تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 960 از 1138 اولاول ... 46086091095095695795895996096196296396497010101060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,591 به 9,600 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به دوستان و تشکر از اقا علی
    استاد واشر بوستر و شلنگ بوستر و شمع ها چک شدن سالم بودن ولی اون وکیوم دلکو هنگامی که شلنگش وصله با زمانی که وصل نیست هیچ تاثیری در کار کرد موتور نداره به نظر شما وکیوم سوخته؟ایا تاثیر این وکیوم انقدر هست که موتور حالت تک کار کنه؟
    امروز ماشینو بردم به یه مکانیک نشون دادم میگفت که یا تایم سوپاپته یا کلا سوپاپ سوزوندی به نظر شما ادعای ایشون درسته؟چطوری مطمعن شم؟
    شکم به واشر مانیفولد هم زیاده استاد چطوری دقیق این قسمتو چک کنم؟چون هنگام گاز زدن شدید صدای خروج باد از موتور میاد.البته خیلی کم ممنون از زحمات شما
    متشکرم جناب usa302

در مورد وکیوم دلکو، این وکیوم در حالت عادی و زمانی که موتور با دور کم و یا در حال توقف باشه، کاری انجام نمیده، ولی به محض اینکه دور موتور از حد مشخصی بالاتر رفت، بواسطه مکش بیشتر هوا از سمت مانیفولد هوا، این وکیوم عمل میکنه و لینک این قطعه که به صفحه دلکو متصل شده، مقداری صفحه را به سمت خودش میکشه و در واقع حالتی از چرخش بسیار مختصر بوجود میاره.
    این حرکت باعث میشه تا زمان جرقه زدن و احتراق متناسب با دور موتور کمی جلوتر بیافته و اصطلاحا " ادوانس " یا پیش برق بشه.
    از این قطعه در اکثر خودروهای دارای دلکو وجود داره و همه کار یکسانی انجام میدن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد " تایمینگ و تنظیم سوپاپ ، سوختن سوپاپ " ممکنه اینطور باشه اما باید آزمایش و بررسی انجام داد تا مطمن شد.

برای پیدا کردن مشکل، اول باید آزمایش را انجام بدید تا معلوم بشه کدام سیلندر درست کار نمیکنه؟
    این کار بسیار ساده و همان آزمایشی هست که قبلا انجام دادید که با کشیدن وایر شمع هر کدام از سیلندرها در حین کار کردن معلوم میشه کدام سیلندر سالم یا ایراد داره؟

اگر با کشیدن وایر یکی از سیلندرها ، موتور بدتر شد و لرزش بیشتری پیدا کرد، پس سیلندر سالم هست، و اگر هیچ فرقی در نحوه کار کردن موتور بوجود نیامد، یعنی این سیلندر احتراق مناسبی نداره.

بعد از مشخص شدن سیلندر مشکلدار، باید ببینید مشکل از کدام موارد هست؟
    شمع، وایر شمع، سوپاپ ، یا موارد جانبی دیگه؟
    در مورد شمع و وایر شمع که قبلا توضیح دادم، اما در مورد سوپاپ بازهم این نیازمند آزمایشهایی هست که خود شما به راحتی میتوانید انجام بدید.
    قبل از اینکه سراغ این تست سوپاپ بریم، شما باید کاملا و 100% از نتیجه آزمایشات قبلی مطمئن باشید تا امکان رسیدن به جواب صحیح وجود داشته باشه ، وگرنه وقت و انرژی و احیانا هزینه زیادی صرف میکنید در حالیکه ممکنه ایراد یک مسئله بسیار جزئی باشه.

یکی از مواردی که توی 8 سیلندرها شایع هست و بارها برای خودم رخ داده، شکسته شدن اسبک سوپاپ هست که وظیفه انتقال نیروی فشار از میل اسبک به سوپاپ را داره و تنظیم سوپاپ هم با شل و سفت کردن مهره این قطعه انجام میشه، پس این احتمال هم وجود داره که اسبک شکسته شده و یا ترک خورده و بصورت نصفه و نیمه کار میکنه و همین باعث بد کار کردن موتور شده.

فلاش آبی اسبک، فلاش زرد مهره تنظیم سوپاپ

اسبک سوپاپ با مهره و واشر

اول تست کشیدن وایر شمع را انجام بدید تا دقیقا معلوم بشه کدام سیلندر درست جواب نمیده؟
    بعد از مشخص شدن، و تست شمع و وایر شمع ( که قبلا توضیح دادم) اگر باز این موارد سالم بود، سراغ چک کردن اسبک سوپاپ میریم.
    برای چک کردن باید درب سوپاپ را باز کنید و در 8 سیلندر با توجه به اینکه سیلندر دارای اشکال در کدام سمت قرار داره، درب سوپاپ همان سمت را باز کنید و وضعیت اسبکها را بررسی کنید.

از تمام مراحل با دقت عکس بگیرید و در کلوپ بگذارید تا امکان بررسی و راهنمایی بهتری توسط من و بقیه اعضاء وجود داشته باشه.

در رابطه با صحبتهای مکانیک، باید ببینید آیا آزمایشات لازم را انجام داده، و بر اساس نتایجی که بدست آورد، این حرف را زده، یا فقط اشاره مختصری کرد و هیچ بررسی خاصی روی ماشین انجام نداد؟
    انجام این آزمایشها کار سختی نیست و زمان چندان زیادی نمیگیره و ابزار خیلی خاص هم لازم نیست، اگر انجام نداده پس نمیشه به گفته های این فرد چندان اعتمادی کرد.

2. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. این کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان سلام
    خواهشا کسانی که نوا C3 سوار هستن نظرشون رو در مورد این تیپ نوا بگن.اعم از صدای موتور تعویض دنده و در کل اینکه آیا راضی بودند یا خیر؟

6. این کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

<font size="4">سلام&nbsp;<br>اقا علی بعد از کلی درد سر و تکرار کردن ازمایشات بلاخره متوجه شدیم که یدونه از شمع ها چرب شده و دلیل تک کار کردن هم همون بود شمعو عوض کردم وضعیت ماشین بهتر شد و با تغییر دلکو یعنی اونو به میزان چند سانتی متر به سمت رادیاتور چرخوندم الان شتاب ماشین عالی شده<br>استاد الان گلویی اگزوزم واشرش پاره شده و به شدت هوا میده و صدای زیادی داره همون طرف شاگرد که دیشب گفتم .یه ذره هم باعث لرزش و بد کار کردن موتور شده چجوری روبه راهش کنم؟<br>به نظر شما چرا اون شمع چرب شده ایا روغن اضافه ریختم؟<br>با تشکر از شما</font>

8. این کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

دوستان سلام
    خواهشا کسانی که نوا C3 سوار هستن نظرشون رو در مورد این تیپ نوا بگن.اعم از صدای موتور تعویض دنده و در کل اینکه آیا راضی بودند یا خیر؟
    یکی از دوستان c3 داره و طبق گفته اون صدای موتور بیشتر از بیوک داخل کابین میاد
    تعویض دنده هم مشگلی نداره و فقط امکان داره راننده گیج بشه چون لیور دنده بغل فرمونه
    کلاچش هم شانسیه ! مال دو ست من نرم بود
    خلاصه تا وقتی بیوک هست چرا نوا ؟ اونهم این مدلش که بخاری هم نداره

10. این کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

<font size="4">سلام&nbsp;<br>اقا علی بعد از کلی درد سر و تکرار کردن ازمایشات بلاخره متوجه شدیم که یدونه از شمع ها چرب شده و دلیل تک کار کردن هم همون بود شمعو عوض کردم وضعیت ماشین بهتر شد و با تغییر دلکو یعنی اونو به میزان چند سانتی متر به سمت رادیاتور چرخوندم الان شتاب ماشین عالی شده<br>استاد الان گلویی اگزوزم واشرش پاره شده و به شدت هوا میده و صدای زیادی داره همون طرف شاگرد که دیشب گفتم .یه ذره هم باعث لرزش و بد کار کردن موتور شده چجوری روبه راهش کنم؟<br>به نظر شما چرا اون شمع چرب شده ایا روغن اضافه ریختم؟<br>با تشکر از شما</font>
    دقیقا کدام شمع بود؟
    همانطور که قبلا توضیح دادم احتمال اینکه به علت خرابی وکیوم گیربکس ، روغن به شمع 8 برسه و موتور بد کار بکنه هست.
    اگر شمع 8 بود، پس اول وکیوم گیربکس را چک کنید.
    برای چک کردن وکیوم که سالم هست یا نه، وضعیت تعویض دنده 2 به 3 را بررسی کنید ببینید آیا تغییری کرده؟ مثلا دیرتر عوض بشه.
    اما گاهی ممکنه مشکل وکیوم گیربکس آنچنان زیاد نبوده که روی تعویض دنده تاثیر منفی بگذاره، بنابراین یک آزمایش ساده دیگه انجام داده میشه:

لوله متصل به وکیوم را باز کنید و با استفاده از یک مغز خودکار ( بخاطر اینکه پلاستیکی و باریک و نسبتا بلند هست) داخل لوله وکیوم فرو کنید و وقتی به انتها رسید دوباره در بیارید و ببینین آیا روغنی شده؟
    اگر روغن داشت یعنی دیافراگم وکیوم خراب شده و روغن گیربکس داره نشت میکنه و توسط مکش موتور به شمع 8 میرسه.
    لوله وکیوم که در سمت دیگه به سنگ موتور وصل شده هم احتمالا روغنی باشه و نشانه همین مشکل هست.
    اگر اینطور بود باید وکیوم گیربکس تعویض بشه که اینهم مشکل خاصی نداره.

اگر وکیوم ایرادی نداشت و روغن از سمت وکیوم نبود، پس به احتمال بسیار بالا یکی از رینگهای پیستون ترک خورده یا شکسته و روغن به داخل اتاق انفجار نفوذ میکنه.
    در این حالت با تعویض شمع، مدت کمی وضعیت موتور خوب میشه اما با روغنی شدن شمع و بد شدن وضعیت جرقه زدن همان سیلندر، دوباره موتور بد کار میکنه
    راه حل این مشکل هم فقط باز کردن موتور و تعویض رینگها هست.

برای اگزوز بهتره به اگزوزساز مراجعه کنین چون باز و بسته کردن پیچهای اگزوز بخاطر زنگ زدگی و یا جوشکاریهای غیر استاندارد ساده نیست و اکثرا لازمه تا با نازل جوشکاری حرارت داده بشه یا برشکاری انجام بدن.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یکی از دوستان c3 داره و طبق گفته اون صدای موتور بیشتر از بیوک داخل کابین میاد
    تعویض دنده هم مشگلی نداره و فقط امکان داره راننده گیج بشه چون لیور دنده بغل فرمونه
    کلاچش هم شانسیه ! مال دو ست من نرم بود
    خلاصه تا وقتی بیوک هست چرا نوا ؟ اونهم این مدلش که بخاری هم نداره
    سلام پرویز عزیز ممنونم که جواب دادید
    من خودم نوا C3 دارم و ازش راضی هستم.خواستم در کل نظر دیگر کسانی که این مدل رو دارند چیه؟ آیا راضی هستن یا نه؟
    معمولا این مدل کم طرفدار هست و کمتر کسی مثل ما عاشق دنده فرمونی دستی پیر مردی هست
    در ضمن بخاری داره اما کولر نداره

14. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام پرویز عزیز ممنونم که جواب دادید
    من خودم نوا C3 دارم و ازش راضی هستم.خواستم در کل نظر دیگر کسانی که این مدل رو دارند چیه؟ آیا راضی هستن یا نه؟
    معمولا این مدل کم طرفدار هست و کمتر کسی مثل ما عاشق دنده فرمونی دستی پیر مردی هست
    در ضمن بخاری داره اما کولر نداره

دنده فرمونی یه دنیای دیگه هست حالا چه اتوماتیک جه منوال و با یه صندلی یک تکه دیگه چه شود ......
    من 4 ماه هست دنبال بیوک هستم و فقط بی 4 مدل 56 میخواستم ، کم کم نا امید شدم ( چون چیزی پیدا نشد ) و به بی 3 و بی 2 هم راضی شدم البته تا مدل 59 . اما الان می بینم بهتره بیشتر صبر کنم تا همون بی 4 مدل 56 پیدا بشه

به قول فردین خدابیامرز ، در فیلم بابا شمل می گفت : لوتی باس دید که قسمت چی چیه ؟....

16. این کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

استاد شمع سوم سمت راننده بود
    وکیوم رو همانطور که خودتون گفتید ازمایش کردم اثری از روغن نبود
    من 2 بار هست که تعویض روغن نکردم یعنی بعد از مدت معلوم رفتم تعویض روغن و اضافه کردم فقط اونم به صورت تقریبی به نظر شما نمیتونه دلیلش این باشه؟
    نشونه های دیگه ی ترک رینگهای پیستون چی هستش؟

18. این کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

استاد شمع سوم سمت راننده بود
    وکیوم رو همانطور که خودتون گفتید ازمایش کردم اثری از روغن نبود
    من 2 بار هست که تعویض روغن نکردم یعنی بعد از مدت معلوم رفتم تعویض روغن و اضافه کردم فقط اونم به صورت تقریبی به نظر شما نمیتونه دلیلش این باشه؟
    نشونه های دیگه ی ترک رینگهای پیستون چی هستش؟
    شمع سوم از سمت چپ، یعنی سیلندر شماره 5

این سیلندر و مشکلی که داره ارتباطی با قضیه وکیوم گیربکس نداره ( که وکیوم را هم آزمایش کردید و مشکلی نداشت) و اضافه کردن مقداری روغن موتور هم نمیتونه تاثیری به این شدت روی وضعیت شمع بگذاره، بنابراین به احتمال قوی رینگ پیستون این سیلندر شکسته شده و روغن به اتاق انفجار وارد میشه و شمع بعد از روغنی شدن، قابلیت ایجاد جرقه برای احتراق مناسب را از دست میده و نهایتا موتور بد کار میکنه.

از نشانه های شکسته شدن رینگها همین روغن زدن سر شمع، احتراق ناقص و بد کار کردن موتور هست. هرچقدر صدمه بیشتر باشه و رینگهای بیشتری در بقیه سیلندرها هم شکسته شده باشه، روغن موتور خیلی زود کم میشه، توان و قدرت موتور کم شده و احتمالا گرم هم بکنه.

البته بجز مورد رینگهای پیستون، این احتمال هم هست که گیت سوپاپ و اورینگ مربوط به سوپاپهای این سیلندر هم فرسوده شده باشه و باعث ورود روغن به اتاق انفجار بشه که در این حالت صرفا با باز کردن سرسیلندر معیوب و رفع ایراد، موتور بخوبی کار میکنه.

توصیه اکید من در حال حاضر اینه که هرچه سریعتر برای بررسی دقیق مشکل به مکانیکی مراجعه کنید، و فکر میکنم فعلا سرسیلندر معیوب ( سرسیلندر سمت چپ که سیلندر 5 در این ردیف هست) را باز کنید و وضعیت سوپاپها و گیت سوپاپها و موارد دیگه ای که وجود داره را در این سرسیلندر بررسی کنید.

اگر ایراد از گیت سوپاپ بود، با هزینه کمی قابل تعمیر هست( اگر نیاز به تعویض سرسیلندر نباشه)، و اگر مشکلی نداشت، مسلما باید موتور کامل باز بشه و تعمیر اساسی را انجام بدید.

اگر مکانیک گفت فقط پیستون معیوب را از سیلندر در بیاریم و رینگ نو بندازیم، قبول نکنید، چون روش اصولی و منطقی نیست و مشخص نیست نتیجه چی باشه و یا اصلا این کار چقدر دوام بیاره؟

اگر با همین وضع از ماشین استفاده کنید، صدمه بیشتر شده و ممکنه برای تعمیر موتور هزینه های بیشتری روی دست شما بگذاره.

20. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •