تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 169 از 942 اولاول ... 69119159165166167168169170171172173179219269669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,681 به 1,690 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

علیرضا جون به خدا از اینام تو تبریز خیلی وقته پره قبل اینکه ایرانسل شروع به کار کنه
    ولی همش ماله پلیس و بی سیم ها هست . اصلا مخابرات دکلی به این بزرگی نداره تو ایران
    ولی تازگیها رو اینا چندتا از طبلهای GPRS ایرانسل و نصب کردن.

راستی تو که میگی هنوز کامل نشده موبایلت چطور 1/2 آنتن میداد؟ نکنه 3 پاییه خالی خودش کلی تقویت میکنه آنتن موبایل و ؟!
    عزیزم جیگرم وقتی من این عکسرو میگرفتم کلانتری پشت من بود اگه ماله پولیس باشه که میره تو کلانتری دکلشو میزنه کلانتری شم خیلی بزرگه
    بعدشم چند صد متری اونورتر اصلا آنتن نمیده ایرانسل... من هنوز فکر میکنم ماله ایرانسله ولی برای اطمینان بیشتر میرم میپرسم بعد به اطلاع میرسانم دوستان من

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

13

دوست من اصفهان پوشش دهیش کامل نیست !!!! منم این مشکلا دارم امامال تکمیل نبودن پوششه !
    پس مشکل تلفن ثابت برای چی هست ؟؟ اینکه شما می گویید هنوز سوییچ نشده فکر نمی کنم صحیح باشه !! مثلا من اگر بخواهم با کسی که در تهران ایرانسل داره تماس بگیرم باز هم مشکل داره !!؟ چرا باید این مشکل وجود داشته باشه در صورتی که با تلفن ثابت به راحتی میشه باموبایل های مخابرات و تالیا و اسپادان تماس گرفت ولی با ایرانسل نه ؟؟!!!

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

پس مشکل تلفن ثابت برای چی هست ؟؟ اینکه شما می گویید هنوز سوییچ نشده فکر نمی کنم صحیح باشه !! مثلا من اگر بخواهم با کسی که در تهران ایرانسل داره تماس بگیرم باز هم مشکل داره !!؟ چرا باید این مشکل وجود داشته باشه در صورتی که با تلفن ثابت به راحتی میشه باموبایل های مخابرات و تالیا و اسپادان تماس گرفت ولی با ایرانسل نه ؟؟!!!
    ببین مسعود جون مخابرات هر شهر مسئول برقراری تلفن های ثابت اون شهر با سایر شبکه هاست.در اصفهان به دلیل تکمیل نبودن سوییچینگ لازم مخابرات به روی باند فرکانسی ایرانسل این مشکل وجود داره. پس نتیجه اینه که ما اصفهانیا برای تماس با ایرانسل در هر کجای دنیا ! این مشکلا داریم .انشا الله درست میشه.

آقایون میگم چرا همه شما راجع به فیلترینگ mms ها اصلا واکنش نشون ندادین؟ احتمالا درست متوجه نشدین نه که چه فاجعه ایه؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

علیرضا خارجی زحمت کشیده ولی به بیراهه رفته
    اون دکلی که من عکسش رو دیدم بهش میگن Lattice با ارتفاعهای مختلف ولی توی عکس 42 متری بود
    بقیه عکسها هم هر کدوم یه اسمی دارند که کلهم بذارید براتون بگم
    اون لوله ای که 4 متر ارتفاع داره و روی پشت بام نصب میشه بهش میگن پل 4 متری
    لوله های 6 متری که دو تا هم مهاری دارند ( با زاویه 90 درجه ) بازهم میگن پل ولی 6 متری
    دکلهایی که با کابل مهار میشن Guyed mast میگند ارتفاعشون هم از 9 متر تا 18 متر هست
    --------------- این از پشت بام (Roof top)
    دکلهای زمینی هم سه نوع داریم
    یه مدل هست مثل لوله قطوری که به تدریج به سمت نوک دکل باریکتر میشه , بهش میگند منو پل Monopole
    دکلهای دیگه ای هم هست ظاهر شون مثل دکلهای مهار دار هست ولی مهار ندارند باریکتر و سبکتر هستند ( برای تجهیزات زیمنس ساخته شده اند و اکثرا تالیا از اونها داره ) بهش میگند ICB
    نوع سوم که علیرضا خارجی عکسشون رو زده بود بهشون میگند Lattice تا ارتفاع 90 متری هم توی ایرانسل استفاده میشه
    ----------------------------
    حالا موضوع اصلی اینه که کدوم مال ایرانسله - حقیقتش معلوم نیست کدوم مال ایرانسله ولی مشخصا معلومه کدوم مال ایرانسل نیست
    باید اون BTS پایین دکل رو ببینید اگه نوکیا یا اریکسون نبود مال ایرانسل نیست ولی مخابرات هم از هر دوتاشون داره
    تالیا ترجیحا از زیمنس استفاده میکنه -
    توی مخابرات هم نوکیا هست , هم آلکاتل , هم زیمنس و هم اریکسون
    اون کابینت آبی رنگ بزرگ هم که روی بعضی پشت بام ها میبینید بهش میگند Shelter که فقط مخابرات از اونها داره و معلوم نیست تجهیزات داخلیش مال کدوم یکی از برندهایی که بالا گفتم باشه
    توضیح خوبی دادای مرسی اما من دکل های تی سی ای و تالیا رو همیشه به شکل Guyed mast دیدم.
    ولی دکلهای Guyed mast ایرانسلی ندیدم .
    و دکلهای Lattice من به اندازهای مختلف دیدم یه نمونشو میشه توی راه آهن تهران دید که خیلی بلند هستش احتمالا همون 90 متر باید باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ببین مسعود جون مخابرات هر شهر مسئول برقراری تلفن های ثابت اون شهر با سایر شبکه هاست.در اصفهان به دلیل تکمیل نبودن سوییچینگ لازم مخابرات به روی باند فرکانسی ایرانسل این مشکل وجود داره. پس نتیجه اینه که ما اصفهانیا برای تماس با ایرانسل در هر کجای دنیا ! این مشکلا داریم .انشا الله درست میشه.

آقایون میگم چرا همه شما راجع به فیلترینگ mms ها اصلا واکنش نشون ندادین؟ احتمالا درست متوجه نشدین نه که چه فاجعه ایه؟!
    واکنش به چی ؟ اگه با واکنش ما کاری میتونست بکنه الان بهتر زندگی میکردیم
    اگه اونا کاری رو انجام بدن به منو شما نگاه نمیکنن و اصلا صدای مارو نمیشنوند

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

اگه خواستید میتونم لینک اطلاعات کامل شبکه های موبایل رو براتون بذارم .
    اگه لطف کن این لینکرو بزاری یه دنیا ممنون میشم

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

من نمیدونم این حرف و اصلا رو چه حسابی نوشتی اگه یه همچین چیزی باشه پس تو شهرایی که اصلا ایرانسل نیست ما اصلا نمی تونیم با ایرانسل تماس بگیریم این مشکل شاید از مخابرات اصفهان باشه ولی به این امر ربطی نداره تو شهر ما سبزوار از زمانی که ایرانسل نبود تا الان که ایرانسل پوشش کامل شده یه همچین مشکلاتی نداشتیم
    در مورد فیلترینگ ام ام اس به نظر من در صورتی که مثل فیلترینگ اینترنت نشه که 100 چیز غیر مورد دارم فیلتر بشه فیلترینگ لازم
    نگاه کن تو میری خودت از اینترنت استفاده میکنی به کسی هم ربطی نداره چه استفادهای میکنی نباید فیلتر بزارن
    ولی در مورد ام ام اس تو میتونی به هر کسی ام ام تس بزنی آدمای مریض و مردم آزارم همه جا پیدا میشن
    تو به این فکر کن که یه مردم آزار برای ناموس آدم یک عکس ناجور بفرسته
    به نظر من لازم البته اگه درست بتونن فیلتر کنن نه این که 100 تا ام ام اس و به خاطر یک ام ام اس مورد دار فیلتر کنن

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

تعرفه تماس با ايرانسل تغيير مي كند

رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران از محاسبه نرخ متوسط جديدي توسط سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي براي هزينه تماس مشتركان ارتباطات سيار و تلفن ثابت مخابرات با ايرانسل خبر داد.
    "وفا غفاريان" روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا احتمال داداين نرخ در جلسه آينده كميسيون تنظيم مقررات تصويب و پس از آن ابلاغ شود.
    اواخر فروردين‌ماه گذشته اعلام شد شركت مخابرات و شركت ارتباطات سيار (اپراتور اول) براي تماس با ايرانسل (اپراتور دوم) هزينه مكالمه بيش از نرخ مصوب محاسبه مي‌كنند، با اين توجيه كه چون سامانه تعرفه ايرانسل يكسان (‪ (flat‬است، تشخيص داخلي يا بين شهري بودن مكالمات آن ممكن نيست.
    براي نمونه نرخ مصوب هزينه هردقيقه مكالمه اپراتور اول تلفن همراه ‪۴۴۷‬ ريال است كه در ارتباط مشترك آن با ايرانسل ‪ ۷۶۰‬ريال محاسبه مي‌شود.
    رييس هيات مديره شركت مخابرات در ادامه در پاسخ به‌سوالي درباره تعرفه جديد مكالمه با ايرانسل، گفت " چون اين نرخ هنوز در كميسيون تنظيم مقررات مصوب نشده، بهتر است فعلا آن را اعلام نكنم".
    خبرنگار از معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات پرسيد " آيا هزينه كاهش سود ناشي از يكسان بودن تعرفه ايرانسل را مشتركان تلفن ثابت مخابرات و اپراتور اول بايد بپردازند؟"
    وي در پاسخ گفت: به هرحال اين مشتركان از شبكه استفاده مي‌كنند و بايد هزينه‌هاي اين امر پرداخت نمايند.
    غفاريان در عين حال گفت: مشكل ماهوي و مربوط به‌ذات موضوع است كه چگونه ارتباط دو شبكه يكي با تعرفه يكسان در كل كشور و ديگري با تعرفه منطقه‌اي را به هم متصل كنيم، زيرا نمي‌دانيم مشترك شبكه داراي تعرفه يكسان در كدام منطقه شبكه ديگر قرار گرفته است.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

کنترل Mms قانوني نيست

رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اين كه كنترل محتواي Mms و Sms جز مصاديق شنود است، گفت: كنترل و -------- Mms و Sms بايد با حكم قضايي صورت گيرد و در غير اين صورت از لحاظ قانوني جرم است.
    دكتر رمضان‌‏علي صادق زاده، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا، اظهارداشت: اگرچه از لحاظ فني و علمي ابزار ----- كردن Mms تلفن همراه وجود دارد؛ اما با حكم قضايي مي‌‏توان آن را انجام داد.
    وي، ادامه داد: اگرچه -------- سايت‌‏ها طبق دستور شوراي انقلاب فرهنگي و كميته تعيين مصاديق انجام مي‌‏گيرد؛ اما Mms و Sms تلفن همراه جزو مصاديق سايت اينترنت نيست.
    دكتر صادق‌‏زاده، يادآورشد: اگرچه شنود مكالمات از لحاظ فني امكان پذير است؛ اما بايد براساس حكم قضايي انجام گيرد و از آن جايي كه Mms و Sms نيز جز موارد شنود قرار مي‌‏گيرد بايد با حكم قضايي در خصوص ----- كردن آن اقدام شود.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13

من نمیدونم این حرف و اصلا رو چه حسابی نوشتی اگه یه همچین چیزی باشه پس تو شهرایی که اصلا ایرانسل نیست ما اصلا نمی تونیم با ایرانسل تماس بگیریم این مشکل شاید از مخابرات اصفهان باشه ولی به این امر ربطی نداره تو شهر ما سبزوار از زمانی که ایرانسل نبود تا الان که ایرانسل پوشش کامل شده یه همچین مشکلاتی نداشتیم
    در مورد فیلترینگ ام ام اس به نظر من در صورتی که مثل فیلترینگ اینترنت نشه که 100 چیز غیر مورد دارم فیلتر بشه فیلترینگ لازم
    نگاه کن تو میری خودت از اینترنت استفاده میکنی به کسی هم ربطی نداره چه استفادهای میکنی نباید فیلتر بزارن
    ولی در مورد ام ام اس تو میتونی به هر کسی ام ام تس بزنی آدمای مریض و مردم آزارم همه جا پیدا میشن
    تو به این فکر کن که یه مردم آزار برای ناموس آدم یک عکس ناجور بفرسته
    به نظر من لازم البته اگه درست بتونن فیلتر کنن نه این که 100 تا ام ام اس و به خاطر یک ام ام اس مورد دار فیلتر کنن
    شما که حرف از ناموس می زنی یه سوال دارم ازت ! با این حساب شما حاضری عکس از ناموست بگیری برا فامیلت بفرستی در حالی یه عده دیگه بی اجازه می شینن عکس های ناموستا می بینن بد نظر میدن ایا صلاحه فرستاذه شه یا خیر !!! ما ملت حتی وقتیم یه تکنولوژیا بمون میدن باید یه عده .... بیان گند بزنن به همه چیز!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •