تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: آیا می توان سورس یک فایل .exe را بدست آورد و اینکه فایل Dat. چه طوری باز می شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض آیا می توان سورس یک فایل .exe را بدست آورد و اینکه فایل Dat. چه طوری باز می شه

سلام دوستان
    من یه برنامه دارم که به زبان سی نوشته شده و برای یک دستگاه است که یک فایل .exe. داره آیا من می تونم این فایل رو توی برنامه سی یا هربرنامه دیگری باز کنم و متن برنامش رو ببینم یا نه

یه سوال دیگه

فایلهایی که پسوند Dat. دارن رو چه طوری می شه باز کرد

با تشکر

آخر فروم باز hamidreza_buddy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شریف

پيش فرض

فایل .exe یک سری کد هستند که از کد برنامۀ C که نوشته اید تولید می شوند و نمی توان از آن کد C برنامه را بدست آورد.

سوند فایل های vcd نیز dat هست ولی هر فایلی را می توان با پسوند .dat ساخت. مثلاً شما هم می توانید یک فایل با چنین پسوندی بسازید. با Media Player اجراش کن، اگر باز نشد با notepad بازش کن.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    با استفاده از Decompiler ها شما میتونین قسمتی و در بعضی از موارد تمامی کدتون رو بدست بیارین.
    البته در شرایطی. decompiler های زیادی وجود داره مثل boomerang وخیلی دیگه. متونین در بارش search
    کنین.
    اما در مورد سوال دومتون همونطور که دوستم گفتن تنوع فایل های dat خیلی زیاده و هر برنامه ای میتونه برای
    خودش یه فایل dat داشته باشه. اول اینکه فایل dat شما مربوط به چه برنامه ی میشه؟
    بعضی از نرم افزار ها فایل های dat خودشون رو encrypt میکنن. بنبراین برای دیدن محتوای فایل نیاز دارین
    بدونین که ساختار اون چیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    پسوند dat. مربوط به همون برنامه .exe است که می خوام کدش رو به دست بیارم و این طور که من فکر می کنم باید یه سری پارامترها توش باشه ولی وقتی با برنامه های ورد یا نوت پد بازش می کنم به زبان ماشین است و نمی شه چیزی فهمید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوباره سلام.
    اگه دقت کنین گفته بودم که باید بدونین که برنامتون از چه ساختاری استفاده میکنه. (ممکنه encrypt شده
    باشه) به دنبال اطلاعات در مورد برنامهتون بگردید. به این صورت نمیشه کمک کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •