تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 907 از 1138 اولاول ... 4078078578979039049059069079089099109119179571007 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,061 به 9,070 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشکرم - مدتی بود برف پاک کن از کار افتاد در روز بارانی بازش کردم ذغالها رو با پایه فیبری تعویض کردم حالا وقتی سویچ رو باز می کنم کار می کنه حتی وقتی سیمهای کلید برفپاککن رو کشیدم هم کار کرد - پس با این اوصاف مشکل باید از موتور باشه با یه جایی اتصال بدنه داره./

به احتمال خیلی زیاد ممکنه مشکل از " آف کن " و یا همان اتومات برگشت برف پاکن باشه.

این سیستم باعث میشه تا بعد از خاموش کردن برف پاکن، موتور همچنان بچرخه تا پایه های برف پاکن و تیغه ها دوباره در پایین ترین حالت خودشون قرار بگیرن و وسط شیشه نباشند.

داخل موتور برف پاکن شورلت یک سیستم پلاتین مانند وجود داره ( تقریبا شبیه پلاتین اتومبیل که حتما موقع بازکردن موتور برف پاکن دیدین) که بعد از خاموش کردن موتور برای یک دور گردش دیگه موتور برق را وصل میکنه ( مثبت یا منفی دقیقا یادم نیست).
    احتمالا داره به دلایلی اون پلاتین چسبیده باشه یا از تنظیم خارج شده که در همه حالات حتی موقع خاموش کردن برف پاکن هم باز موتور کار میکنه.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.نرم ترین کمک و فنر لول واسه جلو و مخصوصا عقب شورلت نوا که تجربه کردید چی بود؟ نظرتون در مورد کمک moroe چیه؟ چون یه نوا دیدم خیلی نرم بود عقبش و صاحبش گفت این کمک رو بسته رو ماشین
    Last edited by Peyman Skylark; 28-05-2016 at 12:40.

4. 3 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بنده ارادتمندم، دارم درس پس می دم پارسال دونه ای 12 تونمن بود در بازار دو نوع موجوده اصلی و مکزیکی که تفاوتشون در قسمت وسط استکانی هست که نمونه مکزیکی دارای دو خطه و اصلی فاقد اون خط هاست و قوطیشون در قسمت بار کد مشخص هست که ساخت کجاست

اگر نمونه اصلی گیر آوردید حتما استکانی ها ر برسی کنید چون اکثرشون قدیمی و انباری هستند رطوبت داخل قوطی نفوذ نکرده باشه من از 18 تا نمونه اصلی فقط 3 تا تونستم سوا کنم چون بیشترشون زنگ زده بودن و بدنه شون موریانه خور بود از اونجایی که استکانیهای اسقاط را اوراق کرده بودم داخلش فنر ریزی داره اگر رطوبت زده باشه ممکنه کار نکنه نمونه مکزیکی در بسته بندی 4تایی هست که این مشکل را ندارن که جناب camaro ltعکسشون را در پستهای قبلی قرار داده بودند

به این شکل عمل کردم که اول قالپاق سوپاپ را باز کرده مهره وسط را چند دورشل کردم تا میل اسبک آزاد وبیرون بیاد بعد سینی بغل موتور را باز کردم و استکانی ها خارج شد البته این ماشین شاید مدتی خواب بوده یا تا حالا تعمیر نشده یا روغن موتور را دیر به دیر تعویض کرده بودند که باعث جرم گرفتن ته استکانیها شده بود و با دشواری بیرون آمد اما فکر نمی کنم مال ماشین شما به این شکل باشه

به عقیده بنده مکانیک دلسوز فقط خود صاحب ماشین هستش اگر امکانش هست خودتون انجام بدید اگر بکس برای باز کردن مهره اسبک ندارید میتونید از آچار شمع ماشینتون استفاده کنید
    بعد از تعویض استکانی ها نوبت تنظیم سوپاپ بود که با روش جناب camaro ltتنظیم شد اگر هم مشکلی داشتید مثل من میتونید از راهنمایی های اساتید استفاده و کارتون را راه بیاندازید
    Last edited by kcnc; 28-05-2016 at 13:22.

6. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

از علی آقا و جناب kcnc ممنونم
    اگه خودم تهران کاری نداشته باشم کسی هست از تهران برام بیاره،برام خیلی سخته برای دوستان مزاحمت ایجاد کنم.

حالا سوال اینه که نشانه های نیاز به تعویض استکانی ها، چی ها هستند؟

8. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.....................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:23.

10. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اين پلاتين كه مي فرمايين داخل قسمت چرخدنده هاست ديگه من قسمت سيمپيچ همچين چيزي نديدم اگر هم باشه پرچ هست

12. 2 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين پلاتين كه مي فرمايين داخل قسمت چرخدنده هاست ديگه من قسمت سيمپيچ همچين چيزي نديدم اگر هم باشه پرچ هست
    بخشی از این سیستم در داخل چرخدنده بزرگ و مابقی روی بدنه سوار شده. متاسفانه تصویر مناسبی توی نت پیدا نکردم و از روی باقیمانده دوتا موتور خراب که داشتم عکس گرفتم.

این بخش ، قسمت نصب شده روی بدنه است که شامل یک مقاومت و پلاتین متصل به پایه های سوکت برق موتور.

اینهم پلاتین مقاومت از نمای نزدیک

در این تصویر چرخدنده اصلی دیده میشه. داخل چرخدنده یک زائده منحنی هست که برای حرکت دادن پلاتین دوم تعبیه شده

این پلاتین دوم ( که توی عکس دیده نمیشه و از بین رفته) روی پایه دیگه سوکت برق موتور نصب میشه و سر پلاتین در داخل چرخدنده قرار داره و با هربار چرخش این چرخدنده، دهانه دو پلاتین به هم میرسه و اگر اشتباه نکنم برق منفی را وصل میکنه چون برق منفی ظاهرا از سوئیچ برف پاکن تامین میشه و اگر سوئیچ در حالت خاموش قرار بگیره، برق منفی موتور هم قطع میشه و تنها از طریق همین پلاتین برق منفی به موتور میرسه و برای یک گردش دیگه و ایستادن تیغه ها در حالت افقی گردش صورت میگیره.

متاسفانه این سیستم ایراداتی داره و موقع باز و بسته کردن موتور باید خیلی دقت کرد که پلاتینها صدمه نبینه و از تنظیم خارج نشده باشه، اما اگر هم از بین رفت فکر میکنم امکان نصب یک تایمر مجزا برای قطع و وصل برف پاکن برای کنترل سرعت و تعداد حرکتها و همچنین قطع کن اتومات وجود داشته باشه که در گذشته من و چندتا از دوستان انجام دادیم و برای برف پاکن تایمر گذاشتیم. البته بیوک بطور استاندارد ظاهرا تایمر داره ولی آف کن اتومات بازهم همین سیستم پلاتینی هست.

14. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تشكر - تايمر داره خيلي هم از مدل بالايها كه گرافيتي هست بهتر و مدرن تر كار مي كنه من مقدار زيادي گيريس وارد اين قسمت كردم كه به احتمال زياد همين باعث شده پلاتين چرب بشه بازش مي كنم با بنزين مي شورم ببينم اوكي مي شه عكس هم جالب بود .

16. این کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب camaro lt نظر شما در مورد صدای توربین چیه؟ با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب camaro lt نظر شما در مورد صدای توربین چیه؟ با تشکر
    تا جایی که من تجربه داشتم،توربین ( یا همان مبدل گشتاور) بطور معمول صدایی نداره و فقط در موقعی که یاتاقان بین " استاتور" و " پمپ مبدل گشتاور" فرسوده شده باشه، صدای خاصی مثل " خش خش " یا " فش فش " میده که تقیربا مشابه صدای کشیده شدن جارو روی زمین هست، البته ممکنه فرم صدا جور دیگه ای هم باشه اما تا الان من فقط همین نوع صدا را توی توربینهای فرسوده شنیدم.

در این تاپیک توضیحات بیشتری در مورد قطعات داخلی مبدل گشتاور ( مدل دارای قفل مبدل گشتاور) داده شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی از علائم خیلی بارز فرسوده بودن توربین، ضعیف شدن هست ، درست مثل سیستم کلاچ در خودروهای دارای گیربکس دستی ، و در این حالت با توجه به مقدار فرسودگی ، از شتاب اولیه و قدرت حرکت ماشین کم میشه و گاهی توان حرکت بقدری کم هست که ماشین فقط بصورت معمولی میتونه حرکت بکنه و به هیچ وجه توان شتاب بالا و بکسواد کردن نداره و با کمی بار اضافی در سربالایی کم میاره.

ممکنه توربین ماشین شما هنوز به این مرحله حاد نرسیده باشه، اما اگر این صدا از داخل توربین باشه، توصیه میکنم حتما توربین را تعویض کنین چون احتمال داره یکجا در حین حرکت، بخشهای داخلی توربین خرد شده و ماشین دیگه قادر به حرکت نباشه و در ادامه با وارد شدن ذرات فلز خرد شده به روغن گیربکس، باعث صدمه دیدن گیربکس بشه.

19. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •