تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 767 از 1138 اولاول ... 267667717757763764765766767768769770771777817867 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,661 به 7,670 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه mehdicentury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

محسن جان کنتی رو از طرف من ببوس ایشالا قسمت شه بیام گرگان یه لنگ بهش بکشم ایشالا هر چه زودتر ردیفش کنی
    در مورد اون بیوک هم به نظرم اگه تا 15 بخری خوب خریده باشی البت بیمش هم رو به اتمام هست ولی با توجه به تخفیف خوب فکر کنم حول و حوش 300 تومنی بشه
    مصطفی جان همونطور که حسین جان هم اشاره کرد بنظرم ایراد از لوازم پمپ بالا باید باشه که نشتی داره یا اورینگ بین پمپ بالا و بوستر که اگه درست آب بندی نشده باشه بر اثر فشار روغن می زنه

2. 7 کاربر از mehdicentury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

محسن جان کنتی رو از طرف من ببوس ایشالا قسمت شه بیام گرگان یه لنگ بهش بکشم ایشالا هر چه زودتر ردیفش کنی
    در مورد اون بیوک هم به نظرم اگه تا 15 بخری خوب خریده باشی البت بیمش هم رو به اتمام هست ولی با توجه به تخفیف خوب فکر کنم حول و حوش 300 تومنی بشه
    مصطفی جان همونطور که حسین جان هم اشاره کرد بنظرم ایراد از لوازم پمپ بالا باید باشه که نشتی داره یا اورینگ بین پمپ بالا و بوستر که اگه درست آب بندی نشده باشه بر اثر فشار روغن می زنه
    سپاسگزارم مهدی جان.کانتی قابل شمارو نداره.شما تشریف بیارید در خدمتتون هستیم.

البته فروشنده نظرش رو 10.5 هست.چون داشبرد ترک داره و چراغ های عقبش خیلی مرتب نیست و البته رودری کمی کار داره هزینه های این سه مورد رو که حساب میکنم حدود 2 میلیونی میشه برای همین نظرم روی 9 هست که با هزینه هاش پیش بینی شده 11 پام وامیسته.بیمش چون تخفیف خووبی داره زیاد دردسرساز نیست.

فکر کنم ایراد بوستر الان بین ماشینای اعضای این فروم همه گیر شده.چون حدس میزنم بوستر کانتی هم باید تعمیر بشه. خدا به داد برسه.

4. 6 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

دوستاني كه مشكل بوستر دارن يه تست بكنيد طرفاي درب پمپ هوا نكشه . گرد گير بين پمپ و بوستر پاره نشده باشه.

6. 3 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.......................
    Last edited by MJ1970; 07-09-2016 at 10:10.

8. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

همونطور که حسین جان هم اشاره کرد بنظرم ایراد از لوازم پمپ بالا باید باشه که نشتی داره یا اورینگ بین پمپ بالا و بوستر که اگه درست آب بندی نشده باشه بر اثر فشار روغن می زنه

بله احتمالا از لوازم پمپه چون پدال ترمز زیر پام سفت نیست و نرمه و تا اخر پایین میره، بنابراین امروز رفتم اون واشر بین پمپ و بوستر رو خریدم به قیمت 3 هزار تومن، فردا نصبش میکنم و اگه بهتر نشد کلا لوازم پمپ رو نو میکنم، میخوام همه روغن مدار رو خالی کنم و روغن جدید بریزم ، دوستان روش مناسب برای اینکار چیه؟

10. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    حال؟احوال؟غولاتون سرحالن؟
    منم که کلا خوانندم اصلا تو نت فعال نیستم.
    یه چند تا سوال داشتم که ممنون میشم راهنماییم کنید:
    1.کاسه نمد ته میل لنگ(طرف گیربکس )به شدت روغن ریزی پیدا کرده که به علت فشار بالای روغن میپاشه.(گیربکس اتوماته متاسفانه!)میتونم خودم تو خونه عوضش کنم؟البته شاید بتونم جرثقیل هم جور کنم! اگه آره ،راحت تره که گیربکس جابه جا بشه یا موتور؟کسی قبلا در موردش تو تاپیک نوشته؟(سرچ زدم پیدا نشد)
    2.میخوام روغن گیربکس رو عوض کنم و احتمال atf3یا همون سه خط acdelcoیا بهران بریزم.(11لیتر!)مشکلم تخلیه کامل توربینه.میشه کامل تخلیش کرد؟اگه سوراخش کنم و بعد جوشش بدم یا قلاویز کنم و یه پیچ ببندم توش و بعد پیچ رو ببرم و جوش بدم مشکل پیش میاد؟
    3.نوا ها فابریک نمد زیر کاپوت دارن؟مال من نداره چی بزارم واسش؟
    4.واسه تعویض بلبرینگ چرخ عقب (ترمیمی میگیرم که چه ترمیمی خواست چه معمولی بتونم بزارم روش و وقتم هدر نره چون یزد خیلی گرونه میخوام تهران بگیرم) کجا توضیح داده بودین؟(یه جا دیدم قدیما)

