پس برم رزيدنت اويل 4 اصليشو بگيرم.راستي کارت گرافيک من 128 مگ 9200 آي تي آي هست کشش لازم براي اين بازي رو داره؟
پس برم رزيدنت اويل 4 اصليشو بگيرم.راستي کارت گرافيک من 128 مگ 9200 آي تي آي هست کشش لازم براي اين بازي رو داره؟
Last edited by H A M A S; 23-05-2007 at 10:50.
ببخشید اون اسلحه پلاسمایی که توی دمو لیون باهاش شلیک میکنه رو چه چوری میشه بدست اورد؟
شما بازی رو در درجه سخت به پایان برسون یه دونه نصیبت میشه![]()
مال من درجه سختی نداره فقط روی نرمال اجرا میشه .البته یک بخش یگه هم داره که در بخش Extras است و دو درجه نرمال و پروفشنال داره شما منظورتون قسمت پروفشنال اون بخشه؟
اگه یه بار بازی رو تموم کنی ، حالت Professional رو بهت میده .مال من درجه سختی نداره فقط روی نرمال اجرا میشه .البته یک بخش یگه هم داره که در بخش Extras است و دو درجه نرمال و پروفشنال داره شما منظورتون قسمت پروفشنال اون بخشه؟
مال من هم درست مثل تو هستش اما نكشيد.ولي نگران نباش اگه كرك 7 مگابايتي رو دانلود كني درست ميشه.![]()
مرسي!!!!راستي اين کرک 7 مگي کار پچ 70 مگابايتي ( گرافيک بازي رو عوض ميکنه) رو ميکنه درسته؟راستي لينک دانلود کرک هم بدي ممنونت ميشم
با سلام
پس از تموم كردن دور Special 1 كه بعد از تموم كردن دور دوم آزاد ميشه اصلحه هاي جديد زير اضافه ميشه:
1: P.R.L. 412 كه يك اصلحه ليزري هست و مجاني هم هست و قدرت خوبي دارد و حال ميده براي موجوداتي كه ويروسي هستند با يكبار شليك كردن آن افراد كور شده كه معادل همون نارنجك كور كننده هست . وقتي دكمه شليك را چند ثانيه نگه ميداريم قدرتش كاملا پر ميشود و از همه افراد پشت سر هم عبور ميكند . و اون موجوداتي را كه شبيه مگس هستند ولي بزرگ براي يكي يه شليك كافيه تا هلاك بشه ... حتي اون موجودي را كه زره پوش هست و پشت گردنش يك ويروس داره در يك ثانيه هلاك ميكنه خلاصه خيلي مقرون به صرفه و باحاله
2: Matilda كه يك اصلحه تيربار هست و از فشنگهاي كلت تغذيه ميكند و قيمت آن 70000 هست كه فكر نميكنم زياد حال بده ولي بعد از تقويت افراد معمولي را با يك و يا دو گلوله ميكشد.
3: Chicago Typewriter قيمتش 1000000 هست يك اسلحه تيربار با خشاب بينهات هست كه قدرت زيادي دارد و نيازي به تقويت و ... نداره
4: Infinite Launcher قيمتش 1000000 هست كه همون آر پي جي بينهايت هست و نيازي به توضيح نداره ...
پس از خريد يكي از اسلحه هاي يك ميليوني سيو بازي را آپلود خوام كرد
موفق باشين.
Last edited by golmohammadi; 23-05-2007 at 12:26.
بله.اين كرك 7 مگابايتي گرافيك بازي روميكنه
.من خودم تا حالا اون 70 مگابايتي رو دانلود نكردم.خوب اين هم از لينك دانلود كرك 7 مگابايتي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشكلي پيش اومد بگو
موفق باشي.
منم دنبال اون كرك 7 مگي بودم دستت درد نكنه چون حوصله نداشتم اينهمه تاپيك را بگردم
در ضمن كرك 70 مگي را دانلود كردم ولي موقع اجرا ارور داد : installation destination is not found
ديگه روشو نزدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)