تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 980 از 1138 اولاول ... 48088093097097697797897998098198298398499010301080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,791 به 9,800 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

علی آقا ساسات رو فعلا بیخیال شدم چون همونطور که قبلا گفتید مکانیک تنظیم خروسک ساسات رو به هم زده و باید بالای کاربراتور رو باز کنم.منم بخاطر اینکه نزنم خرابش نکنم فعلا بهش دست نزدم.واسه این پرسیدم چون قبلا تو همین حالت که ساسات کار نمیکرد هم صبح ماشین روشن میشد اما باید یکم گاز رو نگه میداشتم.توصیه میکنید که بالای کاربراتور رو باز کنم؟ فقط یه نکته رو بگم.من برای اینکه فعلا نمیخواستم به ساسات دست بزنم موقتا اون تنظیم فنر رو طوری گذاشتم که دریچه همیشه باز بمونه.بنظرتون اینم میتونه علتش باشه؟

پس زدن از چی میتونه باشه؟ از دلکو هست بنظر شما؟

2. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چند ماه پیش دینام نو گرفتم از همان مدلی که جناب camaro lt روی ماشینشون نصب کردند چون آمپرش بالا بود بفکر باطری آمپر بالا بودم که گیر نیاوردم بعد از تحقیق و جستجو متوجه شدم که میشه دو تا باطری را بصورت موازی بهم وصل کرد تا آمپرش بالا بره
    مثلا دوتا 74 آمپر را موازی کنیم خروجیش148 آمپرمیشه البته بهتره باطری ها ساخت یک کارخانه باشند منتها باید جایی برای باطری دوم کنار باطری قبلی درست بشه یا در صندوق جاسازی کنیم
    لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا میشه بجای موازی کردن باطری از روش big3یا big 4 برای تقویت برق استفاده کرد
    چون به اون صورت از کولر استفاده نمیکنم این روش ها را انجام ندادم همان باطری 74 آمپر و سیم کشی خود ماشین کارم را راه انداخته.

Last edited by kcnc; 17-01-2017 at 21:31.

4. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    BnD

پيش فرض

سلام دوستان. اینقد خوشحال شدم همچین تاپیکی پیدا کردم!

دنبال دیسک و صفحه + بلبرینگ و قیفی کلاچ بلیزرم. کسی حدود قیمت دستشه؟ و فروشنده با انصافی سراغ دارین؟

Chevrolet k5 blazer 1978

6. 2 کاربر از sphinx^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علی آقا ساسات رو فعلا بیخیال شدم چون همونطور که قبلا گفتید مکانیک تنظیم خروسک ساسات رو به هم زده و باید بالای کاربراتور رو باز کنم.منم بخاطر اینکه نزنم خرابش نکنم فعلا بهش دست نزدم.واسه این پرسیدم چون قبلا تو همین حالت که ساسات کار نمیکرد هم صبح ماشین روشن میشد اما باید یکم گاز رو نگه میداشتم.توصیه میکنید که بالای کاربراتور رو باز کنم؟ فقط یه نکته رو بگم.من برای اینکه فعلا نمیخواستم به ساسات دست بزنم موقتا اون تنظیم فنر رو طوری گذاشتم که دریچه همیشه باز بمونه.بنظرتون اینم میتونه علتش باشه؟

پس زدن از چی میتونه باشه؟ از دلکو هست بنظر شما؟
    برای چه منظوری قسمت بالای کاربراتور را میخواهید باز کنید؟
    تمام بخشهای ساسات در بیرون کاربراتور قرار داره و در داخل اون چیز خاصی برای تنظیم نیست بجز سوزن و ژیگلور که بطور کلی در تنظیمات اصلی کاربراتور با اونها سرو کار داریم.
    به نظر من بهترین و اساسی ترین کار اینه که یک خروسک سالم گیر بیارید و جایگزین کنید تا مشکل بطور صحیح و مناسب حل بشه.
    خوب روشن نشدن به دلیل بسته نبودن دریچه بالا در زمان استارت زدن هست چون با بسته شدن دریچه نسبت سوخت به هوا بیشتر شده و موتور راحتتر روشن میشه و بلافاصله بعد از روشن شدن دریچه باز میشه، اما در حالت باز بودن دائمی، این نسبت کم هست و موتور بد و یا اصلا روشن نمیشه و ناچار باید مقدار بنزین اضافی بریزین و یا با دست دهانه کاربراتور را ببندید .
    پس زدن دلایل مختلفی داره که میتونه از تنظیم بد کاربراتور و یا دلکو و یا ایراد در شمعها و .. باشه.
    اگر موقع صبح و زمان سردی هوا و استارت زدن هست، احتمالا مکانیک نسبت سوخت به هوا را با باز کردن بیش از حد ژیگلور دور آرام زیاد کرده که میتونه باعث پس زدن یا به اصطلاح سرفه کردن موتور بشه.

سلام دوستان. اینقد خوشحال شدم همچین تاپیکی پیدا کردم!

دنبال دیسک و صفحه + بلبرینگ و قیفی کلاچ بلیزرم. کسی حدود قیمت دستشه؟ و فروشنده با انصافی سراغ دارین؟

Chevrolet k5 blazer 1978
    دوست گرامی sphinx
    به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.

اگر خواستید من در اهواز پیگیر میشم و به اطلاع شما میرسانم ، و دوستان دیگه در بقیه نقاط کشور هم اگر مایل باشن میتونن این کار را بکنن البته اگر ساکن تهران هستید، شانس بیشتری برای پیدا کردن قطعه مناسب خواهید داشت.

8. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی
    چند روزی هست وقتی که استارت می زنم دنده استارت درگیر نمیشه و صدای وژ وژ می ده چند بار باید استارت بزنم تا یکبار درگیر بشه دینام استارت را پیاده کردم دنده اش سالم بود و همین طور دنده های فلایول هم همگی سالم هستند حالا باید چکار کنم ایراد از کجاست

10. 2 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود بر همگی
    چند روزی هست وقتی که استارت می زنم دنده استارت درگیر نمیشه و صدای وژ وژ می ده چند بار باید استارت بزنم تا یکبار درگیر بشه دینام استارت را پیاده کردم دنده اش سالم بود و همین طور دنده های فلایول هم همگی سالم هستند حالا باید چکار کنم ایراد از کجاست
    برای این مشکل چند احتمال وجود داره که استارت را باید باز و بیرون از ماشین چک

کنید. یکی از دلایل ممکنه ضعیف شدن اتوماتیک استارت باشه که در این صورت اتوماتیک استارت توان کافی برای فشردن دنده استارت به سمت دنده های فلایویل را نداره و بخاطر همین دنده استارت به محض برخورد با فلایویل برمیگرده و هرز میچرخه که صدای خاص را میده و فقط بطور اتفاقی ممکنه ذرگیر بشه و استارت بخوره.

مورد بعدی ایراد در بوش استارت هست بخصوص بوش سر استارت که بواسطه خوردگی و فرسایش، باعث شده تا آرمیچر استارت و دنده استارت مقدار کمی باز مسیر حرکت خارج بشه و این قضیه بوجود بیاد.

گاهی توان پایین استارت در کم شدن ذغالها و یا نیم سوز شدن آرمیچر یا بالشتک هم هست.
    این موارد باید یکی یکی چک بشه تا به مشکل اصلی برسید.

گاهی اوقات هم ضعف باطری یا شل و کثیف بودن اتصالات سرباطری و کانکتورهای اتصال به استارت عامل این قضیه است.

12. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام
    راستی یادم رفت بگم، باتری ماشین کاملا خوابیده بود، بست سر باتری خیلی کم شل بود، روزی که خواستم باتری بخرم گفتم یه بار باتری را شارژ کنم شاید برگرده، با باتری ماشین دیگه روشنش کردم، بعد باتری ماشین را نصب کردم ماشین ده دقیقه روشن گذاشتم تا کمی گرم و شارژ بشه، تازه روز بعد استارت زدم دیدم برخلاف انتظار ماشین روشن شد و خلاصه باتری خیلی خوب و سر حال بود.
    دلیل خالی شدن.باتری هم شل بودن بست سر باتری بود، هرچند خیلی کم بود.

210 تومن هم لازم نشد بدم باتری.
    شما هم تندرست باشید
    Last edited by hamid-r-s; 19-01-2017 at 15:37.

14. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض گیربکس ۷۰۰

سلام ب اساتید محترم.
    ببخشید این دنده اوور درایو که میگید دقیقا چیه؟
    مگه همون دنده ۴ گیربکس نیست؟
    پس چرا بش اوور میگن؟مگه کار اصلیش چیه؟
    ممنون از اطلاعاتتون.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام ب اساتید محترم.
    ببخشید این دنده اوور درایو که میگید دقیقا چیه؟
    مگه همون دنده ۴ گیربکس نیست؟
    پس چرا بش اوور میگن؟مگه کار اصلیش چیه؟
    ممنون از اطلاعاتتون.
    در گیربکسهای اتومبیل، دنده آخر که نسبت ضریب دنده کمتر از 1 داشته باشه را اوردرایو نامیدند.
    یک دور چرخش میل لنگ برابر با یک دور چرخش محور خروجی گیربکس در دنده های سبک وجود داره.

اگر این مقدار کمتر باشه ، یعنی میل لینگ با مقدار کمتری از چرخش میتونه تعداد بیشتری از چرخش محور خروجی گیربکس را بوجود بیاره که به این دنده اصطلاحا " OVER DRIVE " (فوق گردش) گفته میشه.

در خودروهای امروزی تقریبا همه دارای اوردرایو هستن، بخصوص خودروهای اتوماتیک که گاهی تا 3 اور درایو هم دارن. در پراید و پژو دنده 5 همان اوردرایو هست که برای مسیرهای طولانی با سرعت زیاد خارج شهر استفاده میشه.
    در گیربکسهای اتوماتیک آمریکایی متداول ( 350 و یا 400) اوردرایو وجود نداره اما در نمونه های 700 و 200 دنده 4 حکم اوردرایو را داره.

17. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

یا میشه بجای موازی کردن باطری از روش big3یا big 4 برای تقویت برق استفاده کرد
    چون به اون صورت از کولر استفاده نمیکنم این روش ها را انجام ندادم همان باطری 74 آمپر و سیم کشی خود ماشین کارم را راه انداخته.

واسم این اصطلاح بیگ تری و فور جالب بود و رفتم مطالبش رو خوندم. و با وجود دفاعهای متعدد، هیچ کدوم از دفاعهایی که کرد موثر واقع نشد و این دو مقوله کاملا بی ربط بود.

همچنین فکر میکنم در اندازه های سیمها کمی دچار اشتباه شدن، چونکه مقطع 35 میلیمتر یعنی 3.5 سانت. اندازه شست پای انسان. مگه برق 2 مگا ولته

دینام بین 65-80 آمپر برق میده واین توان نیاز تمام مصرف کنندها رو تامین میکنه و اون کابل کشی ها همون افسانه اییه که دوستمون در اون فروم گفته.

19. 3 کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •