تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 755 اولاول ... 192526272829303132333979129529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان كسي ميدونه آيا پرينترهاي Epson را ميشه شارژ كرد ؟
    من موقع خريد نميدونستم كه شارژ نميشه
    بعد خريدم و خواستم شارژ كنم ديدم يك مداري رو كارتريج تعبيه شده كه ميزان مصرف جوهر و يا خالي و يا پر بودن كارتريج را اون تعيين ميكنه ...
    به عبارتي براي شارژ كارتريج بايد برد نيز شارژ و يا تعويض گردد
    خواستم ببينم آيا ميشه با يك ترفندي اين نوع پرينترها را شارژ كرد ؟
    با اينكه قيمت كارتريج اين نوع پرينتر ارزان هستند
    ولي در صورت شارژ شدن خيلي بهتر ميشه
    مدل پرينتر من اينه : Epson C45
    من كه نميدونم.

لطفا در مورد پرینتر 4 کاره در حدود قیمت 300-400 تومن مدلهی زیر راهنمایی کنید کدوم برای کارهای خانگی وحجم کار سبک مناسب تر است
    Canon Mf 5750
    Xerox Pe 220
    Panasonic Kx-flb756
    Samsung Scx 4521f
    Hp 3050&3052
    من نميدونم زيراكس و پاناسونيك قابل شارژ هستند يا نه؟ اما كنن قابل شارژ نيست اچ پي هم خيلي گرونه. سامسونگ رو توصيه مي كنم. همه امكانات لازم رو هم داره. دقيقاً بررسي كردم. فقط سيني دوم كاغذ نداره (براي استفاده همزمان از دو نوع كاغذ) كه فكر كنم بشه ناديده گرفت.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام من يه پرينتر 1018 اچ پي خريدم روي لپ تاپ با وين ايكس پي نصب ميشه پرينت راحت ميگيره با كابل يو اس پي حالا مشكل اينجاست:
    با همون كابل با همون سيستم عامل با همون درايور در كامپيوتري كه مادربردش گيگابايته اذيت ميكنه ببينيد پرينت نصب ميشه ميشناسه ولي حتي تو تست ميمونه انگار كه حجم يه تست پرينت هم براش زياده و هي چراغ سبزش بله سبزش چشمك ميزنه و منتظر ظهور آقا امام مهدي ميمونه
    سلام دوست عزيز
    نبايد مشكلي باشه. احتمالاً تداخل با يكي از درايورها يا وسايل USB‌ ديگر داره. شما اگه وسيله USB ديگري به دستگاه وصل كرديد قطعش كنيد و اگه چاپگر ديگري رو قبلاً Install‌ كرده بوديد حذفش كنيد بايد مشكل حل شه. در ضمن به پورت هاي USB مختلف وصل كنيد شايد اون پورت USB خاص خراب باشه. همچنين كنار ساعت كامپيوتر، روي عكس پرينتر موجود، دوبار كليك كنيد ببينيد توي فهرست چاپ، جلوي اسم سندي كه قراره چاپ كنه، چي نوشته. اگه نوشته Paused بايد گزينه Resume رو بزنيد.

مورد ديگه، ممكنه اين باشه كه از توي Setup كامپيوتر، كلاً پورت هاي USB رو از كار انداخته باشند. ببينيد آيا دستگاه هاي USB ديگه كار مي كنند يا اصلاً هيچ دستگاه USB كار نمي كنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    نبايد مشكلي باشه. احتمالاً تداخل با يكي از درايورها يا وسايل USB‌ ديگر داره. شما اگه وسيله USB ديگري به دستگاه وصل كرديد قطعش كنيد و اگه چاپگر ديگري رو قبلاً Install‌ كرده بوديد حذفش كنيد بايد مشكل حل شه. در ضمن به پورت هاي USB مختلف وصل كنيد شايد اون پورت USB خاص خراب باشه. همچنين كنار ساعت كامپيوتر، روي عكس پرينتر موجود، دوبار كليك كنيد ببينيد توي فهرست چاپ، جلوي اسم سندي كه قراره چاپ كنه، چي نوشته. اگه نوشته Paused بايد گزينه Resume رو بزنيد.

مورد ديگه، ممكنه اين باشه كه از توي Setup كامپيوتر، كلاً پورت هاي USB رو از كار انداخته باشند. ببينيد آيا دستگاه هاي USB ديگه كار مي كنند يا اصلاً هيچ دستگاه USB كار نمي كنه؟
    مرسي از توضيحات شما مواردي كه فرموديد بارها و بارها چك كرده و انجام داده ام ببينيد كار مورد نظر براي چاپگر ارسال ميشود از طريق پورت يو اس پي اما يك برگ پرينت ميشود و برگهاي ديگر كار دوباره ميماند يكي از دوستان به من گفت كه بايست پورت يو اس پي 2.0 تهيه كنم چون اين پرينترهاي اچ پي فقط با اين نوع پورت جواب ميدهند من هم 10.000 تومان دادم و يواس پي 2.0 اورجينال خريدم حالا ببينيم چه ميشود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من كه نميدونم.

من نميدونم زيراكس و پاناسونيك قابل شارژ هستند يا نه؟ اما كنن قابل شارژ نيست اچ پي هم خيلي گرونه. سامسونگ رو توصيه مي كنم. همه امكانات لازم رو هم داره. دقيقاً بررسي كردم. فقط سيني دوم كاغذ نداره (براي استفاده همزمان از دو نوع كاغذ) كه فكر كنم بشه ناديده گرفت.
    ایا سامسونگ مدل4521f سیستم ADFبرای اسکن دارد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ایا سامسونگ مدل4521f سیستم ADFبرای اسکن دارد؟
    بله. اسكنر ADF و تخت هر دو رو داره. البته كيفيت اسكنر ADF از اسكنر تخت پايينتره اما سرعتش بيشتره. براي اسكن متن خوبه. من روي سامسونگ 4216f امتحان كردم كاملاً جواب ميداد.

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

من يه سه كاره hp 1513s دارم... يه مدته كه تو كشيدن كاغذ به داخل دستگاه دچار مشكل شده ...بعضي وقت ها كاغذ رو راحت ميكشه ولي بعضي وقت ها هم تا نصف ميكشه تو و كاغذ گير مي كنه و رو مانيتور پيغام out of paper ظاهر ميشه ... فقط وقتي كاغذ رو به سمت داخل پرينتر فشار مي دم بدون مشكل كاغذ رو تو ميكشه ...

لطفاً راهنمائيم كنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورد فتو اسمارتها ی چندکاره اگر اطلاعاتی دوستان دارند بفرمایند
    خرید آنها بیشتر برای چه مصارفی است
    ایا جوهر انها قابل شارژ هست (در مدل های اچ پی مثل4181)؟
    به نظرتان یک سامسونگ چندکاره لیزری تکرنگ (4521f) به قیمت 310 تومن بهتره یا فتواسمارت چندکاره(hpمدل 4181) به قیمت 430 البته اگه سامسونگ بخرم باید چاپ عکس رو به بیرون بسپارم
    ضمنا ابعاد وشکل وشمایل ای اچ پی رو دیدم خیلی جمع وجور شیک بود
    این هم لینک دومورد بالا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورد چند کاره کانن هم اگه کسی تجربه داره بفرماد
    4کاره کانن مارک Mf4140 همراه باگوشی تلفن به قیمت 310 تومان
    4کاره کانن مدل Mf4150 مثل بالایی فقط Amd هم داره به 350 تومان
    موندم یکی از این 2تاروبخرم یا سامسونگ 4521f
    ازیک تعمیرکار اینجور ماشینها سئوال میکردم میگفت اصولا مارکهای Hp ,و بعد Canon از قطعات بادوام تر استفاده کرده اند آیا کسی نظری داره؟

آخر فروم باز Hoom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام . ببخشید یکی از دوستای من یه کاترج اچ پی سیاه 92 رو شارژ کرده ولی باز هم می گه لاو اینک . می گه وقتی این پیغام رو اول داده روی جوهر رو باز کرده و چهار سوراخ بوده تو همه هم جوهر ریخته ولی باز هم می گه جوهر کم هست . مشکل از کجا هست و باید چی کار کنه؟

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

من یه Canon I550 Bubblejet دارم ...یکی دو ماه از روی بی احتیاطی کارتریج هاشو دراوردم...بعد که شارژ کردم انداختم سر جاش..حالا فکر کنم هدش خشک شده..همه چی رو قرمز پرینت میگیره...اگه لطف کنین یه راهنمایی کنین...مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •