علی اقا ماشین شما اون نمدهای فابریک امریکایی رو نداشت؟
نوای قبلی من اونها رو داشت و اینی هم که الان دارم هم داشت.یه لایه ضخیم که قطرش به 1 سانت هم میرسید و یه لایه هم موکت فابریک داره.
این دینام جدید ان شالله مشکل کمبود برق رو حل میکنه و از ماشین لذت میبرید.
جالبه زمانی که من در به در به دنبال دینام امپر بالا شورلتی میگشتم اصلا حتی یه لوازم فروش هم این دینام رو به من نشون نداد و فقط یه مدل بود که میگفتن حدود 90 امپره و روی سلبرتی و ازمبیل نصب هست و جاپیچهاش در یه راستا نبود!!
حتی بهمن شورلت که همه امریکایی سوارها به اسمش قسم میخورن هم میگفت هیچ نمونه امپر بالایی که به نوا بخوره در ایران نیست !
خلاصه از ما که گذشت و امیدوارم با این دقت که این دینام رو نصب میکنید ازش نتیجه دلخواه رو بگیرید.
راستی سوکتش هم فکر کنم 4 سیمه هست و شما از 2 سیمش استفاده میکنید و اگه سوکت فابریکش رو پیدا کنید دیگه عالی میشه.
چون این دینام دست کم تا 200 هزار تا سرویس هم نمیخواد و فقط در صورتی که اتصالی در سوکت و ... پیش بیاد ممکنه افتامات بسوزونه.
یه نکته هم که میدونم حتما بهش فکر کردید اون قطعه اهنی پشت دینام فابریکه که قطعه فلزی پایه پمپ هیدرولیک رو به پایه پایینی دینام محکم میکنه و اگه نباشه کمی ممکنه استحکام پمپ هیدرولیک رو کم کنه و با توجه به بالاتر امدن پیچ رگلاژ دینام در نصب دینام جدید شاید بشه با یه واسطه یا تغییر در ان قطعه فلزی مجددا اون رو نصب کرد.
راستی قبل از نصب مطمین بشید که پمپ هیدرولیک روغن ریزی نداشته باشه و من قبلا بارها برام پیش اومده که به علت روغن ریزی پمپ هیدرولیک و نفوذ روغن به داخل دینام و اغشته شدن ذغالهای دینام شارژ دینام تا باز کردن دینام و پاکسازی داخل دینام متوقف شده.
البته با توجه با داشتن منافذ بیشتر در پوسته دینام جدید این نکته به ذهنم اومد.
محل قرارگیری دینام در نوا جالب نیست و در 8 سیلندرها خیلی بهتره و هم دسترسی بهش اسونتره و هم میشه از نمونه کرومی برای زیبایی موتور بهره برد.