d900 قیمتش که عالیه ... فوقالعاده زیباست ... ولی یه سری مشکلاتی داره که واقعا نسبت به قیمت کمش همچین هم تو چشم نیست ... همون دوربینش به همه چی میارزه ...
d900 قیمتش که عالیه ... فوقالعاده زیباست ... ولی یه سری مشکلاتی داره که واقعا نسبت به قیمت کمش همچین هم تو چشم نیست ... همون دوربینش به همه چی میارزه ...
آقا من امشب گوشیو گرفتم( D900 )
خیلی نازه
فعلا همینو تونستم در موردش بگم چون هنوز باهاش کار نکردم![]()
با اینکه من خودمو جر دادم اما کسی جوابمو نداد![]()
ولی بازم متشکرم![]()
خیلی متاسفم که نتونستم کمکت کنم.
همونطور که توی امضام می بینی، کامپیوترم خراب شده بود.
مبارکت باشه و به نظر من با این قیمت هایی که گفتی و اینکه برنامه خور بودنش برات مهم نیست، بهترین گزینه رو انتخاب کردی.
دبلیو810 یه ایراداتی هم داره. مثلاً دوربینش 2 هست و با فلاش نمیشه عکس گرفت!!! میشه ها، ولی عکس کاملاً زرد میشه و بد رنگ. ولی این گوشی توی تاریکی با فلاش خیلی بهتر عکس میندازه.
امکاناتی هم داره برای نمایش اس ام اس. زوم روی متن اس ام اس و نمایش اس ام اس ها بصورت تایپ شونده.
بک گراند فعال، یه شاهکار توی این گوشیه. هر کشوری که بری، چیزی مربوط به اون کشور روی صفحه میاد و بک گراند هم عوض میشه. مثلاً اگه رفتی حج، گوشی رو با خودت ببر تا ببینی که اون عکس منظره، تبدیل به کعبه میشه و روز و شب هم تغییر می کنه. (یا هر کشور دیگه)
خوشدستیش که ترکونده.
صداش هم در حد معموله و من خودم خیلی راضی نبودم. ولی با کد می تونی صداش رو بلند تر کنی که البته کیفیت صداش پایین میاد. ولی از لحاظ کیفیت صدا خوبه.
تم های قشنگی داره و کلاً کار باهاش لذت بخشه.
برادرم این گوشی رو داره. اگه سوالی داشتی، بپرس تا بگم. (می تونی تو انجمن سامسونگ هم تاپیک بزنی)
در هر حال، به جمع سامسونگی ها خوش اومدی...
از نظر عکس که نمیشه با دبلیو 810 مقایسش کرد .
كار درستي كردي D900 خريدي به جز دوربين و امكانات خيلي باريك و خوشكله![]()
ببخشيد ميتونين اون كد و روش قرار دادنشو به ما بگي ؟
ممنون![]()
به انجمن سامسونگ یه سر بزن. تاپیک داره واسه خودش!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)