لطفا نام فونت موجود در تصویر ولینک دانلود انرا برایم بگذارید ممنون.!!!
![]()
لطفا نام فونت موجود در تصویر ولینک دانلود انرا برایم بگذارید ممنون.!!!
![]()
فونت فارسي ماني
به تاپيک فونت ها هميشه سربزنيد سعي ميکنم چند روز يه بار فونت هاي فارسي جديد بذارم
Last edited by MOJIX; 21-07-2007 at 07:16.
سلام....
آقا تاپيك واقعا قوي اي شده البته به زحمت شما....
آقا يك پيشنهاد دارم: فونت هايي رو كه خودتون آپ مي كنيد در diveshare.com شير كنيد چون اونجا فايلها delete نمي شن! و اگر اونجا باشه هر وقت به اين فونتها احتياج پيدا كنيم مي تونيم دان كنيم!
با تشكر از شما
عزيز من چون توي 4shared اکانت دارم برام راحت تر که اونجا آپلود کنم و چون زياد به اکانتم سرميزنم فکر نکنم حالا حالا ها فايلا پاک بشن .......... پس نگران نباشيدآقا يك پيشنهاد دارم: فونت هايي رو كه خودتون آپ مي كنيد در diveshare.com شير كنيد چون اونجا فايلها delete نمي شن! و اگر اونجا باشه هر وقت به اين فونتها احتياج پيدا كنيم مي تونيم دان كنيم!
به تاپيک فونت ها هميشه سربزنيد سعي ميکنم چند روز يه بار فونت هاي فارسي جديد بذارم
Last edited by MOJIX; 16-05-2007 at 22:14.
خسته نباشید
یک درخواست داشتم و اون هم اینکه فونت نستعلیق باری آفیس Xp بزارید
ممنون از شما![]()
![]()
Nastaliq For Word 2003نام برنامه: نستعليق براي ورد
سازنده: نامشخص
گروه: نرمافزارهاي خوشنويسي
حجم: 1810 كيلوبايت
سيستم: ويندوز / آفيس 2003
نستعليق براي ورد ابزاري است براي تايپ مستقيم متون با استفاده از خط زيباي نستعليق در محيط ورد 2003.
لطفاً راهنماي زير را به دقت بخوانيد!
راهنماي نصب:
1. ابتدا قلم نستعليق را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت كرده و نصب كنيد.
2. با كليك بر روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه را دريافت كرده و نصب كنيد.
رمز عبور براي نصب rsdtjkff ميباشد.
3. وارد محيط ورد 2003 شده و از ميان ليست قلمها، قلم NASTALIQ را انتخاب كنيد.
4. از تايپ مستقيم نستعليق در ورد لذت ببريد!
توجه! اين برنامه فقط در ورد 2003 كار ميكند.
توجه! ممكن است با حرف ك مشكل داشته باشيد. بنابراين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دريافت كرده و با رمز rsdtjkff نصب كنيد.
اگر میشه فونت طراحی تحریری رو بزارید
نستعلیق رو دارم اون یکی رو می گم که تو بیشتر طراحی ها به کار می ره رو اگر میشه بزارید
يه فونت زيبا و پر کاربرد که زيادم جديد نيست و من جايي نديدم براي دانلود بذارن
Last edited by MOJIX; 21-07-2007 at 07:16.
سلام
از قسمت ضمیمه دانلود کنید .![]()
قربانت : شاهین
پست ویرایش شد
فراموش کرده بودم فونت رو ضمیمه کنم![]()
سلام
مثل اينكه شاهين يادشون رفته ضميمه كنن
براتون آپلود كردم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)