تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 435 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پس برم رزيدنت اويل 4 اصليشو بگيرم.راستي کارت گرافيک من 128 مگ 9200 آي تي آي هست کشش لازم براي اين بازي رو داره؟
    Last edited by H A M A S; 23-05-2007 at 10:50.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

ببخشید اون اسلحه پلاسمایی که توی دمو لیون باهاش شلیک میکنه رو چه چوری میشه بدست اورد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ببخشید اون اسلحه پلاسمایی که توی دمو لیون باهاش شلیک میکنه رو چه چوری میشه بدست اورد؟
    شما بازی رو در درجه سخت به پایان برسون یه دونه نصیبت میشه

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

مال من درجه سختی نداره فقط روی نرمال اجرا میشه .البته یک بخش یگه هم داره که در بخش Extras است و دو درجه نرمال و پروفشنال داره شما منظورتون قسمت پروفشنال اون بخشه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

مال من درجه سختی نداره فقط روی نرمال اجرا میشه .البته یک بخش یگه هم داره که در بخش Extras است و دو درجه نرمال و پروفشنال داره شما منظورتون قسمت پروفشنال اون بخشه؟
    اگه یه بار بازی رو تموم کنی ، حالت Professional رو بهت میده .

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس برم رزيدنت اويل 4 اصليشو بگيرم.راستي کارت گرافيک من 128 مگ 9200 آي تي آي هست کشش لازم براي اين بازي رو داره؟
    مال من هم درست مثل تو هستش اما نكشيد.ولي نگران نباش اگه كرك 7 مگابايتي رو دانلود كني درست ميشه.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مرسي!!!!راستي اين کرک 7 مگي کار پچ 70 مگابايتي ( گرافيک بازي رو عوض ميکنه) رو ميکنه درسته؟راستي لينک دانلود کرک هم بدي ممنونت ميشم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

با سلام
    پس از تموم كردن دور Special 1 كه بعد از تموم كردن دور دوم آزاد ميشه اصلحه هاي جديد زير اضافه ميشه:

1: P.R.L. 412 كه يك اصلحه ليزري هست و مجاني هم هست و قدرت خوبي دارد و حال ميده براي موجوداتي كه ويروسي هستند با يكبار شليك كردن آن افراد كور شده كه معادل همون نارنجك كور كننده هست . وقتي دكمه شليك را چند ثانيه نگه ميداريم قدرتش كاملا پر ميشود و از همه افراد پشت سر هم عبور ميكند . و اون موجوداتي را كه شبيه مگس هستند ولي بزرگ براي يكي يه شليك كافيه تا هلاك بشه ... حتي اون موجودي را كه زره پوش هست و پشت گردنش يك ويروس داره در يك ثانيه هلاك ميكنه خلاصه خيلي مقرون به صرفه و باحاله

2: Matilda كه يك اصلحه تيربار هست و از فشنگهاي كلت تغذيه ميكند و قيمت آن 70000 هست كه فكر نميكنم زياد حال بده ولي بعد از تقويت افراد معمولي را با يك و يا دو گلوله ميكشد.

3: Chicago Typewriter قيمتش 1000000 هست يك اسلحه تيربار با خشاب بينهات هست كه قدرت زيادي دارد و نيازي به تقويت و ... نداره

4: Infinite Launcher قيمتش 1000000 هست كه همون آر پي جي بينهايت هست و نيازي به توضيح نداره ...

پس از خريد يكي از اسلحه هاي يك ميليوني سيو بازي را آپلود خوام كرد
    موفق باشين.
    Last edited by golmohammadi; 23-05-2007 at 12:26.

پروفشنال T O O M A J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مرسي!!!!راستي اين کرک 7 مگي کار پچ 70 مگابايتي ( گرافيک بازي رو عوض ميکنه) رو ميکنه درسته؟راستي لينک دانلود کرک هم بدي ممنونت ميشم
    بله.اين كرك 7 مگابايتي گرافيك بازي رو ميكنه .من خودم تا حالا اون 70 مگابايتي رو دانلود نكردم.خوب اين هم از لينك دانلود كرك 7 مگابايتي:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه مشكلي پيش اومد بگو
    موفق باشي.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بله.اين كرك 7 مگابايتي گرافيك بازي رو ميكنه .من خودم تا حالا اون 70 مگابايتي رو دانلود نكردم.خوب اين هم از لينك دانلود كرك 7 مگابايتي:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه مشكلي پيش اومد بگو
    موفق باشي.
    منم دنبال اون كرك 7 مگي بودم دستت درد نكنه چون حوصله نداشتم اينهمه تاپيك را بگردم
    در ضمن كرك 70 مگي را دانلود كردم ولي موقع اجرا ارور داد : installation destination is not found
    ديگه روشو نزدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •