برادر من سرعت دانلود من 70 هست.اونوقت شما میگی 30 ؟
30 خیلی خیلی کم هست.
برادر من سرعت دانلود من 70 هست.اونوقت شما میگی 30 ؟
30 خیلی خیلی کم هست.
آقا واسه تورنت باید adsl باشه دیگه![]()
dial up و اینا که نمیشه![]()
اره؟
خوب برادر سرعت دانلود dsl 256 می خوای چقدر باشه پس ؟برادر من سرعت دانلود من 70 هست.اونوقت شما میگی 30 ؟
30 خیلی خیلی کم هست.
تورنت رو با سرعت 1 مگ هم دانلود می کنن 70 که سرعتی نیست همش بستگی به شما داره و این که این تایپیک رو چقدر خونده باشین
چو دانی و پرسی سوالت خطا نیستآقا واسه تورنت باید adsl باشه دیگه
dial up و اینا که نمیشه
اره؟
معمولا از تورنت واسه دانلود فایل های حجیم استفاده میشه با dial up i هم که نمیشه کسی دنبال فایل های حجیم نمیره که بخواد دانلود کنه
ولی فرقی نمی کنه با dial up هم من یه کتاب 16 مگی رو دانلود کردم مشکل dial up اینه که سرعت اپلودش کمه و این رو سرعت دانلودش تاثیر میزاره
دوستان فیلم روز آمریکا البته به زبان روسی و DVDrip بزارم واسه دانلود
البته seed برو بالای 200 300
اگه میخواین بزارم
این را میزارم برای تست تاکسی 4 و همین طور که گفتم DVDrip
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه کسی دانلود و شروع کرده نظر بده سرعتش چطوره؟
سلام
عزیزانی که دانلود بالا از Torrent دارند لطفا بفرمایند که از کدام سرویس دهنده Adsl گرفته اند . ضمنا پهنای باند رو هم اعلام فرمایند . بیشتر منظورم کاربران خانگی است .
راستی حداکثر چند تا فایل رو میشه همزمان با هم دانلود کرد ؟ یعنی توصیه ای در این مورد هست یا خیر
Last edited by n_bayaty; 16-04-2007 at 14:31.
این تورنتی که بالا گذاشته شده 146 سیدر و 47 دانلودر داره من الان تست کردم در کمتر از یک دقیقه به سرعت حد اکثر رسید کانکشن من هم دی اس ال هستش
در Ut0rrent 6.1.0 تفاوت گزینه Start با Force Start چیه !!؟
در صورتی که شما در حال دانلود یه فایل باشین و بخواین فایل دیگه ای رو هم دانلو کنین اگه رو start کلیک کنین فایل دوم میره تو صف منتظر میشه وقتی فایل اولی دانلودش تموم شد شروع به دانلود می کنه ولی اگه رو force start کلیک کنی همون لحظه شروع به دانلود فایل می کنهدر Ut0rrent 6.1.0 تفاوت گزینه Start با Force Start چیه !!؟
پس اگه فیلم جدید خواستین بگید که بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)