تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 806 از 1138 اولاول ... 306706756796802803804805806807808809810816856906 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,051 به 8,060 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

جناب as5778

کلا به دینام استاندارد شورلت (نمونه معمول دلکو رمی) 3 عدد سیم وصل شده، دوتا به پورتهای آفتمات و یکی به دیود.
    در اینجا دیاگرام ساده نقشه برق دینام شورلت نشان داده شده:
    دیود دارای یک اتصال مثبت هست و به BATT وصل شده، و سیمهای آفتمات مثبت و منفی است. مثبت به پورت شماره 2 و منفی به شماره 1 وصل شد است. منفی بدنه هم که با نصب دینام روی ماشین بوجود میاد.

اگر از سیمکشی فعلی مربوط به دینام هم عکس بگذارید شاید بشه چیزی متوجه شد، اما در مورد نصب دینام جدید حتما روی کار برقکار نظارت کنید تا احیانا صدمه ای به دینام وارد نکنه چون کار زیادی برای نصب لازمه.
    چه قیمت خریدید و آیا سوکت مربوط به آفتمات را هم داره؟
    با مطالعه سری مطالب مربوط به ارتقاء دینام اطلاعات بیشتری پیدا می کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا مصطفی گرامی، من هم در مورد این وضعیت ترک سیلندر چیزهایی شنیدم اما واقعا نمیتونم قبول کنم که سیلندر ترک بخوره و این کاملا عادی به حساب بیاد و بعدها مشکل بوجود نیاد. اگر واقعا برای آفرود به جیپ احتیاج دارید دنبال نمونه سالم ( از نظر موتور) باشید چون من تجربه خوبی در مورد ترکهای سیلندر و سرسیلندر نداشتم.
    در مورد چسب زدن هم اگر بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.

شما همه استاین و من کوچیک همه دوستان انجمنم
    همونطور که میدونین چون سیلندر و سر سیلندر نوا و جیپ و... برخلاف 405 و پراید و .... چدن خشک هست.به ندرت بر اثر سرد و گرم شدن تاب دار میشن و کج میشن و اکثرا ترک میخورن.(چون امکان جوشکاری چدن خشک نیست.البته هستا من نمودونم چرا واسه سرسیلندر و سیلندر استفاده نمیکنن)تراشکار برای ترمیم مسیر ترک رو سوراخ میزنه و قلاویز و تمام مسیر ترک رو که سوراخ قلاویز شده پیچ میبنده و میکوبه.بعد هم کف تراش میکنن.تا اونجایی هم که من دیدم بعد از اینکار مشکلی دیگه تو اون نقطه واسه موتور پیش نمیاد.(البته اگه ترک تا سیت رفته باشه امکان اینکار نیست و باید سرسیلندر تعویض بشه)
    Last edited by shs_micro2; 26-05-2015 at 20:24.

2. 6 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

موتور AMC جیپ اهو هم این مشکل ترک خوردن رو داره .حتی یک قسمت از سرسیلندرهای موتور 350 هم هست که ترک میخوره و موتور قبلی نوای من هم در قسمت نشیمنگاه واترپمپ به دلیل کشش پیچ سرسیلندر و واتر پمپ در یک قسمت ضعیف ترک خورده بود و نشت اب داشت و قبلا با جوشکاری ترمیم شده بود ولی مجددا ترک باز شده بود و نشت اب داشت و اونجا بود که به توصیه تراشکار موتور تازه خریدم.

در مورد ترک سیلندر یا سرسیلندر بسته به علت و محل ترک خوردگی میشه یه کارهایی کرد البته به شرطی که قسمت ترک خورده بعد از ترمیم مجددا تحت تنش و فشار پیچهای موتور قرار نگیره که بعیده اینطور باشه و معمولا در فشار پیچ دوباره مشکلاتی پیش میاد.

4. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ممنون از جناب کامارو برای راهنماییشون
    به عرض شما برسونم که تو آخرین تنظیم کارراتور پیستون پمپ سبقت که یه میله فلزی رود با فنر و یه واشر لاستیکی با یه نمونه واسه یه ماشین دیگه عوض شد.قبل از تعویض وقتی با دست پیستون رو فشار میداد زیاد بنزین نمیزد بیرون وقتی عوض کرد بنزین میپاشید.ولی بعد که کارب رو سوار کرد زیاد تغییر نداشت.لزرش هم از بعد از تعمیر موتوری اتفاق افتاده(کف تراش سیلندر و سر سیلندر و تعویض کاسه نمد های میل لنگ و رینگ و....)
    اون میله هست زیر درب کاربراتور که حالت Uشکل داره که سرش به سمت داخل کاربه اونو قبلا میکشیدن بالا شتاب خیلی بهتر میشد)
    الان هم موتور خیلی خوب کار میکنه ولی شتاب و سرعت خیلی مشکل داره
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    ظاهرا مشکل از کاربراتور نیست، پس بهتره برای اطمینان یک تنظیم دلکو و تایم گیری انجام بدید ( با شمع 2 یا 4 و یا هرکدام که دسترسی بهتری داره)
    اینجوری هم تنظیم انجام شده و هم مشخص میشه که آیا موقع بستن موتور بعد از تعمیر،تایمینگ
    دنده سر میل سوپاپ با سر میل لنگ به درستی انجام شده یا خیر؟
    گاها ممکنه اشتباهی رخ داده باشه و همین تاثیر زیادی روی شتاب و کشش و قدرت موتور داره.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

ظاهرا مشکل از کاربراتور نیست، پس بهتره برای اطمینان یک تنظیم دلکو و تایم گیری انجام بدید ( با شمع 2 یا 4 و یا هرکدام که دسترسی بهتری داره)
    اینجوری هم تنظیم انجام شده و هم مشخص میشه که آیا موقع بستن موتور بعد از تعمیر،تایمینگ
    دنده سر میل سوپاپ با سر میل لنگ به درستی انجام شده یا خیر؟
    گاها ممکنه اشتباهی رخ داده باشه و همین تاثیر زیادی روی شتاب و کشش و قدرت موتور داره.

ممنون از جوابتون تایمینگ رو چک نكردم ولی دلكو رو تنظیم كردم. تو بهترین وضعیته. شتاب و سرعت قبل از تعمیر هم همینطور بود. كه تنها دلیلش تنظیم كاربراتوره. مشكل من الان لرزش ابتدای حركته (ته گاز موقع تیك آف میلرزه) از بعد تعمیر میلرزه
    چطور با همین سوزن ژیگلور بیشترین شتاب رو بگیرم(110به بالا جون میكنه تا 110بشه111)
    ممنون

8. 6 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

ممنون از دوستان، از چند نفر دیگه هم پرسیدم، هر مکانیکی یه نظری داره حتی توی نت هم نظرهای مختلفی نوشته شده مثل اینجا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا فعلا" قضیه جیپ رو کنسل میکنم تا بعد از بررسی های بیشتر.
    علی اقا در مورد چسب زدن عرض کنم روش کار این مکانیک به این شکل بود که دور تا دور سینی بغل موتور رو چسب مزدا زد و درجای خودش قرار داد ( بدون فشار ) بعد دو پیچ از سه پیچ موجود سینی رو بست، پیچ ها رو تا حدی سفت کرد که سینی تا موتور حدود 3 میلیمتر فاصله داشت و این فاصله رو چسب گرفته بود ، یک ساعت بعد که چسب تقریبا خشک و لاستیکی شده بود پیچ سوم رو بست و سه پیچ رو سفت کرد، همونطور که قبلا" گفتم روش ساده ولی دقیقیه و با مقدار مناسب چسب و فاصله چند میلیمتری اولیه و سفت کردن پیچ بعد از یک ساعت براحتی جلوی کوچکترین نشتی رو میشه گرفت، امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم .

10. 7 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لرزش موتور در هنگام شتاب ( با توجه به اینکه صدای موتور به چه صورت باشه) عوامل متعددی داره که ممکنه از کم بودن مقدار سوخت و هوا باشه و یا عدم تنظیم مناسب سوپاپها و یا حتی تایمینگ اشتباه و تنظیم نبودن دلکو .

توصیه میکنم بازهم دوباره تنظیم دلکو را همراه تایمینگ در وضعیت نقطعه مرگ بالا و لحظه احتراق چک کنید تا کاملا مطمئن باشید.
    بعد از این مرحله، تنظیم سوپاپ و در ادامه تنظیمات کاربراتور را باید در نظر بگیرید.
    وضعیت شمعها و سلامت وایر شمعها هم مهم هست.

متاسفانه استاندارد مشخصی در مورد اندازه های دقیق سوزن و ژیگلور وجود نداره و بیشتر باید به حالت آزمون و خظا جلو برید تا به بهترین نتیجه برسید.

12. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام
    دوستان قیمت توربین نوا حدودا چنده؟
    نو و دسته دو؟
    ماشین قبل از تعمیر روغن موتور رو به صورت یه خط میپاشید.بین کاسه نمد میل لنگ و فلایویل.یه مدت خوب شد باز الان شروع شده!!!
    کاسه نمد عوض شده بود!!!
    مشکل از توربینه؟(آخه مکانیکه میگفت اگه ایندفعه روغن بده باید توربین عوض بشه)ولی روغن گیربکس نیست روغن موتوره که میپاشه!
    ممکنه؟
    مشکل ازکجاست؟
    Last edited by shs_micro2; 27-05-2015 at 20:53.

14. 6 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت شورولت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

12 تشکر از آقای کامارو

جناب شورلت
    به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید
    در تصویر دو قطعه ای که با برق سرکار داشته و روی کاربراتور نوا سوار شده نشان دادم
    این قطعه اول مربوط به کولر هست و زمانی که کولر روشن باشه برق باعث به کار افتادن آهنربای الکتریکی موقت شده و با حرکت پیم این قطعه به سمت جلو و فشار وارد کردن به خروسک گاز کاربراتور باعث بالا رفتن دور موتور جهت جبران افت توان میشه.

این قطعه برق را از دسته سیم کشی مربوط به کولر میگیره که دارای دوتا سوکت هست و اگر سیمهای مربوط به برق کمپرسور کولر را دنبال کنید حتما پیدا میشه( البته اگر سرجای خودش باقی مانده باشه)

این قطعه برقی دوم هم ساسات برقی هست که با اتصال فیش برق مربوط به اون، به محض باز کردن سوئیچ عمل میکنه و عبور برق و البته حرارت محیط باعث تنظیم فنر داخل این قطعه به جهت باز و بسته کردن دریچه ساسات میشه که اگر بدرستی کار بکنه در زمستان تاثیر خوبی برای بهتر روشن شدن موتور داره.

این قطعه هم برق را از یک فیش مجزا که از دسته سیم کشی کنار موتور و نزدیک کاربراتور هست میگیره.

اگر از این بخشها عکس بگیرید و نشان بدید راهنمایی بهتری میتونیم بکنیم.

16. 5 کاربر از شورولت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    از آقای کامارو تشکر فراوان می کنم.
    باشه سعی می کنم در روزهای آینده عکسی از این وسایل برقی بگیرم و برای راهنمایی بیشتر ارسال کنم. البته باید بگم که از روی نوای من از طریق صاحبان قبلی کولر برداشته شده است.

یک راهنمایی دیگر می خواستم. من هنگام استارت زدن مجبورم نیروی زیادی صرف کنم تا سوئیچ بچرخه و موتور استارت بزنه. و تلسکوپی دنده اتوماتیک روی فرمان را نیز باید چپ و راست کنم تا اتصال سوئیچ برقرار بشه. راهنمایی کنید که اشکال از کجاست و اینکه آیا باید فرمان را بصورت کامل باز کنم یا نه؟چطور؟
    با تشکر

18. 7 کاربر از شورولت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

آقا حمید
    من در بعضی از مواقع دچار همچین حالاتی در دینام شده ام. یک مورد این بود که از زیر قسمتی که ترموستات روی آن سوار می شود نشتی آب داشت و این آب رادیاتور با حرکت پروانه وارد دینام می شد بعد چراغ هشدار دینام روشن می شد. مورد دوم اینکه واشر گلویی اگزوز نوای من سوخته بود و در محل اتصال لوله اگزوز به مانیفولد دود کمی درز وجود داشت که ازش دود خروجی موتور که گرم بود وارد محفظه داخل کاپوت می شد و در نتیجه گرمای داخل کاپوت زیاد می شد و این در مثلا یک ساعت حرکت در جاده بیرون شهر باعث می شد که چراغ هشدار دینام بصورت کم رنگی روشن بشه. ایراد مربوطه به گلویی را با استفاده از چسب مزدا آب بندی کرم که خوب جواب داد و شتاب ماشین را هم افزایش داد.
    در مورد دینام من با کمی دقت در دینام تراکتور فرگوسن فهمیدم که این تراکتورها دو نوع چهار و شش سیلندر دارند که دینام شش سیلندر آنها 60 آمپر و پوسته آن با پوسته شورولت نوا تقریبا یکی است. همچنین استارت و سلونوئید استارت این تراکتورها هم با مال نوا تقریبا یکسان است. می توانید تحقیق کنید.

20. 7 کاربر از شورولت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •