تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 942 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ای خدا شکرت...
    آخه شما که اینقدر سنگ سیم کارتهای دولتی رو به سینه میزنید دیگه چیکار ایرانسل دارید برید با همون سیم کارت دولتیتون حال کنید که اگه یه سیم کارت خالیش رو اگه دستتون بگیرید کلاش سرتون رفته... سیم کارتی که اصلاً معلوم نیست تعرفش چنده و هزار و یه عیب دیگه داره اما ایرانسل چی همه چیزش رو رو کرده کنترل حساب اینترنتیش که یه تومن رو هم نشون میده تعرفش معلومه اینترنتش حرف نداره MMs هم همینتور 130 هم مشکلی نداره فقت شلوغه درد 130 تنها بخور تو جون دولتی وقتی دولتی مشکل داره شما چیکار میکنی بجز اینکه دندون روی جگر بزاری کار دیگه ای میتونی بکنی... یه چیز دیگه تا حالا یه سری به اون سایت مسخرش زدی تو سایت ایرانسل که میری کیف میکنی....
    هنوز بگم!!!

جناب آقای دانشمند پروفسور IQ
    کجای حرف من طرفداری از سیمکارت دولتی بود ؟ اگه تازه توی این تاپیک تشریف نیاورده باشید دیگران میدانند که بنده هم برای خودم و چند تن از دوستام وآشنایان در اصفهان ایرانسل خریده ام واز این کار هم پشیمانم ومثل شما هم از این چیزها که نام بردیدکیف نمیکنم ودر ضمن منتظر تشریف فرمایی شما برای راه حل مشکلاتم نبودم که توصیه خرید سیم کارت دولتی میفرمایید این مثلا راه حل ، دیگه خیلی تکراری شده . وقبلا توسط دیگر دوستان عنوان شده بود، ما منتظر غیرتی شدن وجواب گوییه ایرانسل هستیم نه طرفدارانش ،هم بنده وهم دوستانم با تمام چیزهای که ازا یرانسل نام بردید و با آن کیف کردیید چه در اصفهان وچه شهرهای دیگر تحت پوشش ایرانسل که سفر کرده ایم مشکل داشته ایم که نمونهایش را در پستهای قبلیم اشاره کرده ام

نتيجه اينکه کسي را متهم به طرفداری از این وآن نکن اگه شهر شما يا تهران هم اينگونه بود ميفهميديد که شما هم همینگونه بودییدصحبت از دروغ گويي و تبليغات عمل نشده وعملکرد ناقص ويا بقولي وعده سر خرمن است ( لطفا اين تز هميشگي و مضحک "مگه موبايل دولتي فلان کار کرد ونکرد وتالیا فلان کارو کردو برو دولتي بگيرو "براي من مثال نياوريد که حالم بهم ميخورد ، بنده ايرانسل خريده ام و فقط با ايرانسل کار دارم و در مقابل هم ايرانسل بايد جوابگوي منو امثال من باشد لطفا پاي اپراتور ديگري را ميان نکشيد. اگر ایرانسل برای کامل کردن پوشش شبکه شهرهای اعلامی اش احتیاج به فرصت داشت چرا در آغاز کار ،سیم کارتهایش را با آن تبلیغات آنچنانی بصورت اینتر نتی در سراسر ایران بفروش رساند ، ضرر وزيان ناشي از شبکه نبودن اين همه مشترک اصفهاني را آيا ايرانسل دوست داشتني شما متقبل ميشود ؟ آيا ايرانسل که در اجراي فاز يکم کار خود در اين شهر وشهرهای دیگر درمانده جوابگوي مشترکين اين شهرها ميباشد ؟ شما و ديگر دوستاني که خود را کاملا با ايرانسل نزديک و يک روح در دو بدن ميبينيد و به قولي هوايشان را ایرانسل دارد ميشه لطف کنيد پارتي بازي کرده و فقط جواب اين سوالها را از اين ايرانسل براي ما بپرسيد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پست بالا بخاطر اینتر نفتی دو بار تکرار شد با عرض معذرت از دوستان

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز من این تاپیک رو از روز استارتش پیگیری میکنم..
    شما اگه طرفدار ایرانسلید چرا فاز منفی میزنید؟
    به نظرم اگه تو تهرون یکی از این موبایلایی که آنتنشون ماهواره ثریاست بگیری هم مشکل داره...!
    ببخشید پست من بو یی از طرفداری از ایرانسل میداد ؟

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

جناب آقای دانشمند پروفسور IQ
    کجای حرف من طرفداری از سیمکارت دولتی بود ؟ اگه تازه توی این تاپیک تشریف نیاورده باشید دیگران میدانند که بنده هم برای خودم و چند تن از دوستام وآشنایان در اصفهان ایرانسل خریده ام واز این کار هم پشیمانم ومثل شما هم از این چیزها که نام بردیدکیف نمیکنم ودر ضمن منتظر تشریف فرمایی شما برای راه حل مشکلاتم نبودم که توصیه خرید سیم کارت دولتی میفرمایید این مثلا راه حل ، دیگه خیلی تکراری شده . وقبلا توسط دیگر دوستان عنوان شده بود، ما منتظر غیرتی شدن وجواب گوییه ایرانسل هستیم نه طرفدارانش ،هم بنده وهم دوستانم با تمام چیزهای که ازا یرانسل نام بردید و با آن کیف کردیید چه در اصفهان وچه شهرهای دیگر تحت پوشش ایرانسل که سفر کرده ایم مشکل داشته ایم که نمونهایش را در پستهای قبلیم اشاره کرده ام

نتيجه اينکه کسي را متهم به طرفداری از این وآن نکن اگه شهر شما يا تهران هم اينگونه بود ميفهميديد که شما هم همینگونه بودییدصحبت از دروغ گويي و تبليغات عمل نشده وعملکرد ناقص ويا بقولي وعده سر خرمن است ( لطفا اين تز هميشگي و مضحک "مگه موبايل دولتي فلان کار کرد ونکرد وتالیا فلان کارو کردو برو دولتي بگيرو "براي من مثال نياوريد که حالم بهم ميخورد ، بنده ايرانسل خريده ام و فقط با ايرانسل کار دارم و در مقابل هم ايرانسل بايد جوابگوي منو امثال من باشد لطفا پاي اپراتور ديگري را ميان نکشيد. اگر ایرانسل برای کامل کردن پوشش شبکه شهرهای اعلامی اش احتیاج به فرصت داشت چرا در آغاز کار ،سیم کارتهایش را با آن تبلیغات آنچنانی بصورت اینتر نتی در سراسر ایران بفروش رساند ، ضرر وزيان ناشي از شبکه نبودن اين همه مشترک اصفهاني را آيا ايرانسل دوست داشتني شما متقبل ميشود ؟ آيا ايرانسل که در اجراي فاز يکم کار خود در اين شهر وشهرهای دیگر درمانده جوابگوي مشترکين اين شهرها ميباشد ؟ شما و ديگر دوستاني که خود را کاملا با ايرانسل نزديک و يک روح در دو بدن ميبينيد و به قولي هوايشان را ایرانسل دارد ميشه لطف کنيد پارتي بازي کرده و فقط جواب اين سوالها را از اين ايرانسل براي ما بپرسيد ؟

َشما از دیروز ظهر تا حالا تغییر در آنتن دهی ایرانسل در اصفهان را متوجه شدید . من طرف خیابان بزرگهر هستم و آنتن فول شده و موقع تماس هم راحت میشه صحبت کرد حتی در داخل محیط بسته . از خیابان مدرس و کاوه و سروش تا پل بزرگهر را مثلااینکه تقویت کرده و آنتن دهی خوب شده ولی هنوز در جنوب شهر اشکال داره از پل بزرگهر به بعد ولی فکر کنم شبکه داره به طور رسمی راه اندازی میشه و روزهای آخر آزمایشی بودن را می گذرونه . ار یکی از فروشگاه های موبایل احمدآّباد که فروشنده ایرانسل هست هم پرسیدم گفت احتمال زیاد تا اواخر خردادماه راه اندازی رسمی میشه و شروع کردند به فعال کردن آنتن ها و وصل کردن به شبکه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

سلام.
    یه مسئله چند وقتیه ذهنمو مشغول کرده.
    تو تهران که بری جابجا اسم محلی که توش هستی رو برات زیر اسم ایرانسل مینویسه.
    چند وقت پیش رفتیم امل دیدم وارد که شدیم نوشت Welcome To Amol
    بعد مثل تهران اسم هرخیابونی که توش میرفتیم رو مینوشت.میخواستم بدونم تو تمام شهرها اینجوریه یا تو بعضی از شهرا؟
    توی قم که چنین چیزی نیست.ممنون میشم از دوستانی که تو شهرایه دیگه هستن درمورد این مسئله توضیح بدن.
    تو تهران شنیدم را افتاده ولی آمل و نمی دونستم

تو تبریز که فعلا همچین چیزی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1 صادق زاده: افزایش تعرفه ها باعث کاهش استقبال از ایرانسل میشود

رييس‌كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: افزايش نرخ مكالمات ايرانسل سبب كاهش استقبال مردم از اين اپراتور مي‌شود.

"رمضانعلي صادق‌زاده" در گفت‌وگو با ايرنا در خصوص افزايش تعرفه مكالمات سيم كارت‌هاي دايمي و اعتباري ايرانسل اظهار داشت: طبق قراردادي كه بين ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وجود دارد، تعرفه اين اپراتور (ايرانسل) مي‌تواند حداكثر ‪ ۲۰‬درصد بيشتر از تعرفه‌هاي اپراتور اول باشد.

از روز شنبه ‪ ۱۵‬ارديبهشت تعرفه‌هاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه تغيير داده شده و افزايش نيز يافته است.

رييس كميته مخابرات مجلس همچنين درخصوص كنترل ‪mms‬ها (پيام‌هاي كوتاه تصويري و صوتي تلفن همراه) گفت: ‪ Mms‬و ‪ Sms‬رابطه تلفني بين دو طرف است بنابراين همانطور كه مكالمات به عنوان حريم خصوصي مطرح است و تنها به حكم قضايي قابل شنود است، ‪ Mms‬نيز همينطور بوده و جز مصاديق شنود مكالمات مي‌باشد.

رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: سيستمي وجود دارد كه سيم كارت‌هايي كه نمي‌خواهند پيام‌هاي غير اخلاقي از طريق ‪ Mms‬برايشان ارسال شود، تقاضاي آن را كرده و از ارسال اين پيام‌ها به سيم‌كارت وي جلوگيري مي‌شود.

به اعتقاد وي، اقدام به اين كار بهتر از اين است كه محتواي "ام‌ام‌اس" ها كنترل شود.

صادق‌زاده در خصوص طرح تشكيل كميسيون فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت:

تاكنون چنين طرحي در مجلس مطرح نشده است.

به گفته وي، اگربخواهد چنين كميسيوني در مجلس تشكيل شود نياز به مصوبه مجلس است.

عجب گل گفته مرامت و عشق صادق زاده پس زود باش یه حرکتی کن که ایرانسل تعرفه هاشو بیاره پایین تا استقبال ازش بازم بیشتر بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که می خوام بفروشم

از کسانی که عشقشون ایرانسله

اگه کسی میخره بگه

09353755575
    فقط با اس ام اس قیمت بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

منم اگه اصفهان حل نشه میفروشم 09357962000 با اس ام اس

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

من که می خوام بفروشم

از کسانی که عشقشون ایرانسله

اگه کسی میخره بگه

09353755575
    فقط با اس ام اس قیمت بدین
    منم اگه اصفهان حل نشه میفروشم 09357962000 با اس ام اس
    این شماره ها که خیلی رنده !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

تعنه میزنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •