بله ولي بايد اپراتورها اين امكان رو فراهم كنند كه بعيد ميدونم اينجا اين كارو كرده باشند!
مثلا ميتونن اين اين امكان رو فراهم كنن كه هر مشتركي از هر اپراتوري بتونه توسط شبكه يه اپراتور ديگه
با تلفن هاي ضروري(پليس و اورژانس و اتشنشاني و ...)تماس بگيره.
بله ولي بايد اپراتورها اين امكان رو فراهم كنند كه بعيد ميدونم اينجا اين كارو كرده باشند!
مثلا ميتونن اين اين امكان رو فراهم كنن كه هر مشتركي از هر اپراتوري بتونه توسط شبكه يه اپراتور ديگه
با تلفن هاي ضروري(پليس و اورژانس و اتشنشاني و ...)تماس بگيره.
دوست عزيز ديدي زود قضاوت ميكني !
من هر روز دارم ميرم رودهن ميام پس اين چيه كه من ميبينم رو گوشيم ! آنتن ديگه ! پره پر ...!
فقط و فقط تو گوشیهای سونی اریکسون اینطوریه دیگه دعوا نکنید. من خودم تو مناطق مختلف 3 تا گوشی (نوکیا-سونی اریکسون-موتورولا) رو بررسی کردم و فقط سونی تو مناطقی که آنتن نباشه انتنش فوله.
اگر هم گوشیت سونی نیست خوب حتما آنتنی که میبینی واقعیه !!!!!
این شماره هارو بدون سیمکارت هم میشه گرفت ربطی به سیمکارت نداره![]()
فکر کنم شما رومینگ رو میگی رومینگ در صورتی هست که بین 2 اپراتر مثال ایرانسل و تی سی ای این امکان وجود داشته باشه که این امکان فعلا نیست
اگر در اینده این امکان فراهم بشه بازم سیم کارت ایرانسل سیکنال تی سی ای رو روی گوشی نشون نمیده و حتی برعكس
اگر در آینده بین این دو اپراتور رومین ایجاد بشه وقطی شما در جایی هستی ایرانسل آنتن نمیده شما میتونی سیمکارتو رومینگ کنی به خط اتی سی ای در منوی گوشی این کار انجام میشه در قسمت شبکه شما با انتخاب گزینه IR-TCI به خط تی سی ای رچیستری میشی آما الان این کارو بکنی ارور میده چون بین این 2 شرکت رومینگ وجود نداره و رجیستز نمیشه
اگر در آینده این امکان بشه و اگه تو بتونی ایرانسل رو رومینگ کنی به تی سی ای وقطی این کار بشه در این سورت سیکنال تی سی ای رو به تو نشون میده
در واقه هر اسمی که روی گوشیت هست فقط سیکنال اون شرکت رو میگیره
نه منظور من ررومينگ نبود!
منظورم همون تماس هاي اضطراري هست.
بدون سيمكارت مگه گوشي كار ميكنه !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
راجع به انتن هم اين خيلي سادست.طراح گوشي ميتونه تصميم بگيره كه انتني كه نشون داده ميشه نشاندهنده چي باشه.در گوشي هاي سوني اريكسون ودر حالت عادي انتن نشانده قدرت سيگنال موجود هست و كاري به سيم كارت شما نداره .اگر شبكه شما پوشش داشته باشه اسم اپراتور رو هم مينيويسه
و در غير اين صورت فقط اجازه تماس هاي اضطراري رو ميده.
اما زماني كه شما ميخواي تماس بگيري يا sms بفرستي فقط انتن اپراتور شما رو نشون ميده.
حلله!!؟؟
این نمیتونه جور در بیاد برای اطمينان بیشتر امتحان میکنم![]()
اره بدون سیمکارت هم میشه گرفت![]()
گوشی های جدید دیگه بدون سیم کارت هم کار میکنن یا حالتی به نام "هواپیما" یا Flight دارن
فکر نکنم سازنده در آنتن تاثیر داشته باشه، چون استانداردهای تصمیم گیرنده هستن
این حرف شما امکان نداره، فقط در صورتی ممکن هست که فقط سیگنال های اپراتورهای دیگه رو نشون بده که خود اپراتور اصلی اونجا آنتن نده یعنی اسم اپراتور رو ننویسه، برای جستجوی شبکه این کار رو میکنه، ولی موقعی که اپرتور با گوشی رجیستر شده باشه فقط آنتن اون رو نشون میده
بروبچ مثل اینکه یادتون رفته بالای این تاپیک نوشته پوشش ایرانسل؟؟؟
اي بابا چرا هر چي من ميگم شما يه چيز ديگه ميگين؟؟؟؟![]()
تا اونجا كه من ديدم گوشي هاي سوني اريكسون اينجوريه !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)