تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 242 از 942 اولاول ... 142192232238239240241242243244245246252292342742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,411 به 2,420 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

خدایش دکل از هیکلش میگه من چیم اون دکلهای نا منظم و فرسوده TCI اینم نمونه ای از دکل ایرانسل تو جاده تبریز - آذرشهر
    این عکسو واسه خاطر شما ایرانسلیها گرفتممممممممممممممممممممم م

CD_RW تایید نکردی که این دکل ایرانسله یا نه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
    به نظر من که 100% ماله ایرانسله با توجه به دلیل هایی که گفتم تو صفحه 225 نظر شما چیه ؟
    Last edited by TempesT; 19-05-2007 at 14:56.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

CD_RW تایید نکردی که این دکل ایرانسله یا نه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
    به نظر من که 100% ماله ایرانسله با توجه به دلیل هایی که گفتم تو صفحه 225 نظر شما چیه ؟
    اگه سیل بیاد , زلزله بیاد , بمباران بشه یا هزار اتفاق دیگه اول بگو یه جای سالم توی شهر میمونه که بخواد یک سایت معمولی سالم باشه , به هر حال سایت خاموش میشه و راهی برای روشن کردنش نیست مگر اینکه یه
    کامیون برق ببرند جاش یا اینکه برق رو با 4 لیتری برسونند در سایت

اون عکس چیزیش معلوم نیست ولی من هم 80 درصد احتمال میدم ایرانسل باشه

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

خب می دونم که F700 سامسونگه. ولی کلاً داستانش چیه؟ چطور شد که ییهو اومد وسط بحث ایرانسل؟؟؟
    من چیز دیگه ای راجع بهش توی این تاپیک ندیدم.
    علیرضا تو امضاش نوشته فقط موتورولا v3i با سیم کارت ایرانسل و چند بار هم از گوشیش تعریف کرد بعد جناب cd-rw هم گفت فقط سامسونگ f700 با سیم کارت ایرانسل اونم از گوشیش تعریف کرد همین....

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

cd-rw اون دیشای بزرگ چه مزیتی نسبت به دیشای کوچک دارن؟
    توی دزفول یه دکل ایرانسل هست که 4 تا دیش بزرگ به صورت 2 تا 2 تا روش نسبه و 2 تا هم کوچیک که در مجموع میشه 6 دیش نمیدونی علتش چیه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

امروز رفتم دو تا از این اعتباریای ایرانسل گرفتم. ولی هرچی با 140 تماس میگیرم که طرح تعرفشو عوض کنم میگه سرویس در دسترس نیست . تازه هر دفعه هم 1 دقیقه کم میکنه.

ضمنا تو دفترچش نوشته کارتهای شارژ اعتبار زمانی دارند تا حداکثر 90 روز . اما تو سایت نوشته محدودیت زمانی نداره... کدومش درسته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه ... قیمت خرید تو شهر شما چنده ؟ اینجا من دو تا شو گرفتم 52 تومن با کلی چونه زدن. میگفتن50 پا خودمون در میاد. تازه دوتاشم تو یه بسته نبود. 2 تا جداگانه به عنوان پک 2 تایی دادن بهم!

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

امروز تو خیابان بزرگمهر اصفهان یک پاترول بود که آرم ایرانسل روش بود و چند تا کنارش بودند و داشتند با یک لپ تاپ یک چیزی را تست می کردند . یکسری کارگر هم بودند که روی لباسشون آرم ایرانسل بود و آن طرف خیابان داشتند یک Bts را دست کاری می کردند . فکر کنم دارند یک کارهای جدی برای اصفهان می کنند ولی حیف از این مشکل تلفن ثابت که این اپراتور در اینجا غیر قابل استفاده می کند .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

[QUOTE=ehsanch;1101841]امروز رفتم دو تا از این اعتباریای ایرانسل گرفتم. ولی هرچی با 140 تماس میگیرم که طرح تعرفشو عوض کنم میگه سرویس در دسترس نیست . تازه هر دفعه هم 1 دقیقه کم میکنه.

ضمنا تو دفترچش نوشته کارتهای شارژ اعتبار زمانی دارند تا حداکثر 90 روز . اما تو سایت نوشته محدودیت زمانی نداره... کدومش درسته ؟

از طریق کنترل حساب اینترنتی اقدان کن...

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

امروز تو خیابان بزرگمهر اصفهان یک پاترول بود که آرم ایرانسل روش بود و چند تا کنارش بودند و داشتند با یک لپ تاپ یک چیزی را تست می کردند . یکسری کارگر هم بودند که روی لباسشون آرم ایرانسل بود و آن طرف خیابان داشتند یک Bts را دست کاری می کردند . فکر کنم دارند یک کارهای جدی برای اصفهان می کنند ولی حیف از این مشکل تلفن ثابت که این اپراتور در اینجا غیر قابل استفاده می کند .
    درست میشه شما حالا با تالیا حال کن...

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

یه سوال دیگه ... قیمت خرید تو شهر شما چنده ؟ اینجا من دو تا شو گرفتم 52 تومن با کلی چونه زدن. میگفتن50 پا خودمون در میاد. تازه دوتاشم تو یه بسته نبود. 2 تا جداگانه به عنوان پک 2 تایی دادن بهم!
    اونایی که شما خریدید فکر کنم از اون 29000 تومنیان...
    پک های 2 تایی تو یه جعبن همن طوری که تو تبلیغات دیده میشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •