بابت اکسپورتر ممنون. ( من برای مکس می خواستم ولی ننوشته بودمخوب شد که خودتون گفتید این رو. )
ولی باز جوابم رو ندادی ها !
اما میشه فهمید که حتما حجم فایلها زیاد میشه! پس میرم و سی دیش رو گیر میارم.![]()
در مورد اون حرفها هم بگم که کسی چیزی نگفته و من فقط گفتم اینجوری میگن بعدا !! یعنی این که اگر اسم بازی رو عوش کنید یه همچین مشکلی پیش میاد.در کل بهتره که کلمه جی تی آ اول بازیتون باشه مگه این که مرحله سازیتون رو هم انجام بدین اون موقع باید این جوری بنویسید.
xxxxxx ( اسمی که بعدا انتخاب میکنید ) بر پایه انجین بازی GTA:san anderas
Made in Iran .![]()
به نظر من در مورد وبلاگتون کار خوبی میکنید، چونکه هم کنترل کردنش راحت تره و هم این که لازم نیست بذارید تویه سایتی که سکرت هست.![]()
بابا ول کنید ایشون رو ! تا حالا چند نفر به ایشون تذکر دادن.![]()
در مورد اسمهایی هم که انتخاب کردی بگم که یه کم زیادی شبیه فیلمهای تلویزیون شده و از دید من اصولی ندارن. ( به جان خودم توهین نرکدم ها ! )
یه اسمی انتخاب کنید که خریادر به محض دیدن اون به سمتش جذب بشه و اسمش یه نمای کلی از بازیتون باشه.![]()
![]()

آقا محمد زحمت کشید یه دعوتنامه برام فرستاد
.gif)

)تو شهرم پلیس ها وقتی میبینن این یارو یکی رو می کشه یا زیر می گیره علم غیب که ندارن بفهمن اون پلیس مخفی پس دستگیرش میکنن بعد یارو میرهآگاهی میگه من خودم پلیسم و بعد ولش می کنن.

برای همدیگه لقب بزارن تازه مثل اینکه تا حالا آگاهی نرفتی ببینی پليس ها به هم چه چیزهایی که نمی گن