تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 927 از 1138 اولاول ... 4278278779179239249259269279289299309319379771027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,261 به 9,270 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

معذرت میخوام پیام خصوصی بنده باز نمیشه
    از مدیر محترم لطف کنن رسیدگی کنن
    با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    . حرکت چرخشی سویچ از طریق یک میله که انتهاش L مانند هست به حرکتی طولی (انتقالی) در مغزی الکتریکی تبدیل میشه. کافیه همون مغزی الکتریکی سویچ رو که با دو تا پیچ به پایین ستون فرمان وصل هست باز کنید و یک پیچ گوشتی (یا آچار آلن یا یه میله محکم!) توی سوراخی که میله توش قرار می گیره قرار داده و حالات سوییچ (که به صورت کشویی تغییر می کند) رو تغییر بدهید و راحت استارت بزنید و برای خاموش کردن هم باید عکس این عمل رو انجام بدید. (به همین سادگی مشه با باز کردن 4 تا پیچ میشه یه خودروی امریکایی رو سرقت کرد پس حتما دوستان از قفل فرمان و دزدگیر و ... استفاده کنید.)
    سلام رفیق
    ممنونم بابت راهنماییت.شرمنده که دیر تشکر میکنم.اون روز نجاتم دادی و تونستم خودمو به مکانیکی برسونم.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

همونطور که گفتم سوئیچ ماشینم قفل شده و نمیچرخه.مکانیکم میگه قاب گلویی فرمونت شکسته و بخاطر همون سوئیچت قفل شده.و بهم گفت اون قاب گلویی فرمون که شیفتر روش وصله (مخصوص شورلت نوا C3) رو بخرم و بیارم تا برام نصبش کنه.حالا این قاب رو کسی سراغ داره؟ قیمت بین 100 تا 200 شنیدم

یه نکته ای هم بگم.اون روزی که سوئیچ قفل شد روز بعدش متوجه یه فنر کوچیک شدم که زیر پای راننده افتاده بود.حالا نمیدونم این فنر مال سوئیچه یا نه

نظرتون چیه؟

3. 5 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر دوستان
    موتور بیوک 350 هستش و همین طور بعضی از کاپریس ها می خواستم ببینم موتورشون یکیه یا باهم تفاوتهایی دارند
    Last edited by as5778; 11-07-2016 at 18:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما فرمودید سوئیچ ماشینتون قفل شده و نمیچرخه و قبل گفتید که سویچ را باز کردید و دیگه برنگشت و قفل موند و شما سر باطری را باز کردید تا چراغها خا موش شد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الان چراغهای اخطار روشن میشه ؟
    ایا شیفتر دنده را در حالتهای مختلف دنده قرار دادید و ایا سوئیچ قفل هست و باز هم نمی چرخه؟
    چون معمولا سوئیچ خودروهای امریکایی در دوحالت باید بچرخه و ماشین استارت بزنه بخاطر این طراحی شده که جلوگیری بشه از بچه های کم سن و سال ناوارد که ممکنه با روشن کردن باعث اسیب به دیگران بشن البته خودتون میدونید
    دردو حالت باید بچرخه
    1.دنده در حالت D
    2.دنده در حالت N

این حرکات هم توسط قطعاتی مانند عمل میکنه =
    ingiction switch=

turn signal switch=

حالا ممکنه فیوزش سوخته باشه چک کنید
    ممکنه سوکت اینجکشن سوئیچ شل شده باشه یا خود اینجکشن سوئیچ روی ستون فرمان تنظیم نیست
    یا سیم ها قطع شده باشن

برای تعویض این قطعات
    باید منفی باطری برداشته بشه
    سوئیچ در حالت off و قفل نباشه
    شیفتر دنده در حالت N
    نصب مجدد ستون فرمان ومطمئن باشید شیفتر دنده از حالت p به N ازادانه حرکت میکنه
    کابل منفی باطری را نصب کنید و ترمز بگیرید ومطمئن بشید که وقتی سوئیچ را میچرخونید در حالتهای P_N ماشین استارت میخوره در حالت های دیگه نباید استارت بخوره

6. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام چراغها روشن میشن.سوئیچ قفل شده و من با راهنمایی دوستان یه میله L مانند تو مغزی قرار دادم و میله اصلی که قفل شده بود رو از مغزی خارج کردم.و با همین میله که گذاشتم میتونم وضعیت های سوئیچ رو تغییر بدم.همینطور که گفتم سوئیچ نمیچرخه و مشکل برقی نیست.

8. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام چراغها روشن میشن.سوئیچ قفل شده و من با راهنمایی دوستان یه میله L مانند تو مغزی قرار دادم و میله اصلی که قفل شده بود رو از مغزی خارج کردم.و با همین میله که گذاشتم میتونم وضعیت های سوئیچ رو تغییر بدم.همینطور که گفتم سوئیچ نمیچرخه و مشکل برقی نیست.

اگر مغزی سوئیچ الکتریکی سالم هست و در تمام مراحل و وضعیتها درست کار میکنه، پس به احتمال زیاد ایراد باید از مغزی سوئیچ مکانیکی باشه.

در حال حاضر که لینک رابط مغزی مکانیکی و الکتریکی جدا شده، بنابراین مغزی مکانیکی را آزمایش کنید و ببینین آیا با وارد شدن سوئیچ در مغزی، در تمام وضعیتها و حالات به خوبی حرکت میکنه یا خیر؟

اگر حرکت با ایراد انجام میشد، باید مغزی باز بشه و همچنین اتصلات و چرخدنده گرد و شانه ای هم که در انتها و امتداد مغزی و لینک قرار داره، بازدید بشه.

در این بخش مراحل باز کردن فرمان برای تعمیر دسته راهنما توضیح داده شده. طبق این مراحل انجام بدید و زمانی که به مرحله آخر رسیدید، عکس بگیرید تا بقیه موارد را توضیح بدم.

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233551&page=794

همیشه از تمام مراحل کار عکس بگیرید و نگه دارید تا بعدها به عنوان مرجع دوباره استفاده کنید.

10. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام
    کسی بیوک بی 4 سراغ داشت ، من خریدارم

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان بیوک من گیربکس350 هستش وقتی خارج از شهر رانندگی میکنم مخصوصا وقتی که سرعتم میره بالا و دمای موتور زیاد میشه و روغن گیربکس خیلی داغ میشه دقیقا لحظه ای که می ایستم و میخوام پیاده شم وقتی نگاه زیر ماشین میکنم میبینم از هواکش گیربکس روغن میریزه و بعد از یه دقیقه قطع میشه و بجز هوا کش وقتی که درب موتورو باز کردم دیدم از فولی هم میریزه به نظرتون مشکل چیه؟
    ممنونم

13. 2 کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

کجای ایرانی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    کسی بیوک بی 4 سراغ داشت ، من خریدارم
    کجای ایرانی داداش؟

16. این کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •