شهاب جان با اين تاريخچه اي كه گفتي اشك من يكي درومد!ولي واقعا راست ميگي سامسونگ يه زماني نوكيا رو خيلي اذيت ميكرد يادمه نوكيا اوايل دهه 80 داشت افول ميكرد ولي نميدونم اين نوكيا چطور تونست اون دوره بحران رو طي كنه؟!
سامسونگ n620 رو دست هركسي ميديدم ولي 3310 واقعا كمياب بود.حتي 8810 هم نتونست نوكيا رو برگردونه عوضش سامسونگ از يه طرف رنگ گوشي رو عوض ميكرد از يه طرف مردم رو جذب ميكرد ولي سالهاي بعد....ادامه داستانو خوب ميدونيد
شهاب جان مطلب جالبي بود من يكي كه شمارو خيلي قبول دارم چون هيچ وقت نديدم مطلبي از روي تعصب
گفته باشي
هميشه موفق باشي

جواب بصورت نقل قول
به نظر من كه سامسونگ هنوز خوب مي فروشه حالا اگه اولي نباشه مهم نيست موضوع اينه كه هميشه بوده و خواهد بود و در ضمن سوني اريكسون خودشون دوتا غول بودن كه حالا ادغام شدن و انصافا مديون سوني هستند نه اريكسون ام مساله بعد اينه كه سامسونگ محدوديتهايي داره كه آدم نمي تونه به كسي پيشنهاد كنه مثلا اين نحوه ريختن بازي با كلي دردسر يا تم نداشتن و ... اما چيزي كه مهمه اينه كه به غلط انتن دهي جا افتاده و من خودم وقتي كسي ازم ميژزسه كه گوشي چي بگيرم ميترسم غير نوكيا چيزي بگم چون اگه جايي هم انتن نده طرف ميزاره به حساب شبكه اما واي اگه سامسونگ باشه ميزارهبه حساب ما .در كل هميشه ادمايي هستند كه دوست دارن گوشيشون دست كسي ديده نشه يعني منحصر به فرد باشه و اصتلاحا جواد نشه و گرنه الان ديگه دست همه 6600و6630و7610...ديده ميشه هيچي w810به خصوص اه اه اهK750ديگه واقعا دردناكه