تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: مشکل در extract کرن با win rar

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض مشکل در extract کرن با win rar

با سلام
    به یه مشکل جدی در کار با وین رر برخورد کرده ام . بعد از دانلود حدود 35 قسمت 50 میگی برنامه از رپید شیر حال که می خواهم فرمان اکسترکت را انجام دهم با پیغام خراب شدن آرشیو مواجه می شوم. لازم به ذکر است که من این فایل ها از طرق مختلفی دانلود کردم و چون هم نام نبودند مجبور به تغییر نام دسته جمعی شدم نرم افزار به راحتی شروع به کار اکسترکت می کنه اما در آخر با پیغام فاسد شدن مواجه می شوم الان فکر می کنم شاید ترتیبی که فایل ها قرار گرفته باید اشتباه باشد یعنی یه فایل اسم و مکانی غیر از آنچه که داشته، دارد .سوال من این است که می خواهم بدانم با استفاده از نرم افزاری می توان ترتیب دقیق قرار گیری فایل ها را بدانم . دو سری دیگر از این فایل ها را داشته ام و می دانم که خود فایل ها مشکلی ندارند.
    شرمنده ها ولی حالم داره اینجوری میشه !!!!
    تو رو خدا اگه کمکی از دستتون برمی آد کمک کنید

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عین خطای انگلیسی رو بنویسید
    ربطی هم به ترتیب نداره چون وین رر خودش در صورت نامرتب بودن خطای نامرتب می ده
    ایراد باید در چک crc باشه احتمالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عین خطای انگلیسی رو بنویسید
    ربطی هم به ترتیب نداره چون وین رر خودش در صورت نامرتب بودن خطای نامرتب می ده
    ایراد باید در چک crc باشه احتمالا
    با سلام
    من وقتی می خواستم همه را با هم تغییر نام دهم از عنوان dvd3 استفاده کردم و با توجه به نحوه کار بعدی ها اینجوری شماره خورد dvd3 (1) و تا 34 شماره داد موقع باز کردن هم که از اولی شروع می کنم اون dvd4 رو می خواهد(منظور اینکه وین رر نمی فهمه ترتیب شماره ها رو). این از این مشکل اما خطا :
    crc failed in....the file is corrupt
    در سه نقطه هم نام فایل تکه تکه شده نوشته شده
    باتشکر

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    من وقتی می خواستم همه را با هم تغییر نام دهم از عنوان dvd3 استفاده کردم و با توجه به نحوه کار بعدی ها اینجوری شماره خورد dvd3 (1) و تا 34 شماره داد موقع باز کردن هم که از اولی شروع می کنم اون dvd4 رو می خواهد(منظور اینکه وین رر نمی فهمه ترتیب شماره ها رو). این از این مشکل اما خطا :
    crc failed in....the file is corrupt
    در سه نقطه هم نام فایل تکه تکه شده نوشته شده
    باتشکر
    خب روزت بخیر
    وین رر اگر سی آر سی فایلها درست باشه ترتیب فایل ها رو می فهمه و جون یکی از فایلهای شما حداقل مشکل crc داره اینطور می شه
    با این فیکس کنید و ترتیب دانلود رو هم رعایت کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به نظر من تغییر نام فایل ها کار را خراب کرده خطایی را که اعلام میکنه را بنویس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب روزت بخیر
    وین رر اگر سی آر سی فایلها درست باشه ترتیب فایل ها رو می فهمه و جون یکی از فایلهای شما حداقل مشکل crc داره اینطور می شه
    با این فیکس کنید و ترتیب دانلود رو هم رعایت کنید
    با سلام مجدد
    نرم افزار رو دانلود و نصب کردم اگر در مورد کار با هاش توضیح بدهی و اینکه من کجا فایل مشکل دار رو پیدا کنم ممنون می شم
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به نظر من تغییر نام فایل ها کار را خراب کرده خطایی را که اعلام میکنه را بنویس
    با سلام
    تو چند تا پست بالاتر برای دوست خوبمون piremard توضیح دادم

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

با سلام
    به یه مشکل جدی در کار با وین رر برخورد کرده ام . بعد از دانلود حدود 35 قسمت 50 میگی برنامه از رپید شیر حال که می خواهم فرمان اکسترکت را انجام دهم با پیغام خراب شدن آرشیو مواجه می شوم. لازم به ذکر است که من این فایل ها از طرق مختلفی دانلود کردم و چون هم نام نبودند مجبور به تغییر نام دسته جمعی شدم نرم افزار به راحتی شروع به کار اکسترکت می کنه اما در آخر با پیغام فاسد شدن مواجه می شوم الان فکر می کنم شاید ترتیبی که فایل ها قرار گرفته باید اشتباه باشد یعنی یه فایل اسم و مکانی غیر از آنچه که داشته، دارد .سوال من این است که می خواهم بدانم با استفاده از نرم افزاری می توان ترتیب دقیق قرار گیری فایل ها را بدانم . دو سری دیگر از این فایل ها را داشته ام و می دانم که خود فایل ها مشکلی ندارند.
    شرمنده ها ولی حالم داره اینجوری میشه !!!!
    تو رو خدا اگه کمکی از دستتون برمی آد کمک کنید
    اگر می دونی ترتیب فایلهات چطوریه:

فقط اسمهاشون رو اینطوری کن 1 2 .... 30

یعنی اسم فایل اول رو بزار 1 و اسم بعدی 2 و به همین ترتیب!

وقتی اسمهارو به صورت فوق کردی , حالا Extraxt کن!

اگر مشکلی نداشت که هیچ! فقط اسم فایلها عوض شده بوده و ترتیبشون درست بوده!

اگر مشکل CRC داد , چند حالت ممکنه:

1- ترتیب فایلهات درست نیست! همون اولین شماره ای که هنگام Extract ارور میده اولین قسمت جابجا شده است!

یا

2- یک یا ... از قسمتها صدمه دیدن یا ناقص هستن!

اینکار رو بکن و نتیجه رو بگو تا اگه مشکلی هست راهنماییت کنیم!

در ضمن خدمت دوستان فوق هم بگم که اگر ترتیب فایلها هم درست نباشه , WinRAR نمیتونه فایلو Extract کنه و Error میده! برخلاف چیزی که شما در بالا گفتید!

ارور CRC میتونه مربوط به ترتیب نادرست بخشهای فایل RAR باشه! نه لزوما خرابی آن فایل!

...
    Last edited by nw_nk; 23-04-2007 at 15:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگر می دونی ترتیب فایلهات چطوریه:

فقط اسمهاشون رو اینطوری کن 1 2 .... 30

یعنی اسم فایل اول رو بزار 1 و اسم بعدی 2 و به همین ترتیب!

وقتی اسمهارو به صورت فوق کردی , حالا Extraxt کن!

اگر مشکلی نداشت که هیچ! فقط اسم فایلها عوض شده بوده و ترتیبشون درست بوده!

اگر مشکل CRC داد , چند حالت ممکنه:

1- ترتیب فایلهات درست نیست! همون اولین شماره ای که هنگام Extract ارور میده اولین قسمت جابجا شده است!

یا

2- یک یا ... از قسمتها صدمه دیدن یا ناقص هستن!

اینکار رو بکن و نتیجه رو بگو تا اگه مشکلی هست راهنماییت کنیم!

در شمن خدمت دوستان فوق هم بگم که اگر ترتیب فایلها هم درست نباشه , WinRAR نمیتونه فایلو Extract کنه و Error میده! برخلاف چیزی که شما در بالا گفتید!

...
    با سلام
    1-گفتم که اسم ها رو خود ویندوز با رینیم کلی داد ولی چون اولی dvd3 بود بعد از چند لحظه dvd4 رو خواست
    2-اگه توضیح بدی چه جور بفهمم فایل صدمه دیده ممنون می شم .اینو بگم فایل ها توسط وین رر 35 قسمت شده و هر قسمت به جز آخری هم حجم اند.
    3- چه جوری بفهمم ترتیب درست چی بوده؟
    باتشکر

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

با سلام
    1-گفتم که اسم ها رو خود ویندوز با رینیم کلی داد ولی چون اولی dvd3 بود بعد از چند لحظه dvd4 رو خواست
    2-اگه توضیح بدی چه جور بفهمم فایل صدمه دیده ممنون می شم .اینو بگم فایل ها توسط وین رر 35 قسمت شده و هر قسمت به جز آخری هم حجم اند.
    3- چه جوری بفهمم ترتیب درست چی بوده؟
    باتشکر
    شما به همین ترتیبی که الان هستن اسمها رو از 1 به بالا بزار , شاید ترتیب فعلی درست باشه!

اسم فایل اول = 1 (1 خالی!)

اسم فایل دوم = 2 (2 خالی!)

.....................

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •