تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: w700 چینی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه parisa_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض w700 چینی !

منw700 خریدم . چینی هستش .
    اما نه با هندزفری و نه با جوی استیک خود گوشی نمیشه آهنگ رو جلو و عقب برد !!!!
    نمیدونم چون چینیه اینجوریه ؟
    کسی از دوستان دیگه هم که w700 دارن یک چنین مشکلی دارند با پخش موزیکش ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

عزیر دل بندم همه سونی اریکسون ها چینی هستند . ولی ربطی به این نداره . شاید مشکل جوی استیک که کار نمیکنه یا شاید هم بلد نیستی !

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

منw700 خریدم . چینی هستش .
    اما نه با هندزفری و نه با جوی استیک خود گوشی نمیشه آهنگ رو جلو و عقب برد !!!!
    نمیدونم چون چینیه اینجوریه ؟
    کسی از دوستان دیگه هم که w700 دارن یک چنین مشکلی دارند با پخش موزیکش ؟
    دوست من داداشم همين مدل گوشي رو داره اتفاقا چيني هم هست نه مالزي ولي هيچ مشكلي نه من و نه داداشم با جوي استيك گوشيهامون نداريم.البته چون من تا الان نزديك به 10 گوشي سوني اريكسون داشتم خوب به بهترين طريقه از جوي استيك استفاده ميكنم و مثل بعضيها ضربه اي و وحشيانه باهاش كار نميكنم و تا جائي هم ميشه ولازم نيست از جوي استيك كمتر استفاده ميكنيم.مثلا شما در منو كه هستي ميخواي بري مثلا مديريت فايل ميزني 7 و ميري داخلش دوباره ميخواي بري گزينه دوم ميزني 2 و بهمين ترتيب اينطوري بسيار بهتر و سريعتر از حالت عادي هم عمل كردي.البته اگر اينطوري هم عمل نكني هم باز جوي استيك به اين سادگي خراب نميشه مگر باهاش بد كار كني.در مورد اين مشكل شما هم مطمئننا اشكال داشته از اول.شما بايد قبل ازخريد باهاش كار ميكردي و تستش ميكردي كه ظاهرا اشتباه كردي و تست نكردي.بده جوي استيكش رو تست كنند و لازم شد تعويض ميكنند.فقط نمايندگي سوني اريكسون برو.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.مشکل از چینی بودنش نیست .چینی ها بعد از مدتی خراب میشه ولی گوشی شما از همون اول خراب بوده.باید ببری همون جایی که خریدی برات درست کنه.یا نمایندگی های سونی اریکسون.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

میخواستم بدونم آیا تفاوتی بین این w700 های چینی با سری های قبلی که مال مالزی بوده هست ؟؟؟
    آنتن دهی و کیفیت صدا ی این سری چینی رو خیلی ها میگن پایین تره ! درسته یا نه ؟

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

میخواستم بدونم آیا تفاوتی بین این w700 های چینی با سری های قبلی که مال مالزی بوده هست ؟؟؟
    آنتن دهی و کیفیت صدا ی این سری چینی رو خیلی ها میگن پایین تره ! درسته یا نه ؟
    w700 از همون اول چيني بود

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مطمئنی؟
    w800 چطور؟
    حالا همون w810 که خودم مطمئنم چینی و مالزی داره . تفاوت قابل ملاحظه ای دارند با هم ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اونها که توی ایران هستند بیشترش چینی . من که تا حالا مالزی ندیدم .

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

نه دوست عزيز.هر دو تحت استانداردهاي شركت سفارش دهنده كه سوني اريكسون باشه توليد ميشن و همه كيفيت بالا و يكساني دارند.اينا همش شايعه ست كه مالزي بهتره يا چيني بدتره.ديد وقتي خراب باشه همه چيز رو بد ميبينه.كه منظورم اينه كه جنسهاي درجه نهميه چيني بازار رو نبايد با گوشيهاي درجه يك چيني مقايسه كرد.قبلا توي تاپيكي توضيح داده بودم در مورد درجه بنديهاي جنسهاي چيني.

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

مطمئنی؟
    w800 چطور؟
    حالا همون w810 که خودم مطمئنم چینی و مالزی داره . تفاوت قابل ملاحظه ای دارند با هم ؟
    به هیچ وجه فرقی ندارن ! من خودم w810 مالزی دارم با گوشی چینی مقایسه کردم هیچ فرقی نداشت ... ضمن اینکه قطعات استفاده شده تو گوشی هایی که سونی اریکسون میزنه چه تو چین چه مالزی یکیه

نه دوست عزيز.هر دو تحت استانداردهاي شركت سفارش دهنده كه سوني اريكسون باشه توليد ميشن و همه كيفيت بالا و يكساني دارند.اينا همش شايعه ست كه مالزي بهتره يا چيني بدتره.ديد وقتي خراب باشه همه چيز رو بد ميبينه.كه منظورم اينه كه جنسهاي درجه نهميه چيني بازار رو نبايد با گوشيهاي درجه يك چيني مقايسه كرد.قبلا توي تاپيكي توضيح داده بودم در مورد درجه بنديهاي جنسهاي چيني.
    کاملا درسته ... البته به سونی اریکسون نمیشه گفت جنس چینی ! تکنولوژی مورد استفاده تو این گوشیا واسه ژاپن و سوئد هستش ...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •