عجب تاپیکی یه روز نتم مشکل داشت مجبور شدم 4 - 5 صفه برگردم تا بفهمم موضوع از چه قراره![]()
![]()
.
عجب تاپیکی یه روز نتم مشکل داشت مجبور شدم 4 - 5 صفه برگردم تا بفهمم موضوع از چه قراره![]()
![]()
.
تالیا با Turkcell ترکیه رومینگ ایجاد کرده![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپراتورهای کشور ما هم عجب امکاناتی دارن آدم ابروش میره![]()
انشالله ایرانسلم به این لیست اضافه شه تا تو قسمت امکانات سرمون بالا باشه![]()
من نمیدونم این آقایونی که از ایرانسل ناراضی اند مگه موقع خرید سیم کارت باید ها و نباید های ایرانسل رو نخوندن.یکیش اینه که هر گونه تغییر در سیستم به ایرانسل مربوط نمی باشد.حالا اگه تعرفش بشه دقیقه ای یک میلیون چون شما سیم کارت خریدید و خرید سیم کارت از نظر ایرانسل به معنای قبولیه تمام شرایط شرکت ایرانسله نمیتونید اعتراض کنید.یاعلی
Last edited by Dr.Dolfin; 17-05-2007 at 18:06.
ایرانسل فقط میتونه 20% از تعرفه تمام شده اپراتور اول بالاتر حساب کنه
یعنی 625 ریال اخرین سقف شه
من منظورم اینه نمیتونیم اعتراض کنیم.بعضیا میگن اینترنتش گرونه-ام ام اس گرونه-تعرفه ها زیاد شده.منظورم اینه.ما به این چیزا نمیتونیم اعتراض کنیم چون شرایط رو قبول کردیم
من میگم یه مطلب آماده کنیم برای گرونی Mms و Gprs و اون مطلب رو به نشانه اعتراظ هر کسی با ایمیل خودش بفرسته... مثل یه اعتراض همگانیه... اگه کسی موافقه بگه!![]()
Last edited by emprator_kochak; 17-05-2007 at 18:45.
آقا من سیم کارت اعتباری ایرانسل دارم
یه مدت زیادی یه که دلیور واسه ی مسیج هاش نمیده...
یعنی شانسی یه که مسیجت برسه یا نه و از هیچ طریقی نمیتونم بفهمم. آخه مسیج دلیور م هم روشنه...
روی ماله دوستم که اعتباری داره هم امتحان کردم بازم دلیور نمیده...
ولی روی ثابتش امتحان کردم دلیور داد!
امروز خمینی شهر ( اصفهان ) بودم !
خفن خط میداد هر چی گوشی رو اینور اونور می کردم خط کم نمی شد حتی تو حرف زدن !
آه اگه همه جای اصفهان اینجوری بود . . .
هیچ کدوم از اینا که گفتی قابل قبول نیست ! شما اینجا با کسایی طرفی که همه ایرانسل دارن اونوقت میای مورد 4 را میگی که کاملا حرفه پوچیه!؟ در مورد 5 هم بگم اشکال از خود شماس که هیچیا رعایت نکردی ! نه طرز کندن برچسب نه محل خرید ! آخه کجا دنیا ملت میرن از روزنامه فروشی کارت شارژ موبایل میخرن !؟
یادمه خود شما چند صفحه قبل فحشا بستی به ایرانسل که چرا همه چیزش گرونه ! اما انگار چت کردن بت حال داده ها که الان طرفدار شدی !( قصد توهین نداشتما شوخی بود)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)