تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 802 از 1138 اولاول ... 302702752792798799800801802803804805806812852902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,011 به 8,020 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همه دوستان
    ممنون از راهنمایی هاتون و متشکر از اینکه من را با مشکلاتم تنها نمیگذارید ، امروز بغل موتور را باز کردم استکانی ها را بیرون کشیدم به یه مورد بر خوردم اینکه وقتی میل لنگ را میچرخونم صدای فیس فیس میاد این طبیعیه ؟ یا بخاطر اینه که استکانی ها سر جاشون نیستن به خاطر اونه ... یا کمپرس را به کارتر رد میکنه؟

2. 4 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این صدا مربوط به کمپرس و تراکم هوای اتاق انفجار هست که زمان باز شدن آرام سوپاپها بوجود میاد و در همه خودروها شنیده میشه ( زمانی که موتور با دست و به آرامی بچرخه)
    وضعیت استکانی ها را به دقت چک کنید بخصوص محل تماس با بادامکهای میل سوپاپ و در صورت گود شدن حتما تعویض کنید.
    همینطور با نگاه کردن به بادامکها میتونید وضعیت میل سوپاپ را هم ببینید.

4. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

آقا مصطفی واسه نشتی جعبه فرمان چکار کردی؟
    اون کاسه نمدها که 25تومن خریدی،
    اختصاصی جعبه فرمان بودند یا اندازه شون طوری هست که از لوازم فروشی ها بخریم؟
    رهنمایی بفرمایید چکار کنیم.
    من هم دقیقا از پیچ بزرگ زیر جعبه فرمان نشت داره و هر روز بیشتر میشه
    Last edited by hamid-r-s; 13-05-2015 at 09:07.

6. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

حمید جان کیت کامل جعبه فرمان مخصوص نوا و بیوک توی بازار هست و کاسه نمد های تکی مخصوصش هم هست من دوتا کاسه نمدش رو خریدم 20 تومن و دادم برام تعویض کردن، تعویض این دو کاسه نمد بدون باز کردن جعبه فرمان انجام میشه و کار سختی نیس، فقط وقتی شافت وسط جعبه رو خارج کرد دیدم خوردگی داره ، خداروشکر در حد خیلی خیلی کم بود ولی اگه به یک میلیمتر برسه دیگه بدرد نمیخوره و باید تعویضش کرد، اجرت هم از من 25 هزار تومن گرفتن، شما هم سریعتر برو کاسه نمدها رو تعویض کن چون هرچی بگذره نشت روغن بیشتر و بیشتر میشه.
    متاسفانه عکسی نگرفتم وگرنه اینجا قرار میدادم، البته همینطور که علی اقا گفتن اول بررسی کن که بجز اون پیچ بزرگ زیرین جای دیگه ای چرب نباشه و نشتی در جای دیگه وجود نداشته باشه.
    Last edited by mard1169; 13-05-2015 at 13:33.

8. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سپاسگزارم
    اما اینجا لوازم مخصوص جعیه فرمان که هیچ، هیچ وسیله ی دیگه ای از شورلت واسه فروش نیس.
    فقط یه مکانیک بی انصاف بعضی وسایل را داره و تازه گفت واسه جعبه فرمان هیچ کاری نمیتونم بکنم و یه اوراقی هم هس که برخی وسایل درشت را داره.
    حالا اون کاسه نمد ها فقط مخصوص جعبه فرمان بودند یا شماره ای و عمومی؟
    من فقط و دقیقا همون پیچ نشتی داره.از کجا جعبه را باز کرد؟از همون پیچ یا از انتها؟
    ببخشید

10. این کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

ممنونم جناب camaro lt تشخیصتون کاملا درست بود همه ی استکانی ها کفشون گود افتاده باید تعویضشون کنم ، میل سوپاپ هم به این اندازه گود افتاده باشه باید تعویض بشه؟

از دوستان کسی دفترچه شورلت نوا را دارن؟ با تشکر فراوان
    Last edited by as5778; 14-05-2015 at 06:21.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد استکانیها اگر تعویض بشه بهتره ( با توجه به اینکه چقدر فرسوده شده باشه) و البته فرسودگی فنر داخل اونها هم مهمه چون این فنر مقدار فشار لازم برای کمپرس روغن به سر سوپاپها را تامین میکنه و در صورت کم شدن مقدار ارتجاع اونها مقدار فشار روغن در این قسمت هم پایین میاد و روغنکاری سر سوپاپها به خوبی انجام نمیشه.

معمولا فرسودگی این استکانیها خیلی بیشتر از میل سوپاپ رخ میده چون از جنس نرمتری ساخته شده تا صدمه به میل سوپاپ کمتر باشه، با اینحال با نگاه کردن به نوک بادامکها ( محلی که بیضی بادامک باعث فشرده شدن استکانی میشه) میتونید مقدار فرسودگی را تشخیص بدید و تا حدی این فرسودگی مشکلی بوجود نمیاره و با تنظیمات سوپاپ قابل حل هست.

من دفترچه فارسی شورلت نوا ندارم، اما توی این سایت میتونید نمونه انگلیسی را پیدا کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همینطور در اینجا بروشورهای تمام مدلهای مختلف دیده میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سپاسگزارم
    اما اینجا لوازم مخصوص جعیه فرمان که هیچ، هیچ وسیله ی دیگه ای از شورلت واسه فروش نیس.
    فقط یه مکانیک بی انصاف بعضی وسایل را داره و تازه گفت واسه جعبه فرمان هیچ کاری نمیتونم بکنم و یه اوراقی هم هس که برخی وسایل درشت را داره.
    حالا اون کاسه نمد ها فقط مخصوص جعبه فرمان بودند یا شماره ای و عمومی؟
    من فقط و دقیقا همون پیچ نشتی داره.از کجا جعبه را باز کرد؟از همون پیچ یا از انتها؟
    ببخشید

حالا که نشتی فقط از بالای پیچه پس باید همون دو کاسه نمد رو عوض کنی، باز کردنش هم به این شکل هست که پیچ بزرگ زیر باز میشه و بازویی از روش در میاد و بعد چهارتا پیچ روی جعبه فرمون رو باز میکنن و شافت کامل خارج میشه، بعد هم به راحتی کاسه نمدهارو درمیارن و نمونه نو رو جایگزین میکنن و شافت رو سر جاش میبندن ، برای دیدن مراحل تعمیر کافیه توی سایت (ی و ت ی و ب) یه سرچ بکنی .
    درباره خرید کاسه نمد تا اونجا که من پرسیدم نمونه دیگه ای بهش نمیخوره و باید مخصوص خودش باشه ولی از اونجا که وسایلش اونجا پیدا نمیشه دو راه باقی میمونه:
    اول از شهر دیگه ای بخری و با پست برات بفرستن ( که اگه بخوای خودم هم در خدمتم)
    دوم کاسه نمد های قدیمی رو دربیاری و بهمراه شافت ببری تراشکاری و کاسه نمد جدید و مناسب برات درست کنن، البته کار هر کس نیس ولی من اینجا تراشکارشو پیدا کردم شما هم احتمالا بتونی پیدا کنی.
    راه دوم ارزانتره و نتیجه اش هم بهتره و خودم هم قصدم اینکار بود ولی بدلیل عجله ای که داشتم انجامش ندادم.
    Last edited by mard1169; 14-05-2015 at 09:31.

15. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر دوستان

فولی را از تراشکار ی گرفتم ، چون احتمالش میرفت که فولی اصل یا از نوع مرغوب ایرانی باشه برای همین باز
    سازی و روی میل لنگ نصب شد استکانی اصل گیر نیاوردم مکزیکی گرفتم و همه را تعویض کردم سوپاپ ها مقداری چک چک میکنن باید تنظیم بشن پیچهایی که اسبک ها را نگه میدارند بعضی هاشون دندهاشون ریخته این پیچ هارا میشه تعویض کرد؟
    الان فولی کاملا دور میچرخه

باطری نو گرفتم باطری فروش با دستگاهش دینام را چک کرد برقش میان 13.4و 13.8 نوسان داره وقتی که نور بالا ها روشنه و بخاری را با دور فن بالا روشن میکنم نور چراغ ها کم میشن و وقتی که کولر را روشن میکنم نور بالا انگار نور پایین میشه در ضمن آفتمات چراغ هم داره ممکنه که دینام خراب باشه ؟ جناب camaro lt همیشه زحمت ما با شماست در پست های قبلی خواندم که شما دینام را با نو کاپریسی عوض کردین دینامی که گرفتین اصلی دلکو رمی یا مال شما هم مکزیکیه و مارکش چیه ؟ با تشکر فراوان
    Last edited by as5778; 16-05-2015 at 08:13.

17. 3 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تصور کنم اگر دینام را سرویس کنید بهتر باشه چون ممکنه بخاطر نشت روغن فرمان باعث چرب شدن کلکتور شده و جریان برق به خوبی به ذغالها نرسه ( اگر چنین نشتی وجود داشته باشه)

بیشترین مورد خراب شدن در دینامها معمولا در ابتدا دیود دینام و بعد آفتمات هست و در ادامه کوتاه شدن زغال دینام.

با یکبار باز کردن مشخص میشه و البته برقکار وارد با تست کردن میتونه بفهمه مشکل دقیقا از کجاست؟
    من فکر نمیکنم شما نیازی به ارتقاء دینام داشته باشید، اگر قصد نصب کردن فن برقی اضافه نداشته باشید چون همین دینام فعلی برای مصرف برق ماشین جوابگو هست، اما اگر فن اضافه نصب شد حتما باید دینام قویتر استفاده بکنید.

فکر کنم دینام نصب شده روی ماشین مکزیکی باشه هرچند که هیچ اسم و نام نشان خاصی روی اون نیست که نشان بده ساخت کجاست،ولی تا الان که به خوبی کار کرده و مشکلی نداشته.

از این فرم دینام نمونه های زیادی ساخته شده که دارای انواع آمپرهای خروجی هستند. بطور مثال این نمونه در حال دور آرام موتور دارای 110 آمپر و در حالت دور بالا (1200 RPM ) دارای 220 آمپر خروجی است که بر روی انواع خودروهای جدید شورلت بخصوص انواع SUV و وانت و کامیونت نصب شده.

19. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •