه اپراتورهاي اول و دوم تنها مي‌توانند به ارايه سرويس‌هاي نسل 75/2 تلفن‌همراه در ايران بپردازند، گفت : باند فركانسي كه به اپراتور سوم اختصاص مي‌يابد باند اختصاصي ويژه‌اي است به طوري كه اين اپراتور بتواند تمامي سرويس‌هاي نسل سوم تلفن‌همراه را در ايران ارايه كند.

سبوحي در پاسخ به اين سوال كه آيا تاكنون ميزان مشتركان اپراتور اول در پروانه‌اي كه رگولاتور در حال تدوين آن است تعيين شده، گفت: تاكنون در اين مورد بررسي خاصي انجام نشده است.

وي افزود: البته از شركت ارتباطات سيار خواسته‌ايم مستندات مربوط به تعهدات اپراتور دولتي را تا پايان برنامه پنج‌ساله چهارم به سازمان تنظيم مقررات ارايه كند.

وي تصريح كرد: همچنين از اپراتور اول خواسته شده تا پيش‌بيني و چشم‌اندازي كلي از پتانسيل‌ها و وضعيت بازار طي سال‌هاي برنامه پنجم توسعه را همراه با طرح تجاري خود به رگولاتوري ارايه دهد.

معاون تنظيم وصدور مجوز سازمان رگولاتوري عنوان كرد: طبق مذاكرات انجام شده شركت ارتباطات سيار در حال تهيه موارد خواسته شده است و تاكنون هيچ مستنداتي به رگولاتور ارايه نكرده است.
    عجب تاکتیکی , شاید ایرانسل رو فروختم و رفتم سیم اپراتور سوم رو گرفتم

مسخره شورش را در آورده این ایرانسل ... تا حالا نزدیک به 7 ایمیل زدم برای مشکل تماس از تلفن ثابت ولی میگه مشکل از ما نیست میگم درست از شما نیست ولی نباید برای حل آن تلاش کنید میگه مخابرات اصفهان به حرف ما گوش نمی کنه ... اما مشکل تالیا کاملا حل شده و سریع می گیره من هفته پیش تماس گرفتم با تالیا و گفتم این مشکل را و گفت تا هفته آینده درست میشه که همین طور هم شد ولی ایرانسل فقط بلد هست بهانه بیاره ... تالیا به مراتب اپراتور قابل اعتماد تری نسبت به ایرانسل هست قول دروغ و چرت و پرت هم به کسی نمیده و تبلیغات آنچنانی و دروغین هم راه نمی اندازه مثل بعضی ها ... در ضمن وقتی با تالیا تماس گرفتم درباره پوشش شبکه هم سوال کردم و گفت تا آخر شهریور 250 تا شهر جدید مهم تحت پوشش قرار می گیره ... یک خوبی دیگه تالیا اینکه که sms آن با اپراتور اول هیچ مشکلی نداره هم راحت می گیره و هم راحت می فرسته ... تا حالا نشده حتی یک sms من نرسه ...
    تالیا ( ببخشید ها ) داره حرف مفت میزنه .
    گفته بودم برای تالیا هم دکل نصب میکنیم , الان یک سال و نیمه که نه قرارداد برای اجاره سایت بسته نه تجهیزات ارائه میده . فقط داره با تجهیزات قدیمی توی انبار خودش و فک زنی سر قیمت و مخ زنی مالکین کارش رو پیش میبره .

خاک بر سرشون این یعنی چی؟ جناب سی دی رایتر آیا همچین حقی دارن؟ چرا این مملکت ما اینقدر آشغاله؟
    آدم حسابی سی دی رایتر پاور کامپیوترته ( این به اون در )
    کلا در هر کشوری کل فضای رادیویی در اختیار یک سازمان قرار داره , متاسفانه فضای رادیویی ما هم دست مخابرات افتاده . اگه دلش بخواد حتی میتونه اجاره فرکانس ایرانسل رو بالا ببره یا اجاره فرکانس تالیا رو بهش ببخشه ( ولی به این سادگی هم نیست , کلی مجلس و لایحه و مجمع تشخیص و این چیزها سر راهشه , ولی اگر بخواد همشون خود به خود حل میشه ) . به هر حال اینجا ایرانه

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تازه خبر ندارید این اسپادان می خواهد چیکار کنه ... قرار هست کل شهر اصفهان را تحت پوشش شبکه بی سیم wimax ببره و در ضمن قرار هست شبکه خودش را به 3G ارتقا بده ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همین چند تا پست قبلی خوندم که قراره 3G رو فقط در اختیار اپراتور سوم قرار بدهند .
    فکر کنم یه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه .
    برای اپراتور سوم مخابرات میخواد سهامدار بشه ( به نظر من اینطوریه ) که اجازه نصب این تکنولوژی رو حتی از خودش گرفته .

نه دیگه سیم کارت اعتباری مال مستضعف هاست
    والا این مستضعفهای که اطراف ما ریخته نمیرند خط دولتی بخرند ( نمونه اش همین خدماتی احمق دفترمون , به خاطر یک وام 200 هزار تومنی پیش کس و ناکس رو انداخت , حاضر نشد خط موبایلش رو بفروشه , خط رند و گرون قیمتی هم داره )

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط vahooli
    ایرانسل و Mci حق عرضه خدمات مبتنی بر 3g ندارند

فناوران - به جهت حفظ فضاي تجاري اپراتور سوم، به اپراتورهاي اول و دوم اجازه ورود به نسل سوم تلفن‌همراه داده نخواهد شد.

لطف‌ا... سبوحي، معاون تنظيم و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: يكي از وظايف رگولاتور تنظيم بازار از طريق وضع قوانيني است كه قادر به حفظ سهم اپراتورها در بازار باشد.

وي افزود: به همين منظور و باتوجه به بررسي‌هاي انجام شده تصميم داريم تا براي حفظ وضعيت بازار اپراتور سوم در يك مدت زمان خاص از ورود اپراتور اول و دوم براي ارايه سرويس‌‌هاي نسل سوم تلفن‌همراه جلوگيري ‌كنيم.

وي خاطرنشان كرد: اين موضوع مقطعي بوده و رگولاتور فقط درجهت قوت گرفتن و شكل‌گيري اپراتور سوم در بازار تلفن‌همراه اين قانون را اجرا مي‌كند.

وي با بيان اينكه اپراتورهاي اول و دوم تنها مي‌توانند به ارايه سرويس‌هاي نسل 75/2 تلفن‌همراه در ايران بپردازند، گفت : باند فركانسي كه به اپراتور سوم اختصاص مي‌يابد باند اختصاصي ويژه‌اي است به طوري كه اين اپراتور بتواند تمامي سرويس‌هاي نسل سوم تلفن‌همراه را در ايران ارايه كند.

سبوحي در پاسخ به اين سوال كه آيا تاكنون ميزان مشتركان اپراتور اول در پروانه‌اي كه رگولاتور در حال تدوين آن است تعيين شده، گفت: تاكنون در اين مورد بررسي خاصي انجام نشده است.

وي افزود: البته از شركت ارتباطات سيار خواسته‌ايم مستندات مربوط به تعهدات اپراتور دولتي را تا پايان برنامه پنج‌ساله چهارم به سازمان تنظيم مقررات ارايه كند.

وي تصريح كرد: همچنين از اپراتور اول خواسته شده تا پيش‌بيني و چشم‌اندازي كلي از پتانسيل‌ها و وضعيت بازار طي سال‌هاي برنامه پنجم توسعه را همراه با طرح تجاري خود به رگولاتوري ارايه دهد.

معاون تنظيم وصدور مجوز سازمان رگولاتوري عنوان كرد: طبق مذاكرات انجام شده شركت ارتباطات سيار در حال تهيه موارد خواسته شده است و تاكنون هيچ مستنداتي به رگولاتور ارايه نكرده است.
    پس 3g رو بايد فراموش کنيم؟؟

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پس 3g رو بايد فراموش کنيم؟؟
    فکر کنم اولش اینطوری بگن که سر شرکت ها رو گول بمالن که بیان قرارداد ببندن بعدش که گول مالیدن بگن خوب اپراتور اول هم این خدمات رو ارائه می کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

جناب Cd-rw اگه واقعا شما تو ایرانسل کاره ای هستی خوب اخبار اصفهان رو بده راحتمون کن دیگه !!

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جناب Cd-rw اگه واقعا شما تو ایرانسل کاره ای هستی خوب اخبار اصفهان رو بده راحتمون کن دیگه !!
    ای بابا , من کی گفتم توی ایرانسل کاره ای هستم . ( همینجوریش کاره ای نیستیم )
    گفتم اینجا پیمانکار هستیم , هر شرکتی به ما درخواست نصب دکل بده یا توی هر مناقصه ای برنده بشیم براشون سایت اجرا میکنیم . حالا این وسط تور ما به ایرانسل خورده .
    ولی اگر خبری چیزی تونستم از مهندسهای ایرانسل بیرون بکشم حتما اینجا مینویسم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •