نه مشکلی نداره.
موتور قبلیش ترکیده.!
الان مشکلی نداره فقط موتورش تعویضیه.یعنی موتورش فابریک نیست.
نه مشکلی نداره.
موتور قبلیش ترکیده.!
الان مشکلی نداره فقط موتورش تعویضیه.یعنی موتورش فابریک نیست.
راستی بچه ها راهنمایی حرفه ای نیاز مندیم موتور 500 اسبی و گیربکسی که به این موتور بخوره بخواهیم بذاریم روی این کامارو و صافکاری و نقاشی کامل + چرم سقف و تودوزی و تعویض چراغها و.........چه قدر هزینه دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گیربکس و موتور رو باید رو کاغذ حساب کنی تا اسب بخار بدست بیاد. مثلا یه موتور 350 نهایتا با بهترین سیستم انتقال قدرت تا 400 اسب می تونه قدرت تولید کنه.من نمی دونم چطوری میشه حساب کرد ؟! راستی واسه مچ بودن گیربکس و موتور و دف هم همینطوری تصمیم نگیری بهتره. حتما با یه تیون کار حرفه ای آمریکایی باید صحبت کنی.
این چیزایی که شما نوشتی فکر می کنم بالای 10 میلیون خرجش بشه.. راستی اگه یه کامارو کوسه ای 69 که تو آواتر ات هست رو واسه این کار انتخاب کنی که بهتره..تا یه کاماروی 76
![]()
گیربکس و موتور رو باید رو کاغذ حساب کنی تا اسب بخار بدست بیاد. مثلا یه موتور 350 نهایتا با بهترین سیستم انتقال قدرت تا 400 اسب می تونه قدرت تولید کنه.من نمی دونم چطوری میشه حساب کرد ؟! راستی واسه مچ بودن گیربکس و موتور و دف هم همینطوری تصمیم نگیری بهتره. حتما با یه تیون کار حرفه ای آمریکایی باید صحبت کنی.
این چیزایی که شما نوشتی فکر می کنم بالای 10 میلیون خرجش بشه.. راستی اگه یه کامارو کوسه ای 69 که تو آواتر ات هست رو واسه این کار انتخاب کنی که بهتره..تا یه کاماروی 76
![]()
دوستان با عرض پوزش، خیلی صبر کردم ولی صفحه باز نمی شد، 3 بار دکمه رو زدم.. شرمنده
Last edited by mard_khasteh; 27-05-2009 at 01:07.
رضا جان شرمنده قصد بی احترامی نداشتم. 5 دقیقه ای صبر کردم صفحه باز نشد ، به خاطر همین دکمه رو 3 بار زدم. شرمنده
منم شوخی کردم راستی یه موتور 400 اسبی بزاریم رو این کامارو باید دف و گیربکس هم عوض بشه؟؟
اگه عوض بشه قیمت حدودا چقدر میشه؟
بعدش تیکاف و این کارا با همین کامارو میشه چون اتومات هستش
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)