تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 708 از 1138 اولاول ... 208608658698704705706707708709710711712718758808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,071 به 7,080 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

و باز سلام
    امروز رفتم باتری سازی گفتم استارتمو جمع کن بهم بده.گفت مگه استارت پیدا کردی؟گفتم آره.بده برم.گفت حالا بزار بگردم ببینم خودم آرمیچر دارم؟یه لحظه رفت پشت مغازه 10 ثانیه نشده با آرمیچر برگشت.و(در حالی که میگفت نداره و منو فرستاده بود دنبال آرمیچر)خلاصه بست و 80 تومن از من گرفت.واسه یه آرمیچر.خواستم بگیرم آرمیچر خودشو گرفتم.هی میگفت ببین سیم هاش سیاه شده یعنی سوخته.(سیم با اون ضخامت فقط لاک روش یکم سیاه شده بود.میگفت سوخته.بعد که نگاه کردم دیدم نظر جناب کامارو 100%درست بوده سر سیم ها اتصال نداشت.حالا خودم لحیم میکنم واسه آینده.
    این عکس های آرمیچر استارت نوا :

بعد برف پاک کن که بدجور رو دلم مونده بود رو باز کردم چون به جای فنر پشت ذغال یه تیکه دستمال گزاشته بودم.گفتم فعلا تا فنر بسازم یا بگیرم یه تیکه فنر رو اصلاح میکنم میزارم واسش.(هنوزم رو دلمه)ولی خوبه و جواب میده.ذغال رو میچسبونه به کوموتاتور

و در نهایت رفتم سراغ آب پاش واسه برف پاک کن
    پرسیدم گفتن بهترین گزینه آب پاش کیسه ای مزدا یا نیسانه چون هم نباید واسش پایه ساخت و هم تو جاهی تنگ میشه استفاده کرد.پس رفتم 18 تومن یه کیت کاملشو گرفتم که کیسه هست و موتور که وصل شده به کیسه و شیلنگ و کلید و سیم اتصال و سه راهی و دوتا چشمی آب پاش ولی چون ماشین خودش چشمی ها و شیلنگ و سیمش سر جاش بود.فقط کیسه و پمپ استفاده شد.و اول متاسفانه جواب نداد چون سر آب پاش ها گرفته بود پس یه تیکه سیم مفتول مخابراتی برداشتم و شروع کردم به سیخ زدن و باز کردن چشمی های آب پاش.بعدش خیلی عالی جواب داد.

یه برچسب شبرنگ قبلا درست کرده بودم که مونده بود پشت شیشه و آفتاب و آب باعث شده بود چروک بشه(قرار بود روی جای پلاک یا همون درب باک نصب بشه ولی قبلش میخواستم یه تیکه ورق آلمینیوم پرچ کنم روش تا صاف باشه و راحت و قشنگ برچسب بچسبه ولی دیدم قراره پشت شیشه بمونه پس چسبوندم یکم چروک شد ولی خیلی هم بد نشد

فردا اگه خدا بخواد استوپ دنده عقب رو میبندم و میرم اوراقی ببینم هیچی گیرم میاد یا نه.و در مرحله بعد کیلومتر رو باز میکنم تا هم لامپای سوختشو عوض کنم و هم ساعتشو اگه شد راه بندازم و هم اگه شد نور پس زمینشو تقویت کنم چون الان وقتی ولوم چراغ رو تا ته میچرخونم نورش در این حده(خیلی کمه)

آقا من یه سوال از خدمتتون داشتم.
    آیا برای تعویض بلبرینگ چرخ عقب پولس کش لازمه؟(همون بلبرینگ کله قندیه)
    درضمن من اون دنده ای که تو عکس شما اون میله ساسات بهش وصل بود رو ندارم روی کارب.نمیدونم نبوده یا برداشتن
    بابت همه چیز ممنون
    شب خوبی داشته باشین

2. 4 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شب و روز شما به خير دوست گرامي
    خوشحالم كه عكسها به درد خورد، در مورد آرميچر و قطع شدگي سيمها، اگر بتونيد از لحيم قوي با آْمپر بالا استفاده كنيد خوبه چون لحيم ضعيف( نمونه هايي كه براي لحيم كاري بردهاي الكترونيكي و سيمهاي نازك بكار برده ميشه) چندان دوام و استحكامي براي اين جور كارها نداره.
    اون تغيير رنگ سيمها هم به دليل سوختگي و حرارت ديدن عايق روي سيم هست كه به شلاك معروفه و بصورت مايع توي قوطي هاي نيم ليتري در فروشگاههاي لوازم برق و الكترونيك فروخته ميشه. البته براي تجديد عايق اين آرميچر بايد سيمها باز شده و در مايع شلاك چندين بار غوطه ور بشه و بعد از خشك شدن بسته بشه كه امكانش نيست اما شايد به همين صورت هم تا حدي جواب بده.
    براي فنر ذغال موتور برف پاكن ميتونيد از فنرهاي ديگه كه مشابه اون باشه استفاده كنيد. مثلا فنر ذغال استارت پژو و يا ماشينهاي ديگه كه تا حدي مشابه اين نمونه فنرها هستند و به وفور در برقكاري خودرو پيدا ميشه و چيزي نيست كه قيمتي هم داشته باشه و با كمي دستكاري به خوبي روي اون جواب ميده.
    آب فشان و كيسه پلاستيكي مورد استفاده از جنس خوبيه و منم سالهاست از همين نمونه استفاده ميكنم، بخصوص كه موتور اون در بازار فراوان پيدا ميشه.
    براي درآوردن بلبرينگهاي چرخ عقب نيازي به پولي كش و يا ابزار خاصي نيست. تنها وسيله خاص مورد نياز يك ميله باريك و بلند ( بلندتر از طول پوسته ديفرانسيال) هست كه بوسيله اون مثل سنبه از يك طرف وارد پوسته شده و از طرف ديگه به پشت بلبرينگ ضربه بزنه تا در بياد( و معمولا ضربه هاي شديد و محكم هم نياز نداره و به راحتي درخواهد آمد) البته براي اين كار بايد حتما هردو پلوس خارج بشه و اگر يك نفر كمك دست هم داشته باشيد خيلي بهتره.
    قطعه مورد نظر كه گفتيد روي كارب شما وجود نداره، درست بر روي ميل پولكي دريچه گاز بسته ميشه و به نوعي تعيين كننده مقدار باز و بسته بودن دريچه بر اساس وضعيت ساسات هست. اين قطعه را هم فكر كنم توي تعميرگاه برداشته باشن و احتمالا اوراقي اون رو بشه پيدا كرد.
    سوال: سوئيچ استارت ماشين شما به نظر با سوئيچ دربها يكي شده، وقتي اين قضيه رخ ميده يعني احتمالا با هر وسيله ديگه اي هم روشن ميشه كه ايمني نداره،

4. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام و ممنون از راهنماییتون.به زودی درگیر تعویض لامپ های صفحه کیلومتر و بلبرینگ چرخ میشم.
    والا کلید درب ها یه کلید کوچیکتر از کلید استارته و جداست.کلید صلی هم واسه استارته هم درب صندوق عقب.
    جالبیش اینه که با هیچ کلید دیگه ای استارت نمیخوره.فقط همین و از اون جالبتر اینکه وقتی سویچ رو باز میکنم میتونم کلید رو بیارم بیرون و استارت بزنم ولی اگه سویچ رو ببندم دیگه بدون کلید باز نمیشه.
    در مورد لحیم هم با یه هویه وات بالا لحیم میکنم تا هم سریع ضوب بشه هم راحت کنده نشه.
    راستی واسه باز کردن صفحه کیلومتر نباید سوکت ها پشتشو آزاد کرد و بعد کیلومتر رو اورد جلو؟
    اصلا سوکتیه یا نه؟
    ممنون

6. 3 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

راستی مگه نوای کروک هم داریم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.................................................
    Last edited by MJ1970; 07-04-2014 at 15:01.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان جدید و قدیمی
    ماشالله چه قدر در جمع کردن ماشین سرعت عمل دارید.این خیلی خوبه و تجربه ی خوبی میشه.
    البته باید در هزینه کردن هم احتیاط لازم رو لحاظ بفرمایید چرا که اگر مخارج رو مدیریت نکنید با این اوضاع یهو یه نوا براتون 20 میلیون درمیاد!!
    بعد وقتی مقایسه میکنید متوجه میشید با این مبلغ میشد یه کاپریس یا بلیزر یا ... خیلی تمیز گیر اورد.
    پیشنهاد من اینه که شما که دست به اچار هستید کمتر به تعمیرکارهای دزد این مملکت مراجعه کنید و سعی کنید با کسب اطلاعات لازم در همین بخش یا فرومهای tt اقدام به تعمیرات ماشین کنید.

من که مثلا قرار بود تا قبل از رنگ کردن ماشین به جای دیگریش دست نزنم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و 2 شب پیش ییهو جلوبندی و فنرها رو پیاده کردم.اونجورا هم که فکر میکردم سخت نبود و الان همه فنرها و طبقها و سیبکها و میل تعادل و دیسک و لنت و ... رو باز کردم.
    تمامی اجزای جلوبندی رو بررسی کردم و به جز یکی از سیبکهای بالا که خیلی شل و ول به نظر میاد بقیه مشکلی توشون دیده نمیشه.
    قبلا روی فنرها منجید گزاشته بودن که من اونها رو باز میکنم تا ارتفاع استاندارد بشه.
    عکسهای کاملی از کار نگرفتم ولی در ادامه سعی میکنم این کارو انجام بدم.
    قبل از عید با یه نقاش قرار گزاشتم و قرار شد ماشینو ببرم رنگ بپاشه که متاسفانه دبه فرمودن و نشد که نشد.
    احتمالا بعد از تعمیر کامل جلویندی و تنظیم ارتفاع رنگ رو میزنم.
    این هم اوایل کار:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

راستی یکی از دیسک چرخها خط داره و عمق خطش هم نیم میلیمتر میشه.به نظرتون بدمش تراش یا یکی دیگه بگیرم؟
    دوم این که سیبک های طبق پایین رو با خال جوش برق سرجاشون فیکس کردن ولی مشکلی هم ندارن به نظرتون اگه نو با قیمت خوب گیرم اومد عوض کنم؟
    سوم هم این که جلوبندی ماشین یه صدای اضافی داشت که من بعد از تشریح جلوبندی هنوز متوجه نشدم از چی بوده؟
    البته همیشگی صدا نمیداد و وقتی مثلا 1 ساعت راه میرفتم صداش درمیومد و زمان چرخودندن فرمون یا عبود از سرعت گیر یه صدای قیژ قیژ میکرد!من هنوز در حال بررسی هستم و مشکلی به جز همون سیبکب طبق بالای سمت شاگرد که شل و ول بود و باز شدن پرس سیبک راهنماهای فرمان سمت راننده و خشک شدن جلوبندی در اثر نداشتن گریس پیدا نکردم.امیدوارم بعد از حل مشکلاتش دیگه صدا نکنه.
    شما هم اگه چیزی در مورد بررسی سیبکها و یا تست قطعات جلوبندی میدونید ممنون میشم همفکری بفرمایید.

Last edited by MJ1970; 07-04-2014 at 15:01.

10. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

براي بازكردن صفحه كيلومتر اول سرباطري رو جداكيند تا احيانا اتصالي بوجود نياد. دوتا پيچ نگهدارنده پوسته فرمان به شاسي بدنه هست كه بايد باز بشه( درست در دو سمت پوسته فرمان زير داشبرد) اينطوري فرمان به سمت پايين مياد و فضا براي كار و بيرون آوردن كيلومتر باز ميشه.
    پيچهاي نگهدارنده قاب كيلومتر به داشبرد كه زير لبه بالايي و پاييني هست هم بايد باز بشه و در نهايت با كمي كشيدن به سمت خودتون سيم كيلومتر را جدا كنين كه با فشار دادن يه خار فلزي در انتهاي محل اتصال به پنيون كيلومتر از اون جدا ميشه و سوكت برق كه طبق شكل زير به اينجا وصل شده و اونهم با فشار دادن دوتا خار كه در دوسمت سوكت قرار داره جدا ميشه.

مراقب باشيد به مدار پشت كيلومتر صدمه نخوره و خارها هم نشكنه.
    وقتي كل پانل رو در بياريد همچين منظره اي بوجود مياد!

ميتونيد از فرصت استفاده كنيد و كانال هواي كولر و بخاري سمت راننده را هم چك كنيد.

نوا كروك بصورت استاندارد وجود نداره و صاحب اين نوا خودش اين بلا رو سرش آورده!
    جناب MJ1970 سلام
    من فكر ميكنم اون شيار مشكل خاصي درست نكنه و نيازي به تعويض يا تراش نداره مگر اينكه بعد از راه افتادن ماشين و استفاده عملي از ترمز عيب و ايرادي در ترمز گيري ببينين كه اون عامل باشه و در نتيجه تعمير يا تعويض كنيد( يه مشكل بزرگ كه مدتهاست درگير اون هستم و مربوط به ترمز ماشينه و بعدا مفصل در موردش توضيح ميدم، به نحوي با اين قضيه ديسك مربوط ميشه)
    در مورد سيبكها بازم اگر خوب كار ميده نيازي به تعويض نداره( البته اگر جنس خوب با قيمت مناسب ديدين بگيرين كه معلوم نيست هميشه گير بياد)
    صداي قژقژ معمولا بيشتر بخاطر خشك شدن لاستيكهاي بوش جلوبندي و بعد سيبكها است كه با گريسكاري ( سيبك و سر روتها) حل ميشه مگر اينكه بوشها اونقدر خورده شده باشه كه به فلز رسيده باشه.
    در مورد درآوردن فنرهاي جلو و جا زدن اونها خيلي مراقب باشيد چون خطر در رفتن داره و ممكنه صدمه شديد به فرد وارد بكنه. موقع جا گذاشتن فنرهاي جلوي دقت كنين كه وضعيت قرار گيري اون بصورتي باشه كه بخش بالايي و نقطع پايان مارپيچ فنر درست در محل خودش در شاسي قرار بگيره و جا بيافته( بايد با چشم داخل شاسي و محل نشستن سر فنر در اونجا رو ببينين تا دقيقا به وضعيت اشنا بشيد) چون در غير اين صورت فنر جا نميافته و علاوه بر سفت شدن فنر بندي جلو، طول فنر از حالت عادي بيشتر شده و جلوي ماشين يه وري ميشه!

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام دوستان
    دوست عزیز من پیشنهاد میکنم سیبک های بالا رو حتما عوض کنین.چون فرمون هیدرولیکه هرچی محکمتر باشه بهتره.تعمیر هم نکنین چون با تفلون عوض میکنن اصلا جواب نمیده هر سیبک فکر کنم حدود 50 تومن باشه
    صدا شاید از کمک بوده و شاید هم از دستمه موتور های جلوتون.اونارو هم چک کنین احتمال پارگی و صدا دادنشون هست.
    یه پیشنهاد دیگه منجیت هارو بزارین زیر فنر باشه چون وقتی بعدش شمش های فنر عقب رو باز کنین و سرویس کنین درسته عقب ماشین میاد بالا ولی جلو حد اقل دو سانت میاد پایین.و احتمال داره تو سرعت گیر و ....
    اون رامی که زیر موتور کشیده شده به زمین گیر کنه.(احتمال اینکه چرت گفته باشم زیاده اساتید نظر بدن)
    در مورد تعمیر گاه ها هم دست رو دلم نزارین که خونه.
    اینجا خیلی وضع خرابه.
    راستی من رفتم چند تا اوراقی سر زدم متاسفانه یه قطعه آمریکایی هم توشون نیست

14. 4 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر از دوستان عزیز
    سیبک طبق بالایی سمت راننده هنوز فابریکه و پرچ فابریک داره و مشکلی هم توش ندیدم و سمت شاگرد تعویض شده هست و فقط نسبت به بقیه خیلی شل و ول هست!
    دسته موتورها و کمک فنرها و هر 8 بوش طبق نو هستن و به تازگی تعویض کردم(جنس اصلی) و هنوز هم سالمن.اما احتمال اینکه صدا از خشکی بوشها و سیبکها باشه خیلی زیاده.
    سه راهی فرمون هم نو هست و یه سیبک بغل شاسی میمونه و 2 تا سیبک طبق بالا که نو نیستن.یکی از سیبک طبق های پایین هم نو نصب کردم و اون یکی کارکرده هست که جز پارگی گردگیرش مشکلی نداره.
    حالا فردا باید یه سر به بازار بزنم ببینم تا کجاش رو میتونم نو کنم.
    در مورد ارتفاع ماشین هم من با ارتفاع زیادش مشکل دارم و همانطور که در صفحات قبلی توضیح دادم فنرهای عقب سرویس شدن و هر دو میزان و دست نخورده (بادگیری نشده) هستن.
    الان میخوام ارتفاع ماشین برگرده سرجاش چرا که با منجیدها سواری نه چندان راحت و عدم تعادل در پیچها رو داشتم.
    البته فکر میکنم اگر فنرهای 8 سیلندری نصب کنم سواری ماشین دلچسب تر بشه!ارتفاعش هم پایینتر بیاد!
    راستی طبقها و فنرها رو به طور قرینه با هم مقایسه کردم و هر دو سمت یکدست هستن.

16. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام به همگی
    من امروز استوپ دنده عقبو سوار کردم و معاینه فنی رو گرفتم.(11تومن شده)گفت سوختم خوبه حالا نمیدونم چقدر کارشون دقیقه.کیلومتر باز شد و لامپ سوخته تعویض شد.فشنگی هم خدارو شکر سالمه و جواب داد میله نگه داریچه هوا رو درست کردم با یه مفطول و یه سوراخ زدی روی پایه ای که فنر بهش وصله .میله خیلی خوب جواب داد یعنی حد اقل 1 سانت دهنه دریچه بازه.یعنی تو سرد ترین موقعیت.
    ولی وقتی روشن گزاشتم ماشین رو با اینکه برق به سر ساسات رسیده بود ولی 10 دقیقه کار کرد و ماشین هم گرم بود ولی دریچه باز نشد.موندم مشکل از چیه.10 دقیقه کمه یا ساساته تعطیله.آخه ساسات هم هیچ چیز خاصی نداشت هیچی.یه فنر بود که وقتی جریان ازش عبور میکرد به عنوان مقاومت عمل میکرد گرم میشد و دریچه رو باز میکرد.همین.حلا نمیدونم مشکل از کجاست.

من یه همچین حرکتی زدم.البته اینطوری کشیدم که دیده بشه ولی خوشگل تر از این حرفا شد
    Last edited by shs_micro2; 08-04-2014 at 21:34.

18. 5 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •