تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 900 از 1138 اولاول ... 4008008508908968978988999009019029039049109501000 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,991 به 9,000 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی
    مدتی بود فرمان به یک سمت می کشید بردم جلو بندی سازی بعد از اینکه تمام قسمت هایش را چک کرد گفتش گریس خور طبقش افتاده ، اتفاقا به همون سمت هم فرمان می کشید یک گریس خور بست و مقداری گریس زد رفتم دوری زدم فرمان را که در سرعت 40 رها می کنم دیگه به یک سمت نمی کشه اما گفتش قسمت هایی که فنر لول به شاسی وصل میشه را در هر دو طرف جوش دادن و همین طور قسمت هایی که لاستیک بین اتاق روی شاسی وصل هست را جوش دادند احتمالا تصادف شدید داشته آیا همین طور دوستان؟

2. 6 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.دوستانی که دنده فرمونی دستی تجربه کردن راهنمایی کنند.
    شیفتر از نوع فرمونی اگه تجربه کرده باشید بسیار خوش دست و لذت بخش هست اما یه سری مشکلات داره که همه ازش مینالن.

با مشکل لقی شیفتر دنده در مدل های دنده فرمونی باید چه کرد؟
    من نوا c3 دارم و شیفترش خیلی لق میزنه و تو دست اندازها صدا میده و کلا لذت تعویض دنده رو هم از آدم میگیره.مکانیکم میگه اون قاب که دور فرمون همراه با شیفتر میچرخه با گذشت زمان کم کم سائیده شده و گشاد میشه که باعث میشه دنده لق بزنه و سروصدا ایجاده کنه.

مشکل دیگه ای که دارم دنده ماشین قاطی میکنه و باید رفت از داخل موتور دوباره ماهکش رو آزاد کرد.و این دفعات قاطی کردن باعث میشه به مرور دنده از تنظیم خارج بشه و دوباره به مکانیک مراجع کنم و 40_50 تومن بگیره و تنظیم کنه.از طرفی میگن بوش ها و لوازم این مدل شیفتر کمیاب هست و بدبختانه زود هم فرسوده میشن.

چاره چیه؟

4. 7 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

قبل از عید دینام 105 آمپری گرفته بودم ازهمان دینامی که جناب camaro ltبرای ماشینشون نصب کردند و توضیحات کامل را در این مورد در پستهای قبلی دادند اما فرصت نکرده بودم نصب کنم الان چند روزی میشه نصب کردم در حالت ساسات 14/71ولت و در دور آرام 14/40
    و وقتی که تمام ادوات برقی بعلاوه کولر روشن کردم ولتاژ از 14.14 پایین نیامد ، مقدار گاز را بیشتر میکردم ولتاژ از 14/17 بیشتر نمی شه الان نور چراغها خوب شده شتاب ماشین نسبت به قبل عالی شده این مشکل هم حل شد البته این حاصل زحمات جناب camaro ltبود که جا داره اینجا ازشون تشکر کنم.

6. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...............................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:28.

8. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.................................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:29.

10. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

امروز رفتم زغال برای موتور فن کولر بگیرم. قبلا یکی از دوستان تذکر داد بودند که زغال های نامرغوب خیلی سخت هستند و به مرور باعث ساییدگی و گود شدن کلکتور میشن.
    از یه تعمیر کار فرز و دریل و...... دو تا زغال اصلی هم اندازه ی زغال موتور فن گرفتم اما وقتی خواستم یه کم سنباده شان بکشم دیدم در مقایسه با زغال اصلی خود فن ، خیلی نرم اند و در صورت نصب، بعد از مدت کوتاهی، زغال ها کوتاه میشن و باید دوباره زغال عوض کنم، پس بایستی بعد از ظهر ببرم زغال مخصوص موتور فن بگیرم که سختی بیشتر و در نتیجه طول عمر بیشتر دارند و البته سختی بیشتر و خورندگی بیشتر، اما چاره ای نیستو.

12. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این که شما زحمت کشیدین خیلی خوب و ارزشمنده اما من هنوز هم معتقدم که سیستم پیش فرض بهترین راندمان رو داره - شما با همین فن در زمستان -15 که من تجربه کردم از زمانی که ترموستات عمل می کنه بیشتر از 5 دقیقه نمی تونین بخاری رو رو دور حتی متوسط نگه دارین و داخل می شه سُنا - همین مسئله هم در مورد سرمایش کولر در حالتی که کمپرسور سالم و گاز خالص باشه می تونین حس کنین - لازم به یادآوری هست که شما در شهر و ترافیک به دلیل مکانیکی بودن فن حداکثر سرما رو نخواهید داشت - تفاوت سرما و پرتاب باد کاپریس 1990 و یا حتی 91 بابیوک خیلی تفاوتی نداره . البته نزدیک بودن فن به کانالها هم بی تاثیر نیست.
    بله این فن برای بخاری خوب جواب میده، اما در مورد کولر و فرستادن هوای خنک بیشتر به داخل اتاق عملکرد چندان مطلوبی نداره، چون وضعیت گرمای تابستان خوزستان با بقیه نقاط کشور ( و حتی به جرات میتونم بگم با بقیه نقاط جهان!) واقعا تفاوت زیادی داره.
    بطور معمول درجه حرارت در زمان اوج گرما چیزی حدود 50 تا 55 درجه ( در سایه ) است و حالا حساب کنید دمای هوا در آفتاب چقدر میتونه باشه؟! به علاوه حرارت تولید شده از موتور، رادیاتور و گرمای اگزوز و موتور ماشینهای دیگه و حرارت تابشی از سطح اسفالت و دیوارها و بادهای خیلی داغ که گاهی آدم حس میکنه پوست صورت را داره قلفتی میکنه!
    بدنه ماشین هم بشدت داغ میشه و دقیقا میشه روی گلگیر و کاپوت و صندوق عقب تخم مرغ نیمرو کرد !!! دقیقا کاری که لشکرهای آلمانی منطقه شمال آفریقا در جنگ جهانی دوم ( معروف به Africa Corps
    ) انجام میدادن و روی بدنه تانکها و زرهپوشها و جیپ و .. تخم مرغ نیمرو میکردن.

تصور کنین این مقدار حرارت به داخل اتاق هم وارد شده و عملا اونجا تبدیل به کوره و اجاق میشه و کولر و فن خیلی باید توان بالایی داشته باشن که از پس این حرارت بر بیان تا سرنشینها حس بکنن که داخل هوای بهتری نسبت به بیرون هست.

با توجه به اینکه مقدار پرتاب باد میتونه تاثیر مستقیم در ایجاد حس بهتر خنک شدن داشته باشه، دارم روی چند ایده جدید کار میکنم تا ببینم چقدر نتیجه میده.

درود بر علی آقا
    یعنی الان دیگه فن را نصب کردید و کار تمام شده و راضی هستید؟
    موتور جدید احتمالا مصرف کمتری داره و خب لابد عمر بیشتری داره، تعویض موتور اگه کارایی بالاتری هم نداشته باشه برخی مواقع به دلیل سوختن یا آسیب غیر قابل تعمیر موتور اجباری میشه و در این موارد باید یه جایگزین سراغ داشته باشیم.
    فعلا فرصت نشد که دقیقا تست بکنم چون باید چند مورد هم قبل از این قضیه حل بکنم، یکی راه اندازی مجدد کولر هست که بخاطر نشت گاز، نیاز به گازگیری مجدد داره که اونهم با یک برنامه جدید باید نشتی های موجود در اورینگ و کاسه نمدها را بگیرم. و مورد بعدی خرید یک باطری قوی ( حدود 80 آمپر با ابعاد مناسب نصب در نوا) هست چون باطری فعلی دیگه عمرش تمام شده و بدرد نمیخوره.

درود بر همگی
    مدتی بود فرمان به یک سمت می کشید بردم جلو بندی سازی بعد از اینکه تمام قسمت هایش را چک کرد گفتش گریس خور طبقش افتاده ، اتفاقا به همون سمت هم فرمان می کشید یک گریس خور بست و مقداری گریس زد رفتم دوری زدم فرمان را که در سرعت 40 رها می کنم دیگه به یک سمت نمی کشه اما گفتش قسمت هایی که فنر لول به شاسی وصل میشه را در هر دو طرف جوش دادن و همین طور قسمت هایی که لاستیک بین اتاق روی شاسی وصل هست را جوش دادند احتمالا تصادف شدید داشته آیا همین طور دوستان؟
    بله این احتمال وجود داره چون در این بخشها شدیدترین فشار بعد از ضربه وارد میشه.
    اگر از محل چندتا عکس بگذارید میشه دقیقتر نظر داد.
    با یک ماشین دیگه مقایسه کنید و ببینید آیا در اون ماشین هم جوشکاری به همین شکل انجام شده؟ و اگر بله، فرم جوشکاری و کیفیت چقدر تشابه یا تفاوت داره؟

اینهم فرمی جدید از کولر خودرو!

Last edited by camaro lt; 17-05-2016 at 14:42.

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چند سال بود به پیشنهاد یکی از امرکایی بازان قدیم و خبره می خواستم شیر تک ضرب در مسیر رفت آب گرم بخاری قرار بدم که متاسفانه هم خیلی رقبت به اینگونه کارا نداشتم و هم اینکه ماشین رو به یک مشتری سمج فروختم البته این داستان بیوک سفید قبلیم بود - تا اینکه این بی 4 رو بازسازی کردم و همون طور که می دونین سیستم اکسپنشن والف این مدل با مذلهای جدید متفاوته و جالبه که خنک کنندگی بیشتری داره - اما در ظهر گرما و ترافیک باز روی راندمان کولر تاثیر می زاشت - دیروز مسیر رفت آبگرم خاری رو کور کردم و در نهایت تعجب حتی بعد از باز شدن ترموستات 82 درجه و 2-3 ساعت رانندگی وقتی بخاری می گیرم به هیچ عنوان باد گرم نمی زنه که این مسئله در زمان استفاده از کولر در دراز مدت به خوبی خودش رو نشون می ده .

پیشنهاد می کنم حتما این کار رو کنین مخصوصا در تابستان با این موتورای 8 سیلندر حرارت اتاق کاملا نصف می شه - علتش هم اینه که رادیات بخاری داخل یونیت فن هست و حرارت ایجاد شده فقط توسط یک دریچه از حالت گرم به سرد تغییر می کنه که زخامتش فقط نیم میله .
    در مدل های بالاتر و لوکس تر مثل کادیلاگ و کاپریس شیر رفت رادیات توسط سلکتور دریچه و وکیوم در حالت کولر خود به خود کور می شه و البته می شه همین سیستم رو روی بیوک و نوا هم بدون هیچ دردسری ( جای خالیه شیلنگش هست) نصب کرد اما هم شیرهای وکیومی اصلی کمیابن و هم اینکه نصبت به شیر تک ضرب گرون ترن . قیمتی که من داشتم بین 30 تا 70 تومن بسته به فلزی و پلاستیکی و تایوانی و ... بود که همین شیر معمولی رو با 2 تا بست گرفتم 5 تومن. اصلا هم تو دید نیست و سالی 1-2 بار بیشتر باهاش کار نداریم.
    اما تاثیرش خیلی زیاده تو انتقال حرارت به اتاق. مخصولا زیر پا.

16. 5 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ممنونم دوستان فردا از شاسی عکس می گذارم ، امروز رفتم روغن موتور را تعویض کنم تعویض روغنی هر کاری کرد پیچ کارتر بسته نشد خودش چند تا پیچ داشت امتحان کرد بهش نخورد نمونه پیچ را بردم پیچ فروشی چون دنده هاش هرز شده بود نمی شد درست تشخیص بدهند که سایزش چنده برای همین در اون سایز سه تا پیچ بهم داد آوردم هیچ کدام بهش نخورد تعویض روغنی با تفلون و چسب فعلا بستش اما یخورده روغن چکه میکنه حالا پیشنهاد می کنید چه کار کنم

18. 3 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم دوستان فردا از شاسی عکس می گذارم ، امروز رفتم روغن موتور را تعویض کنم تعویض روغنی هر کاری کرد پیچ کارتر بسته نشد خودش چند تا پیچ داشت امتحان کرد بهش نخورد نمونه پیچ را بردم پیچ فروشی چون دنده هاش هرز شده بود نمی شد درست تشخیص بدهند که سایزش چنده برای همین در اون سایز سه تا پیچ بهم داد آوردم هیچ کدام بهش نخورد تعویض روغنی با تفلون و چسب فعلا بستش اما یخورده روغن چکه میکنه حالا پیشنهاد می کنید چه کار کنم
    تشریف می برین تعمیرگاه روغن رو اگر بتونن براتون تمیز بکشن بعد جناب تعمیر کار با قلاویر زحمت می کشن می رن زیر گوود براتون یه ساز بزرگتر قلاویز می کنه فقط دقت کنین دنده ریز باشه و واشر مسی هم برای پیچ جدید داشته باشن.

متاسفانه تعویض روغنی ها زورشون زیاده به جای اینکه واشر مسی رو هر دفعه تعویض کنن با کاموا و تفلون و چسب و کثافت کاری می بندن - باز خوبه این 206 تو فیلترش اورینگ گذاشته براشون اون موقع می خواستم ببینم بازم با تفلون و کاموا صورت مسئله رو حل می کردن یا نه .

20. 4 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •