تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 715 از 1138 اولاول ... 215615665705711712713714715716717718719725765815 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,141 به 7,150 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان مدتی درگیر بودم و نتونستم اینجا سر بزنم.
    چند هفته قبل هم کار جلوبندی تموم شد و ماشین اومد روی چرخهای خودش.
    فنربندی کاملا بی صدا شده بود و مشکلی که ماشین در تنظیم ارتفاع داشت و به صورت ضربدری کج می ایستاد هم برطرف شد و استیل ماشین خیلی میزان و مرتب شد .
    با توجه به اینکه لاستیکهایی که روی فنرها بودن رو برداشتم ارتفاع جلوی ماشین کم شد و فنربندی هم نرمتر شد.
    خلاصه اینکه با تعمیراتی که سری قبل روی اکسل عقب و فنرهای عقب و ... انجام شد و همچنین تعمیرات این سری جلوبندی میتونم بگم زیر و بند ماشین کاملا نو و مرتب شده.
    البته 2 تا مشکل هم دارم
    اول اینکه گریسی که در بلبرینگهای چرخ و سیبکها استفاده کردم گریس مبنای بنتون و تحمل حرارت 150 درجه سلسیوس بود که با اینکه روی قوطی اون نوشته بود غیر قابل ذوب ولی با کمترین حرکت ماشین مثل کره ذوب میشه.
    به نظرم باید دنبال گریسهای امریکایی بگردم .
    دوم اینکه با نوجه به اینکه شلنگهای ترمز جلو نو شدند چرخ سمت شاگرد هنوز نشتی روغن ترمز از محل اتصال شلنگ به کالیبر داره که با اینکه واشرهای مسی اون رو هم نو کردم ولی نمیدونم چرا هر کاری میکنم اب بندی نمیشه و باز هم کمی نشتی داره.
    سگدست سمت شاگرد هم که کادیلاکی بود با نمونه نوایی تعویض شد و یه سگدست در حد نو دیگه براش نصب کردم.
    در ادامه باید واشر کارتل گیربکس که خراب بود رو تعویض کنم و اخرین تنظیمات گیربکس اتومات رو انجام بدم و دیگه برم سراغ رنگ نهایی که میدونم خیلی عقب افتاده.
    راستی یک سری تزیینات که ماشین کم داشت رو هم تهیه کردم که در ارسال بعدی تصاویر و توضیحات رو اینجا قرار میدم.

راستی یک خبر بد هم دارم و اون اینه که دولت تدبیر و امید کارت سوخت ماشین من رو باطل کرد و خوشبختانه من که حدس میزدم این اتفاق بیفته و سوخت ذخیره اون رو که حدود 1000 لیتر بود مصرف کردم و یا به دوستان تقدیم کردم.
    کاری با سیاست ندارم و هیچ علاقه ای هم به این بحثها ندارم ولی واقعا حقش نبود که حق ما از سوختگیری رو از بین ببرن و همونطور که یک ماشین جدید داره عوارض و مالیات خودروش رو میده ما هم داریم این کار رو میکنیم .تازه خیلی خیلی هم از این ماشین ها کم استفاده میکنیم.
    همونطور که در جریان ماشین بنده و سایر دوستان هستید امثال ما قدیمی سوارها که به سلامت ماشینهای قدیمی خودمون خیلی بیشتر از نو سوارها اهمیت میدیم نباید همواره توسط دولت تحت فشار باشیم .الان خیلی از ماشینهایی که سن و سالی هم ندارن و به قول دولت فرسوده نیستن دارن روغن سوزی میکنن و یا خامسوزی و با تردد حداکثری در سطح شهر هوا رو الوده میکنن
    .
    به هر حال امبدورم روزی برسه که این چیزها در کشور ما هم جا بیفته و دیگران هم برای یه ماشین قدیمی سالم و زیبا ارزش قایل بشن...

2. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود خدمت دوست گرامي جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد مشكل نشتي لوله ترمز چرخ جلو به كاليپر، من هم اين مشكل را داشتم كه البته حل شد.
    توصيه ميكنم يك بار ديگه توضيحات را مطالعه بفرماييد تا از تجربه من براي رفع عيب استفاده كنيد:

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233551&page=711

در مورد نصب لوله هاي ترمز جديد براي پمپهاي جلو حتما توجه كنيد كه فرم قرار گيري واشر آب بندي سر لوله به پمپ ( كه ممكنه واشر از جنس آلومينيوم و يا مس باشه) در هر لوله فرق ميكنه. گاهي ممكنه بين سر لوله و پمپ واشر نياز باشه و يا نباشه و يا بين پيچ و سر لوله واشر يكي يا دوتا بخواد، براي فهميدن اين موضوع بايد آزمايش كنيد و در هر وضعيتي كه بعد از بستن و پدال زدن، نشتي روغن داشت، فرم قرار گيري واشرها رو تغيير بديد تا آب بندي كامل بوجود بياد. گاهي اوقات هم اصلا نيازي به واشر نداره و بدون واشر كاملا آب بندي صورت ميگيره.

در مورد گريس، احتمالا جنس خوبي نبوده و يا تقلبي بوده. من از گريسهاي ساخت شركت آترود استفاده كردم و خيلي خوب جواب داده. سري قبل هم كه براي اولين بار بلبرينگها را چك كردم از گريس ساخت شركت آسيا ژوله استفاده كردم كه اون هم خوب بود.
    گريسهاي موجود در بازار اكثرا خوب جواب ميده مگر اينكه ساخت تقلبي باشه مثل گريس STP كه در قوطي هاي پلاستيكي ربع و يا نيم كيلويي هست و رنگ قرمز داره. اوئل اين گريسها واقعا آمريكايي بود اما الان همه ساخت ايران شده و مقداري چربي ( احتمالا حيواني) با رنگ و مواد نفتي( مثل گازوئيل) مخلوط ميكنن و كارايي مناسبي نداره، بجز براي گريسكاري معمولي و يا بلبرينگهايي كه در وضعيت فشار و چرخش خيلي زياد نيستند( مثل بالابرها و يا دوچرخه و لولاي درب و..)

و اما مسئله خودروهاي فرسوده و بنزين و....
    ديگه واقعا يك گوش در و يك گوش ديگه دروازه شده، چون جز حرص خوردن و ناراحتي هيچ فايده اي نداره. كساني كه مسئول هستند بايد متوجه باشند كه متاسفانه نيستند...
    ديروز براي معاينه فني پرايد يكي از دوستان به مركز تست فني رفتيم. ماشين اين دوست ما مدل 76 هست و از نظر من مشكلاتي داره كه بايد رفع بشه، مثل تنظيم مجدد كاربراتور، تعويض كمك فنرها، مقداري صافكاري و رنگ آميزي، تودوزي و رودري ها هم نياز به تعمير و تعويض داشت، و چند مورد ديگه.
    اما به راحتي برچسب معاينه را گرفت.
    ولي خدا نكنه يك ماشين آمريكايي يا كلا قديمي بياد اونجا... هرچند ممكنه بخاطر تميز بودن ماشين خوششون بياد اما يه جورايي سعي ميكنن گير بدن.
    به هرحال اينهم وضعيت ما است تا در آينده چه پيش بياد.

وقتي نسل يوزپلنگ ايراني در خطر انقراض قرار گرفته و كسي مسئول نيست، ديگه واي به حال ماشينهاي ما....

Last edited by camaro lt; 26-05-2014 at 13:33.

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت proxifull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام خدمت اساتید چندتا سئوال دارم راجع به وانت کاستوم
    مدل 1975
    اتاق کمپرسی داره 2 ساله که خواب بوده
    10 سال تخفیف بیمه داشته الان 2 ساله که بیمه نشده
    میخواستم بدونم آیا میشه موتور انژکتور سلبریتی رو روی اون سوار کرد و اینکه کمک جلو رو فعال کنم آیا این موتور جواب میده.
    دوستان اگر اطلاعاتی دارن ممنون میشم که راهنمایی کنن.
    می خوام اگر بشه یه offroader مشتی ازش در بیارم اتاق پشت رو هم تجهیز کنم برای مسافرت

6. این کاربر از proxifull بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

موتور 2800 سی سی سلبریتی نمیتونه قدرت و گشتاور کافی رو برای این اتاق تامین کنه و نهایتا اگه با هزار سختی بشه با یه گیربکس دیگه که نمیدونم چی بهش بخوره نصب بشه فقط میشه ازش انتظار راه رفتن ضعیف و بیهال رو داشت.بلیزرهایی رو دیدم که موتور نوا روشون نصب شده و تازه با اینکه موتور نوا گشتاور بهتری داره اون بلیزرها تک دیف هم شدن و فقط به صورت ضعیف راه میرفتن.تازه موتوری که نام بردید انزکتور هست و مشکلات تعمیرات و ... رو در ایران به دنبال داره و به هیچ وجه نمیتونه اون اتاق رو حتی از روی لبه جوب هم بالا ببره.اگه بخواهید دست کاریش بکنید و موتوری به غیر از موتور خودش نصب کنید شاید موتورهای تویوتا لنکروزر 6 سیلندر 24 والو خطی و یا خورجینی بهتر باشه که انزکتوری هستن و مصرفشون هم کمی کمتره که البته با توجه به بازار فوقالاده ای که اون موتورها دارن قیمت های بسیار بالایی در بازار ابران دارن.
    در نهایت به نظر من بهتره از یه ماشین کم دردسر تر و کم هزینه تر امریکایی مثل جیب اهو استفاده کنید و دردسرهای تعویض موتور و ... رو به خودتون ندید.این ماشینی که عرض کردم هم شاسی بلند هست و هم کم مصرفتر و کم اصطحلاک تر و هم اینکه لوازمش بیشتره.
    اگه از قیافه اون هم خوشتون نیاد میتونید بلیزر بگیرید که البته اون کاملا متفاوت تره و هم از نظر اندازه خیلی فرق داره و هم مصرف و...

راستی اون دوستمون هم که در مورد قیمت یه نوای سالم سوال داشتن
    مطمینا اگه هم بخواهید کم هزینه کنید و هم ماشین بی خرج بخرید نمیشه انتظار داشت که قضیه هزینه های بعدی وجود نداشته باشه و مطمین باشید ماشینی که ارزونتره خرجهای اساسی و ... بعدی رو همراه داره .
    به نظر من در شرایط موجود و با همه مشکلات دیگه قیمت یه نوای سالم بدون خرج اساسی زیر 10 میلیون نیست و دیگه نباید دنبال قیمتهای کم بگردید.ممکنه یه ماشینی رو ببینید و همه چیزش به طور نسبی سالم باشه و قیمت کمتری بده ولی قطعا بعد از خرید با توجه به انتظاراتی که از اون دارید متوجه میشید که همه چیزش ضعیف هست و نیاز به تعمیر و بازسازی و تعویض داره .
    مثلا من یه کامارو 8 سیلندر خیلی تمیز دیدم که بازسازی کامل شده بود و فوق الاده زیبا بود و قیمتی که براش تعیین شده بود 28 میلیون بود که من با یه حساب سر انگشتی از هزینه ها و دردسرهای بازسازی کامارو متوجه شدم قیمتش به نسبت خوبه .البته معمولا میشه ماشین رو از کسانی که خودشون بازسازیش کردن با قیمت کمتر هم خرید .

8. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت proxifull's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

موتور 2800 سی سی سلبریتی نمیتونه قدرت و گشتاور کافی رو برای این اتاق تامین کنه و نهایتا اگه با هزار سختی بشه با یه گیربکس دیگه که نمیدونم چی بهش بخوره نصب بشه فقط میشه ازش انتظار راه رفتن ضعیف و بیهال رو داشت.بلیزرهایی رو دیدم که موتور نوا روشون نصب شده و تازه با اینکه موتور نوا گشتاور بهتری داره اون بلیزرها تک دیف هم شدن و فقط به صورت ضعیف راه میرفتن.تازه موتوری که نام بردید انزکتور هست و مشکلات تعمیرات و ... رو در ایران به دنبال داره و به هیچ وجه نمیتونه اون اتاق رو حتی از روی لبه جوب هم بالا ببره.اگه بخواهید دست کاریش بکنید و موتوری به غیر از موتور خودش نصب کنید شاید موتورهای تویوتا لنکروزر 6 سیلندر 24 والو خطی و یا خورجینی بهتر باشه که انزکتوری هستن و مصرفشون هم کمی کمتره که البته با توجه به بازار فوقالاده ای که اون موتورها دارن قیمت های بسیار بالایی در بازار ابران دارن.
    در نهایت به نظر من بهتره از یه ماشین کم دردسر تر و کم هزینه تر امریکایی مثل جیب اهو استفاده کنید و دردسرهای تعویض موتور و ... رو به خودتون ندید.این ماشینی که عرض کردم هم شاسی بلند هست و هم کم مصرفتر و کم اصطحلاک تر و هم اینکه لوازمش بیشتره.
    اگه از قیافه اون هم خوشتون نیاد میتونید بلیزر بگیرید که البته اون کاملا متفاوت تره و هم از نظر اندازه خیلی فرق داره و هم مصرف و...

راستی اون دوستمون هم که در مورد قیمت یه نوای سالم سوال داشتن
    مطمینا اگه هم بخواهید کم هزینه کنید و هم ماشین بی خرج بخرید نمیشه انتظار داشت که قضیه هزینه های بعدی وجود نداشته باشه و مطمین باشید ماشینی که ارزونتره خرجهای اساسی و ... بعدی رو همراه داره .
    به نظر من در شرایط موجود و با همه مشکلات دیگه قیمت یه نوای سالم بدون خرج اساسی زیر 10 میلیون نیست و دیگه نباید دنبال قیمتهای کم بگردید.ممکنه یه ماشینی رو ببینید و همه چیزش به طور نسبی سالم باشه و قیمت کمتری بده ولی قطعا بعد از خرید با توجه به انتظاراتی که از اون دارید متوجه میشید که همه چیزش ضعیف هست و نیاز به تعمیر و بازسازی و تعویض داره .
    مثلا من یه کامارو 8 سیلندر خیلی تمیز دیدم که بازسازی کامل شده بود و فوق الاده زیبا بود و قیمتی که براش تعیین شده بود 28 میلیون بود که من با یه حساب سر انگشتی از هزینه ها و دردسرهای بازسازی کامارو متوجه شدم قیمتش به نسبت خوبه .البته معمولا میشه ماشین رو از کسانی که خودشون بازسازیش کردن با قیمت کمتر هم خرید .
    خیلی ممنون از توجهتون دلیل انتخاب این خودرو هم اینه که قیمت اولیه اون پایین در میاد و دلیل تعویض موتور هم به خاطر مصرفش هست البته ماشین مورد نظر 4x4نیست وباید یه فکری به حالش کرد
    من مدت زیادی که دنبال یه ماشید دو دف ارزون قیمت میگردم وهر جا که گزینه ای میبینم سعی میکنم که یه تحقیقی دربارش داشته باشم.
    حالا با توجه به سن خودرو و وضعیت فعلی که شرح دادم به نظرتون ارزش بازسازی رو داره با در نظر گرفتن اینکه همین موتور روش باشه و اینکه به دف جلو هم تجهیز بشه؟
    ممنون از راهنماییتون
    البته اگر پیشنهادی هم داشته باشید خوشحال میشم که اون رو مطرح کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد اين خودرويي كه شما ديدين، نميشه همينجوري نظر داد و بايد به خيلي از جزئيات توجه كرد ، فني، تزئيناتي، بدنه، برق و خيلي چيزهاي ديگه.
    اگر عكسهاي كافي از تمام بخشهاي ماشين بگيريد و اينجا بگذاريد تا حدي ميشه نظر داد چون وضعيت ماشين تا حدودي قابل تشخيص خواهد بود.
    ارزش داشتن يا نداشتن براي بازسازي هم به همين وضعيت كلي ماشين، هزينه هاي مورد نياز براي تعميرات و انتظار شما از يك خودروي بازسازي شده مربوط ميشه.
    ممكنه شما زياد به تزئينات و اصل و درجه يك بودن اونها توجه نكنيد و براتون مهم نباشه، و يا اينكه روي موتور حساسيت زيادي داشته باشيد و حتي بخواهيد اون رو ارتقا و تقويت كنيد.
    همه اينها تعيين كننده است.
    در مورد مصرف سوخت بايد بگم اگر دنبال خودروي كم مصرف براي چنين كاري هستيد( آفرود ) پس قيد آمريكايي را بزنيد. شايد همان نمونه جيپ واگنر كه جناب MJ1970 اشاره كردن مناسبتر باشه و يا حتي جيپ شهباز 6 سيلندر و يا حتي 4 سيلندر( كه البته 4 سيلندر را به هيچ عنوان توصيه نميكنم!)
    وضعيت مدارك و پلاك و اينكه قابل پلاك شدن به نام شما هست يا نه، كارت سوخت و خيلي چيزهاي ديگه هم تعيين كننده است.
    به كلوپ خودروهاي ژاپني سر بزنيد شايد در مورد انواع آفرود ژاپني اطلاعات بهتري به دست بيا
    ريد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پل نيومن و كرايسلر

11. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    دوستان وظیفه ی بوبین دلکو چیه؟
    دیروز یه بوبین دلکو نو جی ام خریدم.

13. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بوبين ( و يا همان سيم پيچ) در اين نمونه از دلكو ، وظيفه اصلي ايجاد جريان الكتريكي براي تحريك مدار جرقه زني در مگنت هست كه بوسيله آهنرباي دائمي روي اون نصب شده انجام ميشه.
    توضيح ساده اينه كه وقتي ميله شافت دلكو ميچرخه، راس هر بخش برجسته و ستاره مانندي كه روي شافت دلكو سوار شده ( و به تعداد سيلندرهاي اون موتور هست)از روبروي يكي از دندانه هاي آهنرباي دائمي نصب شده بر روي بوبين ميگذره( كه به اين آهنرباي دائمي كه به شكل ستاره با دندانه هاي به سمت داخل، هشت پر يا شش پر گفته ميشه، بر اساس تعداد سيلندرهاي اون خودرو)، و چون وضعيت قرار گيري قطبهاي اين آهنربا بواسطه چرخش نسبت به چند پر مرتبا عوض ميشه، يك جريان الكتريكي در سيم پيچ و يا همان بوبين بوجود مياد كه به مگنت و يا همان سيستم الكتريكي اس ام دي ( به اصطلاح خرچنگي) وارد شده و با تحريك اون باعث ميشه تا فرمان به كوئل داده شده و كوئل هم متعاقبا القاي الكتريكي لازم را براي ايجاد جرقه در سيستم احتراق و شمعها بوجود بياره و در نهايت توسط چكش برق و درب دلكو و واير شمعها به شمعها برسه.

اينجا نمونه ساده شده مدار نشون داده شده

نماي بوبين و شش پر در دلكو اتومبيل 6 سيلندر( بدون شافت)

شافت دلكو با ستاره هشت دندانه نصب شده روي اون ( بدون بوبين و هشت پر) مربوط به خودروي 8 سيلندر. البته اين مدل دلكو داراي بوبين ساده تري هست.

اينجا هم دو نمونه شافت دلكو شورلت ديده مشه كه پاييني داراي بادامك براي استفاده در دلكوهاي داراي پلاتين بوده، و بالايي داراي ستاره چند پر هست كه در نمونه هاي مگنتي استفاده ميشه.

نوك برجسته اين ستاره و چند پر با همديگه نبايد تماس داشته باشه و در غير اين صورت دلكو عمل نميكنه. ستاره نصب شده روي شافت دلكو نبايد ضربه بخوره يا كج بشه در غير اين صورت كاركرد درستي نخواهد داشت.

Last edited by camaro lt; 01-06-2014 at 11:59.

15. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیلی ممنون جناب کامارو بابت توضیحات.
    فقط یه چیزی رو دست متوجه نشدم اونم اینکه بوبین 6 سیلند ربا 8 سیلندر فرق داره آیا؟

17. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببخشید پست تکراری شد.

چرم سقف بیوک رو کندم اینم وضعیتش:

ماشین رو بردم صافکاری یکم رو رنگی کار داشت انشاالله بعد صافکاری میبرم چرم سقفش رو درست کنم.

Last edited by mohamad.hejazi; 02-06-2014 at 10:22.

19. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •