تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 981 از 1138 اولاول ... 48188193197197797897998098198298398498599110311081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,801 به 9,810 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای چه منظوری قسمت بالای کاربراتور را میخواهید باز کنید؟
    تمام بخشهای ساسات در بیرون کاربراتور قرار داره و در داخل اون چیز خاصی برای تنظیم نیست بجز سوزن و ژیگلور که بطور کلی در تنظیمات اصلی کاربراتور با اونها سرو کار داریم.
    به نظر من بهترین و اساسی ترین کار اینه که یک خروسک سالم گیر بیارید و جایگزین کنید تا مشکل بطور صحیح و مناسب حل بشه.
    خوب روشن نشدن به دلیل بسته نبودن دریچه بالا در زمان استارت زدن هست چون با بسته شدن دریچه نسبت سوخت به هوا بیشتر شده و موتور راحتتر روشن میشه و بلافاصله بعد از روشن شدن دریچه باز میشه، اما در حالت باز بودن دائمی، این نسبت کم هست و موتور بد و یا اصلا روشن نمیشه و ناچار باید مقدار بنزین اضافی بریزین و یا با دست دهانه کاربراتور را ببندید .
    پس زدن دلایل مختلفی داره که میتونه از تنظیم بد کاربراتور و یا دلکو و یا ایراد در شمعها و .. باشه.
    اگر موقع صبح و زمان سردی هوا و استارت زدن هست، احتمالا مکانیک نسبت سوخت به هوا را با باز کردن بیش از حد ژیگلور دور آرام زیاد کرده که میتونه باعث پس زدن یا به اصطلاح سرفه کردن موتور بشه.
    والله خودتون قبلا بهم گفتید علت درگیر نشدن خروسک ساسات و گاز ، دستکاری و جابجایی خروسک ساسات توسط مکانیک بدون باز کردن کاربراتور بوده.و چاره اینه که بالای کاربراتور رو زمانی که سرده باز کنید و مجدد تنظیم کنید.

پس زدن هم موقع گرم بودن موتور هست و موقعی که میخوام ماشینو خاموش کنم رخ میده که باعث شده ماشین به سختی خاموش بشه

2. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    یک هفته اس که درگیر مشکلی هستم که انگار نمیخاد حل بشه.
    چند روز بود که ماشین از زیر گیربکس قسمت کارتل روغن روغن ریزی داشتم.واشر چوب پنبه ای گرفتم و عوض کردم ولی بازم درست نشد.دوباره واشر گرفتم و با چسب مزدا بستم بازم درست نشد و هنوز روغن ریزی داره.جالبش اینه که هم اون اول هم توی دوباری که واشر عوض کردم از یک جا مشخص روغن میده و با سفت کردن پیچ اون قسمت هم روغن ریزیش قطع نمیشه.فکر کردم از سیم سبقت یا گیج روغن باشه ولی چک کردم و از اونا نبود
    حالا میخواستم شما دوستان عزیز یه راهنمایی بهم بکنید.
    مرسی از همه
    Last edited by aminbest; 22-01-2017 at 18:11.

4. 6 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    طبق گفته علی آقای عزیزمون آزمایشی روی فنر ساساتم انجام دادم و گذاشتمش تو فریزر تا ببینیم فنر شکلش تغییر میکنه یا خیر که که متاسفانه تغییری نکرد.البته قبلا همونطور که میدونید فنر ساساتم از حالت اصلیش خارج شده بود و زیادی گشاد شده بود.

بالاخره با دست تحت فشارش گذاشتم و تونستم بحالت اولیه برش گردونم.این بار دوباره بمدت 1ساعت گذاشتمش تو فریزر و سپس کنار اجاق گاز دیدم طولش تغییر کرد.

بگذریم!
    وضعیت فعلی کاربراتور بشرح زیر هست.اگه اشتباهه باید چطور باشه؟
    وقتی ماشین روشنه دریچه باز هست و وقتی که خاموشش میکنم (حتی تو حالت گرم) دریچه بسته میشه.این یعنی تو حالت گرم هم ساسات فعاله؟
    Last edited by Peyman Skylark; 26-01-2017 at 01:11.

6. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

[QUOTE=camaro lt;8921738]قبل از هر کاری وضعیت ساسات را چک کنید
    آیا ساسات کار میکنه و تنظیم هست؟ و اگر نه دلیل مشکل کار نکردن از کجاست؟
    در مورد دلکو بهترین کار این هست که درب دلکو را باز کنید و وضعیت تایمینگ را چک کنید که آیا به درستی تنظیم شده یا خیر؟
    با شمع 1 و یا هر شمع دیگه ای که راحت هستید انجام بدید.

متشکرم ،متاسفانه باطری که خریده بودم خراب شد و هنوز چند ماه نگذشته خالی شد و ناچارا با شارژ سرپا نگه داشتم و بعد از جستجوهای زیاد نتونستم باطری 80 آمپر یا بیشتر که قابل نصب در ماشین باشه پیدا کنم و نهایتا یک 74 آمپر گرفتم تا فعلا کار راه بیافته
    ظاهرا در تهران تنوع باطری خیلی بیشتر از بقیه نقاط هست و اینجا نمونه هایی که شما دارید گیر نمیاد.

با عرض سلام ودرود به تمامی دوستان اقا علی اگه واقعا باطری امپر بالا گیر نیاوردی باطری نیسان گازوییلی بذار 88 امپر هست در اندازه ی همون74ولی تنها ایرادش اینه که اتمی نیست واسیدیه یه سال و نیم گارانتی تعویض داره

8. 6 کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام
    دو سه هفته پیش ماشین را دادم یه مکانیک ژیگلورشو عوض کرد، دیگه هنگام کار کردن دوده همراه آب از اگزوز خارج نمیشه و به نظرم مصرف هم کم شده، اما بعد از این واقعه خیلی بد استارت میخورد، خودم کمی درستکاریش کردم بهتر شد اما خوب نبود.
    به مرور زمان بهتر و بهتر شد اما باز مثل اول نبود و مانند اینکه پمپ شتابش کار نکنه وقتی گاز میدادم یه تپق میزد بعد میرفت تا اینکه دیروز دیدم شیلنگ وکیوم دلکوش وصل نشده.احتمالا با وصل کردن شیلنگ، همه چیز موتور خیلی بهتر بشه.
    به نظرم شورلت، موتور خیلی خوبی داره و با اون استکانی ها خودشو با هر شرایطی تطبیق میده. پس بعد از هر تغییری بایستی یکی دو هفته صبر کرد تا نتیجه بطور کامل معلوم بشه.

راستی قبلا هم عرض کردم، وقتی ماشین یه جای سرد باشه بعد از حرکت یه صدای کیف کیف، هم فرکانس با دوران گردان از داخل گیربکس میاد. در فصل های گرم و در ظهر روز های گرم زمستان که ماشین جلوی آفتاب باشه این صدا نمیاد اما روزهای سرد صدا شدیده و با گردم شدن موتور هم صدا قطع نمیشه، فقط گرمای هوا یا کارکردن پیوسته ی موتور برای چند ساعت صدا را تا حدودی قطع میکنه.

اینجا هم مکانیک با وجدان یا خوب نداریم.
    چکار میتوانم بکنم، قیمت یه گیربکس خوب کامل چقدره؟
    سپاس
    Last edited by hamid-r-s; 27-01-2017 at 14:18.

10. 2 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی
    دینام استارت را دادم باطری ساز سرویس کرد همانطور که استاد در پست قبلی اشاره و تشخیص داده بودند اتوماتیکش ضعیف شده باطری ساز گفت مدتی برایت کار میکنه اما بهتره تعویض کنی یا بدی سیم پیچی کنن حالا کدامش بهتر تعویض کنم یا بدم سیم پیچی؟

12. 2 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.اگه کسی جواب این سوال رو میدونه بگه بی زحمت
    وضعیت فعلی کاربراتور بشرح زیر هست.اگه اشتباهه باید چطور باشه؟
    وقتی ماشین روشنه دریچه باز هست و وقتی که خاموشش میکنم (حتی تو حالت گرم) دریچه بسته میشه.این یعنی تو حالت گرم هم ساسات فعاله؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

والله خودتون قبلا بهم گفتید علت درگیر نشدن خروسک ساسات و گاز ، دستکاری و جابجایی خروسک ساسات توسط مکانیک بدون باز کردن کاربراتور بوده.و چاره اینه که بالای کاربراتور رو زمانی که سرده باز کنید و مجدد تنظیم کنید.

پس زدن هم موقع گرم بودن موتور هست و موقعی که میخوام ماشینو خاموش کنم رخ میده که باعث شده ماشین به سختی خاموش بشه
    منظور اینکه احتمالا لینک واسط بین خروسک ساسات و بازوی فنر ساسات مقداری از تنظیم خارج شده ( بواسطه کج و راست کردن) چون بدون باز کردن بخش بالای کارب، نمیشه این لینک را از خروسک جدا کرد.
    دلیل بد خاموش شدن ماشین، چند مورد هست از جمله تنظیم نبودن دلکو، مقدار زیاد از حد گاز موتور ( منظور همان سلو موتور) و احیانا درگیر بودن ساسات.
    مقدار تنظیم گاز موتور را دوباره چک کنید و ببینید در حالتهای گرم و سرد چقدر تفاوت داره؟
    قبل از خاموش کردن ماشین، چند بار با پدال گاز بازی کنید و بعد اجازه بدید 15 تا 20 ثانیه موتور به حالت معمولی و عادی کار بکنه و بعد خاموش کنید و ببینید چه تفاوتی بوجود میاد؟

در مورد وضعیت دریچه ساسات بالای کاربراتور، بر اساس مقدار دمای هوا و تنظیم فنر ساسات، این دریچه باز ، بسته یا به حالت نیم باز قرار میگیره، اما کلا وقتی ساسات درگیر باشه بخصوص زمان سرد بودن هوا و موتور، دریچه باید بسته باشه و به محض روشن شدن موتور، دریچه باز میشه( یا به حالت نیم باز در میاد تا موتور کاملا گرم شده و دریچه هم کاملا باز بشه) .
    این قضیه دوباره به همان تنظیم فنر ساسات برمیگرده که ظاهرا در حال رگلاژ و تنظیم اولیه آن هستید.

سلام به همه دوستان عزیز
    یک هفته اس که درگیر مشکلی هستم که انگار نمیخاد حل بشه.
    چند روز بود که ماشین از زیر گیربکس قسمت کارتل روغن روغن ریزی داشتم.واشر چوب پنبه ای گرفتم و عوض کردم ولی بازم درست نشد.دوباره واشر گرفتم و با چسب مزدا بستم بازم درست نشد و هنوز روغن ریزی داره.جالبش اینه که هم اون اول هم توی دوباری که واشر عوض کردم از یک جا مشخص روغن میده و با سفت کردن پیچ اون قسمت هم روغن ریزیش قطع نمیشه.فکر کردم از سیم سبقت یا گیج روغن باشه ولی چک کردم و از اونا نبود
    حالا میخواستم شما دوستان عزیز یه راهنمایی بهم بکنید.
    مرسی از همه
    اگر از محل دقیق نشت روغن اطمینان دارید، همان بخش را مجددا بررسی کنید( در لبه کارتل یا احیانا سیم سبقت) و ببینید بیشتر از کجا روغن میریزه؟
    ممکنه لبه کارتل ترک یا خم شدگی داشته باشه و حتی با چسب و یا سفت کردن هم مشکل رفع نشده باشه بنابراین باید اول ایراد را برطرف کنید( راست کردن بخشهای خم شده) و بعد با استفاده از چسب واشر ساز آب بندی کنید.
    برای چسب زدن بهتره از این روش استفاده کنید تا جواب بهتری بگیرید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سیم سبقت احتمال زیاد روکش خراب شده و نشتی هم از زیر روکش یا قسمتهای آسیب دیده بوجود میاد و بهترین کار تعویض کل سیم با یک نمونه با کیفیت هست. تا جایی که من یادمه نمونه های ایرانی خوب نبود و بهتره از نوع اصلی و یا حداقل تایوانی استفاده کنید.

درود بر همگی
    دینام استارت را دادم باطری ساز سرویس کرد همانطور که استاد در پست قبلی اشاره و تشخیص داده بودند اتوماتیکش ضعیف شده باطری ساز گفت مدتی برایت کار میکنه اما بهتره تعویض کنی یا بدی سیم پیچی کنن حالا کدامش بهتر تعویض کنم یا بدم سیم پیچی؟
    تا جایی که من تجربه داشتم، هیچوقت از سیم پیچی کردن وسائل اکتریکی نتیجه مناسب نگرفتم و بارها و بارها انواع الکتروموتور ، وسائل برقی منزل و غیره بعد از سیم پیچی مجدد، یا درست کار نمیکرده و یا برای یک مدت کوتاه عمل میکرد و باز خراب میشد و ناچارا با هزینه اضافی باید یک نمونه سالم میخریدم.

الان 2 راه دارید:
    1.اگر قصد خرید اتوماتیک ندارید، از همین استفاده کنید تا کاملا خراب بشه( که توصیه چندانی به این کار نمیکنم چون معلوم نیست کی و کجا خراب بشه و دچار دردسر بشوید بخصوص که ماشین اتوماتیک هست)

2. یک اتوماتیک نو، یا دست دوم به شرط سلامت، بگیرید و نصب کنید.
    نصب اتوماتیک کار سختی نیست و یکبار انجام بدید تجربه لازم را پیدا خواهید کرد.

15. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یِنکو SC کامارو ۲۰۱۷ با قدرت ۸۰۰ اسب‌بخار

شرکت اِسپشالتی ویهِکل انجینیرینگ (SVE) اخیراً از آخرین نسخه یِنکو سوپرشارژِد کامارو مدل ۲۰۱۷ کرده که در آن از یک پیشرانه ۸۰۰ اسب‌بخاری استفاده شده است. ساخت این نسخه خاص به ۵۰ دستگاه محدود خواهد بود و به گفته SVE، شکی وجود ندارد که این خودروها، واقعاً سریع، بسیار سریع هستند. این در حالی است که قبلاً یک نسخه ۸۰۰ اسب‌بخاری از شورولت کورولت ۲۰۱۷ نیز روانه بازار شده و اینک یک گزینه تازه در دسترس علاقه‌مندان به کامارو SS قرار گرفته است. SS نیز از پکیجی مشابه آنچه برای کوروت ارائه شده، بهره می‌برد و همراه با گرافیک‌های نمادین «یِنکو»، یک آپگرید واقعی در زمینه پیشرانه پیدا کرده است.
    شرکت SVE که در نیوجرسی امریکا مستقر است، از نام کلاسیک «یِنکو» برای محصولاتش که خودروهای عضلانی مدرن هستند، استفاده می‌کند. این خودروها میراث‌دار مدل‌های «ینکو کامارو» در سال‌های آخر دهه ۱۹۶۰ و اوایل دهه ۱۹۷۰ میلادی به‌شمار می‌روند.

پکیج امسال SVE قدرت موتور LT-1 از یک سطح ساده ۴۵۵ اسب‌بخاری! به موقعیتی در تقابل با هل‌کت، با قدرت ۸۰۰ اسب‌بخار و گشتاور حداکثر ۱۰۱۶ نیوتن‌متر رسانده‌ و برای آنها که می‌خواهند در رقابت با خودروهای عضلانی دیگر، سربلند باشد، کاملاً مناسب است.

در زیر کاپوت فیبرکربنی، موتور سفارشی کامارو قرار دارد که تجهیزاتی مانند یک میل‌لنگ آهنگری‌شده، شاتون‌های طرح H-beam، پیستون‌های آلومینیومی، سرسیلندرهای CNC برای LT-1، سیستم سوخت‌رسانی و انژکتورهای LT-4 و یک سوپرشارژر اختصاصی دریافت کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سه نشان تاج «یِنکو» به همراه نشان‌های محفظه موتور، پوشش کاپوت، درب صندوق عقب و کالیپرهای ترمز، از جمله ویژگی‌های بصری این نسخه کامارو هستند. نوار رنگی موجود بر روی کاپوت و گرافیک‌های کنار می‌توانند از بین رنگ‌های مشکی برّاق (Gloss Black)، مشکی تخت (Flat Black)، سفید، نارنجی (Hugger Orange)، نقره‌ای، قرمز و زرد انتخاب شوند. همچنین یِنکو کامارو از چرخ‌های ۲۰ اینچی، تکیه‌گاه سر صندلی‌های SVE، کف‌پوش‌های مناسب و برخی تجهیزات دیگر بهره‌مند می‌شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این پکیج گران‌قیمت از ۴۰ هزار دلار برای آپگرید پیشرانه شروع می‌شود و البته این هزینه شامل قیمت اولیه نسل ششم کاماور نمی‌شود. امّا این هزینه‌ای است که برای عملکرد و خاص بودن پرداخت می‌شود؛ چرا که تنها ۵۰ نمونه از این هیولاهای جاده‌ای ساخته خواهد شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خبر خودرو

17. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر از محل دقیق نشت روغن اطمینان دارید، همان بخش را مجددا بررسی کنید( در لبه کارتل یا احیانا سیم سبقت) و ببینید بیشتر از کجا روغن میریزه؟
    ممکنه لبه کارتل ترک یا خم شدگی داشته باشه و حتی با چسب و یا سفت کردن هم مشکل رفع نشده باشه بنابراین باید اول ایراد را برطرف کنید( راست کردن بخشهای خم شده) و بعد با استفاده از چسب واشر ساز آب بندی کنید.
    برای چسب زدن بهتره از این روش استفاده کنید تا جواب بهتری بگیرید

در مورد سیم سبقت احتمال زیاد روکش خراب شده و نشتی هم از زیر روکش یا قسمتهای آسیب دیده بوجود میاد و بهترین کار تعویض کل سیم با یک نمونه با کیفیت هست. تا جایی که من یادمه نمونه های ایرانی خوب نبود و بهتره از نوع اصلی و یا حداقل تایوانی استفاده کنید.
    سلام
    به همین روشی که گفتید دوباره واشر نصب کردم.ولی باز هم میده.دیگه مطمئن هستم از واشر و روش نصبش نیست .از سیم سبقت و محل گیج هم اطمینان کامل دارم که نشتی ندارند.فقط الان به یجایی دیگه شک کردم.اون دریچه ای بعد از گیج هست و با یه خارحلقوی نگهداری میشه.بهش accumulator cover میگن.امکانش هست از اونجا روغن بده و به سمت جلو حرکت کنه و از جلوی گیربکس بریزه زمین؟منظورا این دریچه ای توی عکس معلومه.
    مرسی از راهنماییتون
    Last edited by aminbest; 02-02-2017 at 13:38.

19. 3 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •