تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 755 از 1138 اولاول ... 255655705745751752753754755756757758759765805855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,541 به 7,550 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در گيربكسهاي اتوماتيك بخاطر اينكه انتقال نيرو توسط فشار روغن صورت ميگيره، بايد موتور روشن باشه و پمپ روغن گيربكس كار بكنه تا وضعيت درگير بودن دنده ها وجود داشته باشه و مثل گيربكسهاي دستي نيست كه صرفا چه ماشين روشن باشه يا خاموش، دنده درگير باشه.
    براي تست ميتونيد وقتي كه ماشين خاموش هست، ترمز دستي را آزاد كنيد و شيفتر دنده را در يكي از حالات اون ( بجز پارك) قرار بديد و بعد سعي كنين ماشين را با فشار دست هل بديد.
    در اين حالت ميبينيد كه ماشين حركت ميكنه و انگار هميشه در وضعيت خلاص قرار داره و دليل هم همان چيزي هست كه توضيح دادم .

تنها در وضعيت p بخاطر درگير شدن يك ضامن خاص با شفت گيربكس كه به خروجي اون متصل هست، گيربكس حركت نداره و بصورت ترمز جلوي حركت گاردان، ديفرانسيال و چرخهاي عقب را ميگيره.( جناب MJ1970 بخاطر تعميراتي كه روي گيربكس اتوماتيك انجام دادن، اطلاعات خيلي خوب و زيادي در اين مورد دارن)

حتما بايد ترمز دستي ماشين را راه بندازيد تا فشار به ضامن وضعيت پارك گيربكس وارد نشود ، بخصوص زماني كه ماشين در موفعيت غير افقي پارك كرده.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

ممنون جناب کامارو بابت صبر و دقت بالایی که به خرج میدین.
    حالا یه سوال از جناب mj1970 یا شما:
    در گیربکس اتوماتیک در توقف تا چند ثانیه یا دقیقه میتوان دنده را در حالت درایو بافی گذاشت به حالت خلاص تغییر نداد.
    Last edited by hamid-r-s; 24-10-2014 at 13:03.

4. 4 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کار برد این سه تا فیوز و دو تا سوکت که با رنگ سبز در عکس مشخص شده چیه؟

6. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تشكر آقا حميد

نظرهاي مختلفي در اين مورد وجود داره، چه در رابطه با گيربكسهاي دستي و يا اتوماتيك و گاهي ممكنه دونفر با تجربه هاي فراوان در اين مورد نظر كاملا متفاوتي داشته باشن و روي حرف خودشون هم اصرار بكنن كه درسته.

نظر شخصي من اينه كه اگر قصد توقف در مدت زمان كمتر از 10 ثانيه داريم، نيازي به خلاص كردن دنده نيست( چه اتوماتيك يا دستي) و اگر مدت زمان توقف بيشتر از اين باشه، بهتره كه دنده را خلاص بكنيم، چون در غير اين صورت فشار مضاعفي به موتور و گيربكس و بخصوص ديسك و صفحه كلاچ( در گيربكس دستي) وارد ميشه و ميتونه در دراز مدت و بطور عادت بودن، باعث صدمات زياد و فرسودگي سريع قطعات كلاچ بشه.

اين مسئله در گيربكسهاي اتوماتيك بيشتر هست چون انتقال نيرو بواسطه فشار و گردش روغن صورت ميگيره و اگر بيش از مدت زمان مناسبي كه ميتونه تحمل بكنه، با ترمز توقف كنيم، فكر ميكنم اين سايش و فرسودگي در قطعات متحرك گيربكس اتوماتيك بيشتر باشه و علاوه بر اون موتور هم با نيروي بيشري بايد كار بكنه تا از پس فشار ترمز گرفتن بر بياد خاموش نشه كه اين به موتور فشار وارد كرده و مصرف سوخت بيشتر ميشه و موارد ديگه اي هم مثل بالاتر رفتن دماي آب و روغن موتور و كمپرس بيشتر و استهلاك قطعات و... وجود خواهد داشت.

بنابراين من اگر اتوماتيك داشته باشم، ( و البته دستي كه الان دارم) در زمان توقف بيشتر از 10 ثانيه حتما دنده را در حالت خلاص قرار ميدم و چه بسا كه حتي در مدت كمتر از اين هم گيربكس را خلاص بكنم( مثلا مدت بيشتر از 8 ثانيه)

//////////////////////////////

جناب kcnc

فيوز شماره 1 مربوط به ساعت و چراغهاي اطراف و فندك بايد باشه، شماره 3 احتمالا مربوط به چراغهاي اشاره است و شماره 2 مربوط به برق قسمت عقب ماشين هست.

سوكت دو تا فيش علامت زده با رنگ سبز ، يكي مربوط به استارت زدن ماشين هست كه با علامت IGN مشخص شده و دومي هم احتمالا برق مستقيم از باطري.
    خيلي از سوكتها و فيشها مربوط به برق مدلهاي ديگه است و در نوا كارايي نداره ولي براي موارد ديگه ميشه از اونها استفاده كرد.
    اگر از كاركرد يكي از فيوزها مطمئن نيستيد بايد يكي يكي فيوزها را باز كنيد و امتحان كنيد كه چه قسمتي از كار افتاده؟
    متاسفانه توي نت هيچ جدول يا راهنمايي نديدم، قبلا اين كار را انجام دادم اما بايد يادداشت ميكردم كه نكردم!

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mard1169's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

واقعا این جعبه فیوز هم هیچ راهنمایی توی نت نداره ها !!!!!!
    میلنگ هم تعمیر نشد و تصمیم دارم میلنگ در حد نو بخرم و با توجه به سایر قطعات میشه گفت به جز بلوک سیلندر تموم قطعات با جنس نو یا در حد نو تعویض شدن، راستی پایین شیشه عقب نوا:

زه استیل داره یا لاستیک؟ ماشین من هیچی نداره

10. 6 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خيلي از چيزهايي كه توي نت نوشته شده( چه در سايتهاي ايراني و يا آمريكايي) بيشتر از روي تجربه و تعميرات بوده و راهنماي مشخصي براي دريافت اطلاعات استاندارد ، به نوعي كه توي دفترچه تعمير و نگهداري خودرو نوشته شده باشه، وجود نداره.

در مورد جعبه فيوز هم اينطوريه و من يادم هست براي ماشينهاي قبلي كه داشتم با استفاده از تجربه هاي قبلي، خواندن علائم روي جعبه فيوز و آزمون و خطا، يك جور دفترچه راهنما براي خودم درست ميكردم كه كارايي خوبي هم داشت.

مثلا فيوز پايين سمت راست مربوط به برق موتور برف پاكن هست كه كنار اون هم نوشته شده WIPER كه به معني برف پاكن هست و يا فيوز كوچك پايين كه با فلش قرمز مشخص شده مربوط به برق چراغهاي داخل صفحه كيلومتر هست.

قطعه اي كه مابين درب صندوق عقب و شيشه عقب قرار ميگيره، هيچ نوع زهوار يا لاستيك نداره و من تابحال توي هيچ مدل نوا يا بيوك نديدم كه اين قطعه زهوار داشته باشه و حتي جاي خار و يا پيچ كه نگهدارنده چنين چيزي باشه هم روي اون نديدم.

در مورد خريد قطعات نو خيلي دقت كنيد بخصوص ميل لنگ چون ديگه اينجور قطعات به معناي واقعي نو نيستند و اگر پيدا بشه قيمتهاي بسيار بالايي دارن.
    احتمالا بيشتر ميل لنگهايي كه به اسم نو فروخته ميشه دست دوم هستند كه بازسازي شده، به اين صورت كه با انجام جوشكاري ( احتمالا آرگون يا نوع بهتر ديگه اي) سطح محل لنگها ( ثابت و متحرك) پر شده و بعد دوباره با تراش به سايز صفر در مياد.
    البته اگر از روش آبكاري كروم سخت استفاده بشه اين بازسازي خيلي خوبه و حتي دوام اون از نوع استاندارد هم بهتره، ولي بايد ديد كه از چه نوع روش بازسازي و با چه كيفيتي استفاده شده؟
    در هر صورت بايد مراقب باشيد كه قطعه دست دوم بازسازي را به عنوان نو و با همان قيمت به شما نفروشند.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوست عزيز اين مهره ديسك چرخ پرايد كه نوشتين من رفتم تمام لوازم يدكي رو گشتم و به من گفتن كه اصلا مهره اي وجود نداره مي شه بيشتر راهنماييم كنيد شماره تلفن بنده 09191077827 با تشكر

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

در هر صورت بايد مراقب باشيد كه قطعه دست دوم بازسازي را به عنوان نو و با همان قيمت به شما نفروشند.
    علی اقا حرفتون کاملا درسته من حواسم هست، در حقیقت یه موتور نوا پیدا کردم که بسیار سالم و تمیز بود و در گوشه یک اوراقی خاک میخورد و اینقدر کثیف و روغنی بود که به خودشون زحمت باز کردنش رو نداده بودن، من سرسیلندر و میلنگ رو از روی اون موتور باز کردم (البته این عمل اونم به تنهایی کار وقت گیر و مشکلی بود ولی مجبور بودم دیگه)
    بعد اونا رو دادم اسید شویی و در نهایت تراشکاری، امروز هم رفتم از تراشکاری موتور رو گرفتم و تحویل مکانیک دادم:

چندتا کار دیگه هم درحال انجامه که بزودی نتیجه رو براتون مینویسم.
    گرم کن شیشه عقب رو که نصب کردم و سیم کشی شد تا پشت کلید، پشت کلیدش سه تا جا سیم داره، چطوری باید وصل بشه؟ وسطی برق هست درسته؟
    Last edited by mard1169; 26-10-2014 at 21:44.

15. 4 کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

"گرمکن" منظورت فن بخارگیر شیشه عقبه؟
    اگه منظورت اینه بایستی سیم وسط کلید سیم + ورودی باشه. یکیشون میره موتور برای دور تند که با HI نشون داده و دیگری واسه دور کند میره سمت موتور فن که با LO نشون
    داده. بعدش موتور فن تو هم بایستی سه تا سیم داشته باشه یکیشون منفیه که به بدنه وصل میشه و دوتای دیگری سیمهای + دور تند و کند هستند که به خروجی های کلید وصل میشن.البته ماشین من نداره این بخارگیر رو!!!

راستی دوستان این هواکش و فیلنر هوا به راحتی نیاز 6سیلندر با 4100CC حجم مکش رو میده؟
    و دیگه اینکه تکلیف زنجیر تایم و تعویض اون چی میشه؟نیازی به بازدید یا تعوبض داره؟

17. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

"گرمکن" منظورت فن بخارگیر شیشه عقبه؟
    اگه منظورت اینه بایستی سیم وسط کلید سیم + ورودی باشه. یکیشون میره موتور برای دور تند که با HI نشون داده و دیگری واسه دور کند میره سمت موتور فن که با LO نشون
    داده. بعدش موتور فن تو هم بایستی سه تا سیم داشته باشه یکیشون منفیه که به بدنه وصل میشه و دوتای دیگری سیمهای + دور تند و کند هستند که به خروجی های کلید وصل میشن.البته ماشین من نداره این بخارگیر رو!!!
    بله منظورم همون فن بخارگیره که دیفاگ یا گرمکن هم بهش میگن، راستش دو تا سیم داره ، یکیش اتصال بدنه هست که هیچ ولی اون یکی میاد پشت کلید ، پشت کلید وسطی که برق ورودیه ولی اون دوتا رو چطوری به یه سیم وصل میکنن؟

19. این کاربر از mard1169 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •