لينك ريميو ساپورت از هاست دوست خوبم امير به پست اول هم اضافه مي شه الان !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك ريميو ساپورت از هاست دوست خوبم امير به پست اول هم اضافه مي شه الان !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من با این نرم افزار کار کردم آنهم چندین بار و یک کاتالوگ 23 صفحه ای را با آن تبدیل کردم به PDF .
باید توجه کنید که نرم افزارهای OCR کلاً بدون غلط نیستند حتی در متون انگلیسی نیز غلط های زیادی رویت میشود. باید حتما بعد از رندر کردن و دریافت متن آنرا بازخوانی کنید و غلط های آنرا دستی اصلاح کنید.
حتما فایل اسکن شده باید رزولوشن 300 دی پی آی داشته باشد و با تنظیم کنتراست و برایتنس سعی کنید لک های ایجاد شده هنگام اسکن را به حداقل برسانید آنوقت تبدیل کند. فونت های فارسی اگر نزدیک به Arial یا Times New Roman و یا MS Sans Serif باشد به بهترین نحو تبدیل به text میشود. موفق باشید.
در ضمن سازمان ثبت یک نرم افزار OCR که زبان فارسی را هم پشتیبانی میکند به قیمت 8000 دلار خریداری کرده که از نظر کارکرد پائینتر از این نرم افزار هست که بیشتر نیست.در ضمن محدودیت نصب نیز دارد.
kaveh123 ممنون از توضيحاتتون ...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
منم تشکر میکنم از اطلاعاتتون
چی جوری عکس رو میشه به نوشته تبدیل کرد میشه یکی لطف کنه راهنمایی کنه هر کاری کردم نشد
دوست عزیزچی جوری عکس رو میشه به نوشته تبدیل کرد میشه یکی لطف کنه راهنمایی کنه هر کاری کردم نشد
عکس رو به نوشته تبدیل نمی کنه
شما اگه یه برگه داشته باشی که توش متن باشه و بخواهی اونو تایپ کنی یک ساعت وقت می گیره ولی اگه این نرم افزار رو داشته باشی وقتی اون برگه رو اسکن کنی می تونی دست و پا شکسته اونو کپی کنی تو ورد و ویرایش کنی و استفاده کنی
از هیچی بهتره
من با این برنامه خوب کار میکردم.ولی ویندوزم رو که عوض کردم دیگه تو فایل ورد که کپی میکنم قاتی پاتی نشون میده.حتی متنایی رو که قبلا خوب در میومد.
همه نرم افزارای رو سیستمم همنونه.کسی میدونه مشکل از چیه؟
عزیز احتمالا یا فونت ها رو نداری یا تنظیمات فارسی سیستمت به هم خورده از این دوحال فکر نمی کنم خارج باشه اگه بود دوستان لطف کنن توضیح بدهند
ممنون
اول از همه امكان فارسي داشتن سيستمتون رو چك كنيد و بعدش اگر نشد احتمالا تنظيمات برنامتون اشكال داره.
آقا مهرداد و آقا حمید دستتون درد نکنه.یه تنظیمش رو یادم رفته بود انجام بدم.
نوع متن رو هواسم نبود بکنم فارسی!!
یاد آوری خوبی بود.
ممنون از وقتی که گذاشتید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)