متشکرم mard1169
روغن ریزی جعبه فرمان معمولا به چند دلیل رخ میده:
نشت روغن از لوله ها، در این صورت ممکنه روغن روی جعبه فرمان ریخته بشه و در نهایت از زیر جعبه فرمان بریزه پایین و اینطوری گاهی اشتباها تصور میکنیم که خود جعبه فرمان ایراد داره.
خرابی کاسه نمدهای جعبه فرمان، که در این صورت باید یک کیت واشر و اورینگ و کاسه نمد مخصوص جعبه فرمان بگیرید و همه را عوض کنید. فکر کنم آقا محمد چند وقت قبل این کار را انجام داد و مراحل کار را با تصویر شرح دادند.
بهتره که اول کل پمپ هیدرولیک، لوله های مربوطه و جعبه فرمان را کاملا تمیز کنید و بعد با دقت چک کنید که منشاء روغن ریزی از کجا هست و نشتی از کجا آغاز شده؟
یک مسئله مهم که اگر دوستان آزمایش بکنند و نتیجه را بنویسند خیلی ممنون میشم:
من وقتی که ماشین خاموش باشه، و فیش برق این چوک گاز کاربراتور را وصل کنم، بازهم عمل میکنه و کلا در همه شرایط بدون اینکه روشن یا خاموش بودن ماشین، کولر و بخاری در اون تاثیری داشته باشه ، بازهم عمل میکنه و این روی کار کرد دقیق موتور تاثیر بد داره بخصوص که زمان استفاده از کولر باید روشن بشه و در مواقع دیگه خاموش بماند.
ماشینهای شما هم همین وضعیت را داره؟ اگر بله فکر میکنم این یک نقص در طراحی باشه بخصوص که پیچ جداگانه ای برای تنظیم گاز و خروسک کاربراتور وجود نداره و این تنظیم با چرخاندن همین قطعه انجام میشه!