تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 182 از 942 اولاول ... 82132172178179180181182183184185186192232282682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,811 به 1,820 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

7

اخه مگه ما ها میتونیم بهش ضربه بزنیم؟
    بله خیلی راحت هست ... با زدن یک سایت بر ضد این شرکت و آگاه کردن مردم از این طریق ، دشمن هم که کم نداره . فقط کافیه اسم این سایت را که می خواهم درست کنم بدم به سایت تالیا و خیلی از وبسایت های دیگر که براش تبلیغ کنند . اسم دامین هم که می خواهم ثبت کنم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این شرکت باید یاد بگیره که به خاطر پول نباید دست به هر کار کثیفی بزنه و در شهری که اصلا معلوم نیست شبکش راه می افته یا نه کلی سیم کارت بده دست مردم بدون اینکه خدمات و آنتن بده . خیلی از دوستان دیگه هم در این سایت این مشکلات را داشتند مثل چند دوستی که از اهواز بودند و سیم کارت گرفته بودند و قول بهمن ماه بهشون داده بودند . این ایرانسل فقط بلده شمال ایران را تحت پوشش بده و اصلا از مرکز و جنوب خبری نیست و از جنوب ایران تا حالا فقط جزیره کیش را تحت پوشش برده که آن هم با 10 تا BTS تحت پوشش میره وشیراز که آن هم فقط 30 درصد شهر تحت پوشش هست . اگر هم شبکه قراره در آینده راه اندازی بشه پس چرا داره در اسن شهرها سیم کارت می فروشه ؟؟!! مثلا من خبر دارم در بندر عباس ، زاهدان ، کرمان ، اهواز ، بوشهر و خیلی شهرهای دیگه از حالا داره سیم کارت می فروشه در حالی که اصلا معلوم نیست شبکه کی راه اندازی میشه . اینها فقط یک نشانه داره و آن هم این هست که این شرکت فقط و فقط به پول فکر می کنه و نه کیفیت شبکه و رضایت مردم . آن هم از GPRS که اصلا با این تعرفه مسخره که گذاشته اصلا کسی جرات نمی کنه استفاده کنه .

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله خیلی راحت هست ... با زدن یک سایت بر ضد این شرکت و آگاه کردن مردم از این طریق ، دشمن هم که کم نداره . فقط کافیه اسم این سایت را که می خواهم درست کنم بدم به سایت تالیا و خیلی از وبسایت های دیگر که براش تبلیغ کنند . اسم دامین هم که می خواهم ثبت کنم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این شرکت باید یاد بگیره که به خاطر پول نباید دست به هر کار کثیفی بزنه و در شهری که اصلا معلوم نیست شبکش راه می افته یا نه کلی سیم کارت بده دست مردم بدون اینکه خدمات و آنتن بده . خیلی از دوستان دیگه هم در این سایت این مشکلات را داشتند مثل چند دوستی که از اهواز بودند و سیم کارت گرفته بودند و قول بهمن ماه بهشون داده بودند . این ایرانسل فقط بلده شمال ایران را تحت پوشش بده و اصلا از مرکز و جنوب خبری نیست و از جنوب ایران تا حالا فقط جزیره کیش را تحت پوشش برده که آن هم با 10 تا BTS تحت پوشش میره وشیراز که آن هم فقط 30 درصد شهر تحت پوشش هست . اگر هم شبکه قراره در آینده راه اندازی بشه پس چرا داره در اسن شهرها سیم کارت می فروشه ؟؟!! مثلا من خبر دارم در بندر عباس ، زاهدان ، کرمان ، اهواز ، بوشهر و خیلی شهرهای دیگه از حالا داره سیم کارت می فروشه در حالی که اصلا معلوم نیست شبکه کی راه اندازی میشه . اینها فقط یک نشانه داره و آن هم این هست که این شرکت فقط و فقط به پول فکر می کنه و نه کیفیت شبکه و رضایت مردم . آن هم از GPRS که اصلا با این تعرفه مسخره که گذاشته اصلا کسی جرات نمی کنه استفاده کنه .
    حالا شما تا آخر اردیبهشت هم صبر کن. ولی اگه رسمی بشه این مشکلات نیست. صدا هم ضعیف نیست سریع هم میگیره.

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

به نظر من شما می تونید شکایت کنید چون طبق قرار دادشون حق فروش سیم کارت تو جایی که آنتن ندارن رو ندارن
    حالا کجا باید شکایت کرد خدا میدونه

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان سریع برین سایت ایرانسل تعرفه های جدیدو ببینین.

آقا مسعود طرف چرت گفته یک سال دیگه یا هیچ وقت !!!

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

8

دوستان سریع برین سایت ایرانسل تعرفه های جدیدو ببینین.

آقا مسعود طرف چرت گفته یک سال دیگه یا هیچ وقت !!!
    فکر نمی کنم چون به هر حال آن مال شرکت هست و بهتر از من وشما خبر داره ،من به قدری از این خبر شکه شدم که اصلا بدون هیچ حرف دیگه ای قطع کردم. شکایت هم که اصلا نباید فکرش را کرد چون این شرکت تا حدودی پشتوانه دولتی هم داره . به هر حال من تا آخر اردیبهشت صبر کنم اگر پوشش را درست نکرد همان سایت را عملی می کنم . یک چیز جالب دیگه ایرانسل در اصفهان اصلا از طرف پل بزرگمهر به بعد حتی یک BTS هم نصب نکرده و فقط یکی نصب کرده آن هم طرف کوه صفه هست حالا شما خودت ببین این شرکت می خواهد چیکار کنه با این شهر بزرگ و پرجمعیت . تازه من امروز از یکی از موبایل فروشها که نماینده ایرانسل هست پرسیدم گفت حدود 5 هزار سیم کارت در اصفهان فروخته ایرانسل . خود شما هم حتما یک سر به فلکه احمد آباد بزن تا اوضاع دستت بیاد از تبلیغات ایرانسل یا حتی خیابان فردوسی . تازه دروازه تهران روی بیلبورد تبلیغ هم کرده . فقط می تونم بگم شرم آوره ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

من از اول طرفدار این ایرانسل بودم و همه جا ازش طرفداری می کردم ولی دیگه داره شورش را در میاره قرار بود تا 10 اردیبهشت 100 درصد اصفهان را تحت پوشش ببره ولی هنوز خبری نیست و امروز زنگ زدم خدمات مشترکین میگه اصفهان تا سال آینده هم معلوم نیست تحت پوشش بره و به قدری عصبی شدم که تلفن را کوبیدم زمین . لعنتی را هم کسی اینجا نمی خره . روز اول همه به من می گفتند ایرانسل نخر و من گوش نکردم و رفتم این سیم کارت Tci را فروختم و این ایرانسل لعنتی را که قرار بود تا اوایل بهمن ماه اصفهان را پوشش بده خریدم . آخه یکی نیست بگه وقتی نمی تونی پوشش بدی چرا قول 100 درصد میدی ... الان هم روم نمیشه برم دوباره Tci بخرم چون جلوی همه ضایع میشم ... این از وضع تعرفه هاش این هم از وضع شبکش که واقعا افتضاحه ...باز به تالیا خیلی بهتر از این ایرانسل هست . حداقل از تلفن ثابت میشه راحت باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزادش هم درست هست ... اگر ایرانسل تا آخر اردیبهشت طبق قولی که داده اینجا را تحت پوشش نبره بلدم چطور بهش ضربه بزنم که دیگه یکی نره طرف سیم کارتهاش ...
    بابا چرت گفته امکان نداره 1سال طول بکشه . حالا تو کمی هم صبرکن ببین تا آخر اردیبهشت تغییری میکنه یا نه.

ایشالاه حداقل تا آخر اردبهشت یه کم پوشش دهی شو مناسب کنه.

نمیدونم چرا ایرانسل تو اصفهان یه همچین گیری کرده. ---- به پیمانکاران اصفهان . شهرهای کوچیکی تو تبریز تحت پوشش ایرانسل رفتن که خیلی عقبترن نسبت به اصفهان.

پروفشنال lover_pc_games's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ببخشید ! شرمنده ! زبونم لال یه سوال فنی دارم !
    فاصله آنتن های ایرانسل باید چقدر باشه تا آنتن دهی خوب باشه ! مثلا هر چند هزار متر باید آنتن باشه !
    شنیدم نوع سیستمشون خیلی قویتر از آنتن های مخابراته !
    لطفا در مورد قدرت آنتن های ایرانسل یه توضیحی بدید !

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

جالبه تووو پیاده روووووو تو شهر شما شهرداری نیست؟
    پیاده رو نیست بابا جدول وسط خیابونه تو 4 راه . اون درختام ماله اون ور خیابونه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

10

امروز از یکیش عکس گرفتم! لطفا بگین از اینا تو شهرهای دیگم هست ؟ در ضمن به نظرتون اینا ماله کدوم اپراتوره ؟

کسی نمیخواد بگه از این کوچولوها تو شهرهای دیگم هست یا نه ؟ اصلا اینا ماله کدوم اپراتوره ؟ راهنمایی پلیززززز

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

8

حالا به نظر من تعرفه 62 تومن واسه دایمی ها خیلی بدم نیست ها ولی ماله اعتباریها کمرشکنه 85 نومن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •