اشكال از درايور كارت گرافيكته.به روزش كن.
اشكال از درايور كارت گرافيكته.به روزش كن.
منظورت همون دریه که وقتی ازش رد شدی و پشت سرت بسته شدش و آتیش گرفته ؟!![]()
samsung_d600 جان من که اونجارو انقدر دور خودم چرخیدمو نارنجک انداختم تا اینکه دم مردنم سرم گیج رفت و دمو دیدم
وقتی بیدار شدم در باز بود.
توروخدا ببین من 3 روز الاف همین کد شدم . بابا من تا بگم ف شما باید برید فرحزاد . آخه مگه میشه من خودمو بکشم ؟؟؟
این عکس همون در :
![]()
سلام
ما بعد از یک هفته اومدیم خونه دیدیم تلفن قطع شده عجب ضد حالی
تازه امروز وصل شد
سامسونگ جون شما باید همون آتیشه که داره میچرخه رو انقدر با تیر بزنی تا در باز بشه کد نمیخواد
ایول چه راهه جالبی
سیو هارو امشب برات میزارم
دمت گرم دیرترم شد اشکال نداره دیگه انداختم بعد امتحانا.
الانم عضو دیوتیام اما بدم نمیاد عضو freedom بشم.مرسی بای.
![]()
![]()
samsung_d600 فهمیدم کجارو میگی باید بری تو یکی از اتاقای بغل که دم درش چند تا از اون سگا بهت حمله میکنن بعد باید جیب یه مرده هرو بگردی که اونوقت کدو پایین صفحه میبینی که فکر کنم 1243 باشه ولی تا جیب یارورو نگردی درو با این کد باز نمیکنه.
نه رضا جون اونجا نیست اونکه رو نقشه علامت داره میری پیش جسد کد رو برمیداری ..... همونجا رو میگه که شما دور خودت چرخیدی و نارنجک پرت کردی!!!! یه گلوله آتیشیه که اونجاها بالا و پایین میپره باید اون رو باتیر بزنی تا در باز شه ..... ولی شما با نارنجک زدی برا همین یادت نمیاد
منم اولش فکر کردم اونجارو میگه ولی به عکسش که دقت کردم نظرم عوض شد!!!!
راست میگی من عکس رو لود نمیکردم ولی حالا که نگاه کردم ممکنه اونجا باشه که شما میگی ولی خودمونیم اگه اونجا باشه که خیلی تابلوه رو نقشه رو نگاه کن یه علامت سبز میبینی برو به یه جسد میرسی تو جیب اونه البته تا اونجا که من یادمه تویه اون قسمت گلوله آتیشی که برا خودش بگرده نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)