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    حسین

1. كاسه نمد موتور مشكل پيدا كرده يا گيربكس؟
    اگر موتور باشه بايد ميل لنگ باز بشه و اصولا چيزي به نام كاسه نمد نداره و صرفا از هلالي براي آب بندي آن ناحيه استفاده شده.
    اگر گيربكس باشه ، بايد گيربكس پياده بشه و توربين در بياد.

2. اگر روغن گيربكس خيلي كثيف نيست، نگران اون مقدار روغن باقيمانده درون توربين نباشيد چون مشكلي ايجاد نميكنه. اما اگر خيلي كثيف هست دو راه داره تا روغن داخل توربين تعويض بشه:

اول : از روغن ارزان قيمت استفاده كنيد و توي گيربكس بريزيد و بگذاريد گيربكس چند دقيقه درجا كار بكنه و بعد روغن تخليه و دوباره روغن جديد بريزيد تا كم كم روغنهاي كثيف داخل توربين خارج و روغن تميز جايگزين بشه و در آخرين مرحله روغن اصلي بريزيد.

دوم: توربين را باز كنين و بصورت دستي و سرو ته كردن اون تمام روغنها را خارج كنين.

هيچوقت در فكر سوراخ كردن و نصب پيچ تخليه نباشيد چون به احتمال قوي به توربين صدمه وارد ميشه و حداقل اينكه بالانس اين قطعه( كه خيلي حساس هست) در دور بالا بهم ميخوره و باعث لرزش خواهد شد.

3. ميتونيد از انواع نمدهاي موجود در بازار استفاده بكنيد. فكر كنم فروشگاههاي لوازم تودوزي نمدهاي محكم و خوبي براي عايق كاري كف ماشين دارن و ميشه از اونها استفاده كرد. همينطور كف بعضي از خودروها بطور فابريك نمد داره و اگر مال اون ماشينها هم پيدا بشه و اندازه كاپوت نوا باشه بد نيست.

4. براي تعويض بلبرينگ چرخ عقب بايد پلوسها باز بشه و از پوسته ديفرانسيل بيرون بياد و بعد با استفاده از يك ميله بسيار بلند كه از يك سمت پوسته وارد شده، به سمت ديگه و بلبرينگ ضربه بزنيد تا بلبرينك در بياد.
    ابزار مناسب اين كار ( در آوردن بلبرينگ از داخل پوسته ديفرانسيل) در ايران وجود نداره( شايد هم باشه اما نه همه جا) بنابراين استفاده از سنبه به طرزي كه توضيح دادم بهترين روش موجود هست. جا زدن بلبرينگها هم از سمت چرخ به سادگي و با ضربات ملايم چكش و با استفاده از يك قطعه چوب براي وارد نشدن ضربه مستقيم به بلبرينگها انجام ميشه.

///////////////////////////////

آقا مصطفي، فكر كنم لوازم پمپ ترمز بالا خراب شده كه بايد تعويض كنيد.
    پمپ بايد باز بشه كه كار سختي نيست، اگر از لوازم بود شرح كامل تعمير را با تصوير ميگذارم، چون توي صفحات قبلي توضيح دادم اما متاسفانه خودم پيدا نكردم!

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب camaro lt
    کاور پلاستیکی را باز کردم ،لاستیک کوپلینگ پارگی یا فرسودگی دیده نشد پیچ بستش هم محکم بود اما قسمتی که در عکس مشخص کردم ان

قسمت جابه جا میشه و لقی در
    ان قسمن هم هست در ضمن پیچ بستش هم محکمه

حالا با این اوصاف چکار باید بکنم با تشکر فراوان.

Last edited by kcnc; 11-12-2014 at 07:44.

14. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

درود بر مهندس علی آقا.
    جناب mard واسه تعویض روغن ترمز ابتدا همه روغن داخل پمپ را با سرنگ خالی میکنید و سپس روغن جدید. همرنگ روغن قبلی که قاعدتا باید زرد( به گفته دوستان که جایی نوشته dot3) باشه را توی پمپ پر میکنید سپس پیچ هواگیری چهار چرخ را باز میکنید تا از اونا روغن شروع به ریزش بکنه.مراقب باش روغن داخل پمپ تمام نشه که سیستم هوا بگیره.هر وقت از هر چرخ همه روغن کهنه بیرون ریخت و روغن تازه آمد بیرون پیچ هواگیری آن چرخ را میبندی تا اینکه هر چار چرخ اینجوری بشن.در پایان هواگیری چار چرخ هم انجام بده و البته شاید هم لازم نباشه.
    آن گاه هم چرخها و هم دستهای خودتو خوب میشوری و یه نفس راحت میکشی.
    من خودم این روش را چند بار انجام دادم و جواب داده. اگه ایرادی داره لطفا اساتید تذکر بدن.
    Last edited by hamid-r-s; 11-12-2014 at 09:08.

16. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بخشي كه نشان داديد براي جذب ضربه موقع تصادف حركت ميكنه و بايد اينطور باشه ،
    از يكنفر بخواهيد كه فرمان را به سمت خودش بكشه و فشار بده تا وضعيت لق بودن بوجود بياد و در همان حال شما تمام بخشهاي داخل سمت موتور را چك كنيد و ببينيد آيا حركتي ديده ميشه كه نشان از جابجايي زياد باشه؟

همينطور تمام بخشهاي ميل فرمان داخل موتور را حركت بديد و ببينيد آيا تاثيري مثل همان وضعيت لق بودن موقع رانندگي در غربيلك بوجود مياد؟

اگر چيزي ديده نشد، اين بار سراغ ميل فرمان در داخل اتاق بريد. البته چون سمت داخل اتاق درون پوسته قرار داره و باز و بسته كردنش خيلي وقت گير و پيچيده است، بهتره اول آزمايش كنيد و همان تكان دادن غربيلك و نگاه به قسمتهاي قابل بررسي ميله فرمان را انجام بديد.

به صداهاي احتمالي از قسمتهاي مختلفي كه ممكنه از سمت داخل پوسته فرمان داخل اتاق بياد به دقت توجه كنيد تا احيانا اگر ايرادي در وجود داشت بدونيد دقيقا بايد سراغ چه بخشي بريد؟

قسمتهاي انتهاي ميل فرمان كه از ديواره اتاق ( ديوار آتش) عبور ميكنه را هم به دقت بررسي كنيد و هميشه اين آزمايش تكان دادن را انجام بديد تا وضعيت حركت ماشين و تكانها شبيه سازي بشه.

اين دياگرام فرمان شورلت كامارو هست كه با نمونه نوا فرق خاصي نداره و ميشه متوجه شد موقع باز كردن با چه اجزائي روبرو خواهيد شد.

18. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

1. كاسه نمد موتور مشكل پيدا كرده يا گيربكس؟
    اگر موتور ...

دوستان از راهنماییهاتون ممنونم
    در مورد کاسه نمد که قطعا از طرف موتوره چون روغن موتور میریزه از کنار فلایویل میپاشه.چیزی که قبلا شنیدم اینه که باید موتور یکم جا به جا بشه بعد کارتل باز بشه و کاسه نمد ته گیربکس عوض بشه.
    در مورد پولوس هم یه فکلایی تو سرم هست فکی کنم یه بلبرینگ کش مناسب واسش درست کنم چون جای محدودی دارم و نمیتونم هردو پلوس رو بیرون بکشم.یکیش رو در بیارم و از همون طرف بلبرینگ رو بکشم بیرون.
    در مور نمد هم به زودی میرم یه تودوزی و سوال میکنم.ممنون
    در مورد روغن گیربکس نمیدونم چطور باید توربین رو در بیارم یه سری پیچ داره که به فلایویل بسته شده و اونطرفش هم که به گیربکسه.
    مممنون یشم راهنماییم کنید تا وقتی موتور رو جا به جا میکنم واسه روغن ریزی یه دفعه توربین رو هم کامل خالی کنم.

20. 5 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •