سلام خوبی مادربورد منم p5ad2-e هست و به راحتی روش ویستا نصب کردم اگر کمی همین تاپیک رو جستجو کنی میبینی که چطور مشکلم رو رفع کردم
البته الان که اینو مینویسم همراه سایر دوستان تو فروم cmedia یک نامه رو به cmedia نوشتیم که در ان درخواست دراور ویستا رو کردیم و تا حالا 555 امضا جمع شده اگر دوست داشته باشی شما هم برو انجا امضاش کن
البته تا این لحظه درایور های مختلفی توسط برخی اشخاص ساخته شده که کار میکنه من تو خونه دو تا درایور مربوط به cmedia رو دارم کافی تو اینترنت cmedia+vista driver رو جستجو کنی مطمین باش براحتی مشکلت رفع میشه اکثر انها به صورت فایل زیپ هستند و در حدود 8 مگابایت هم حجمشون هست اگر پیدا نکردی من برات اپلود میکنم البته بعد از 24 خرداد چون تا انزمان من دسترسی به کامپوتر خودمو ندارم
برای رفع مشکلت این کارو بکن
1=ابتدا درایور کارت صوتی خودتو از cd مادربوردت در جای کپی کن بعد در ویستا برو به دیوس منجر و کارت صوتی خودتو که روش علامت زرد رنگ هست پیداش کن سپس روش کلیک راست کرده اپدیت درایور رو انتخاب کن و ادرس درایور خودتو بده ببین مشکلت حل شد یا نه
2=اگر مشکلت حل نشد باید همانطور که گفتم درایور های موجود رو با جستجو پیدا کرده بعد مثل بالا اگر عمل کنی حتما مشکلت رفع میشه
3=اگر هم دوست داری شما هم در سایت زیر که جمع اوری امضا برای cmedis دراور ویستا است برو امضا کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]