تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 698 از 1138 اولاول ... 198598648688694695696697698699700701702708748798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

این کاری که گفتم معمولا روی موتورهایی باید انجام داد که از جنس های فوق العاده مرغوب استفاده میکنن و تمام لوازم مصرفی پرفورمانس هست نه به قول شما رینگهایی که ما استفاده میکنیم!!!!
    و در مرحله بعد این ریزه کاری ها هستن که میشن همون فوت کوزه گر که به چشم نمیاد ولی خیییلی توی راندمان و قدرت و شتاب ماشین تاثیر داره و واقعا دقت و تجربه زیادی میطلبه
    یا مثلا
    پورت پولیش سرسیلندر مخصوصا پشت سیت سوپاپ تا 25 اسب موتور تقویت میکنه

2. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من هم برای سرسیلندر کارهای زیادی انجام دادم.
    وقتی خریدمش جرم فراوانی در داخل پورتهای هوا و دود اون وجود داشت و روی سوپاپهاش هم مقدار بسیار زیادی جرم وجود داشت در حدی که سوپاپها داخل سرسیلندر گیر کرده بودن!
    خود فروشنده فکر میکرد این سرسیلندر چندان جالب نیست و اصلا حال و حوصله پاکسازی و رسیدگی به اون رو نداشت!
    قیمتش رو 200 هزار تومان میداد که من 100 تومان بهش دادم!
    شاید حدود 10 روز یا بیشتر روی پاکسازی جرم پورتها کار کردم و حدود 1.5 کیلو جرم از توش در اوردم!
    بعد نوبت به راه ابها رسید که من داخل پورتها رو جرم گیر ریختم و 2 ساعتی قل زد و جرمهاش حل شد و بعد هم که چند مرحله اب بندی با گرین نرم و سخت انجام شد.
    بعد از اون هم نوبت به شستشوی بیرون سرسیلندر رسید که به کمک لیترها بنزین اون رو کاملا تمیز کردم و باقیمانده مواد گرین (پودر سمباده ) رو از سرسیلندر پاک کردم و بعد باد قوی گرفتم.
    کف تراشی هم که شد.
    بعد هم که رنگ شد و اماده نصب شد.
    فکر کنم حدود 1 ماه روی سرسیلندر وقت گزاشتم و سرویس کامل شد.
    نتیجه این کارها رو میشه در کمپرس بالای موتور و کارکرد نرم اون دید.
    واقعا کار روی سرسیلندر خیلی موثره

4. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در ادامه کارهای ماشین فلنچها به لوله واسط و منبع عقب جوشکاری شد و نزدیک بود بر اثر یک بی دقتی یکی از دستهام اسیب زیادی ببینه!
    که البته خدا رحم کرد و اسیب چندانی ندید.

خلاصه بعد از اتمام جوشکاری رفتم بازار و یه حدیده ی انگلیسی خریدم .
    یک مته المانی کوتاه هم گرفتم.
    یک دسته قلاویز هم گرفتم.
    این هم ادامه کار:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by MJ1970; 11-11-2013 at 02:10.

6. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم!!!
    میخواستم بدونم قیمت ایمپالا 1967 چنده؟ هم تمیز هم داغون
    اگه میشه مشخصات فنیش کسی میدونه بگه
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی نیس جواب مارو بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    چند تا سوال داشتم!!!
    میخواستم بدونم قیمت ایمپالا 1967 چنده؟ هم تمیز هم داغون
    اگه میشه مشخصات فنیش کسی میدونه بگه
    ممنون
    این ماشینی که شما نام بردید بسیار کمیاب یا شاید هم نایاب هست.من که تا به حال نمونه اون رو ندیدم (در 8 سال اخیر که ماشین امریکایی داشتم).
    در مورد قیمت و وضعیت نمونه موجود احتمالی نمیشه نظر قطعی داد و اگر نمونه اون رو پیدا کردید میتونید تصاویرش رو اینجا قرار بدید تا دوستان در موردش راهنماییتون کنن.
    خیلی ها در مورد قیمت ماشینهای قدیمی خاص اعتقاد دارن که اینها قیمت ندارن و بسته به نظر فروشنده میتونه روی اونها قیمت بدن و خیلی کارشناسی بردار هم نیست (مگه نمونه اون ماشین قابل بازسازی نباشه یا سند و مدرک نداشته باشه).

10. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ای بابا عجب شانسی
    تو سایت ebay زیاد گذاشتن واسه فروش
    میصرفه بخوای ازون ور بیاری؟
    فورد موستانگ 1969 چی؟ درباره ی اون چیزی میدونین؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ای بابا عجب شانسی
    تو سایت ebay زیاد گذاشتن واسه فروش
    میصرفه بخوای ازون ور بیاری؟
    فورد موستانگ 1969 چی؟ درباره ی اون چیزی میدونین؟
    دوست گرامي، همانطور كه جناب MJ1970 فرمودن، اين نمونه خودروهايي كه نام برديد بسيار كمياب و خاص بوده و پيدا كردن اونها( حتي بصورت اوراقي) هم خيلي مشكله ، ديگه چه برسه به تميز و مرتب اون.
    البته پيدا ميشه اما نه به اين راحتي و نه به اون وضعيتي كه با هزينه هاي بازسازي يك آمريكايي متداول( مثل بيوك ايران يا شورلت نوا) قابل بازسازي باشه.
    حدود 20 سال قبل هم اين نمونه ها كم بودن، الان با توجه به ارزشمند شدن اونها و اينكه تعدادي از اونها هم بواسطه عدم آگاهي افراد تحويل داد شد و اوراق شدن، بنابراين تعدادشون واقعا كم شده.
    آخرين بار كه يك ايمپالا دهه 60 را از نزديك ديدم سال 78 بود ( مدل 1968) و بسيار تميز و تك سند بود و ميخواستم به قيمت 1 ميليون بخرم اما مدتي بعد به 1.500 فروخته شد. همون ماشين الان به راحتي تا 30 تومان هم ميتونه قيمت داشته باشه.
    براي فورد كه تعداد اونها خيلي خيلي كمتره( بخصوص نمونه هاي دهه 60) وضعيت از اينهم بدتره.
    و اما در مورد وارد كردن از آمريكا، تا جايي كه خبر دارم سن خودروهاي وارداتي نبايد بيشتر از 2 يا به گفته اي 3 سال بيشتر باشه، پس عملا وارد كردن خودرويي با سن 30يا 40 سال كاملا غير ممكنه. اگر چنين كاري انجام شدني بود خيلي از ماها تا الان
    اتومبيلهاي دلخواه خودمون رو از آمريكا خريداري كرده بوديم.

13. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست گرامي، همانطور كه جناب MJ1970 فرمودن، اين نمونه خودروهايي كه نام برديد بسيار كمياب و خاص بوده و پيدا كردن اونها( حتي بصورت اوراقي) هم خيلي مشكله ، ديگه چه برسه به تميز و مرتب اون.
    البته پيدا ميشه اما نه به اين راحتي و نه به اون وضعيتي كه با هزينه هاي بازسازي يك آمريكايي متداول( مثل بيوك ايران يا شورلت نوا) قابل بازسازي باشه.
    حدود 20 سال قبل هم اين نمونه ها كم بودن، الان با توجه به ارزشمند شدن اونها و اينكه تعدادي از اونها هم بواسطه عدم آگاهي افراد تحويل داد شد و اوراق شدن، بنابراين تعدادشون واقعا كم شده.
    آخرين بار كه يك ايمپالا دهه 60 را از نزديك ديدم سال 78 بود ( مدل 1968) و بسيار تميز و تك سند بود و ميخواستم به قيمت 1 ميليون بخرم اما مدتي بعد به 1.500 فروخته شد. همون ماشين الان به راحتي تا 30 تومان هم ميتونه قيمت داشته باشه.
    براي فورد كه تعداد اونها خيلي خيلي كمتره( بخصوص نمونه هاي دهه 60) وضعيت از اينهم بدتره.
    و اما در مورد وارد كردن از آمريكا، تا جايي كه خبر دارم سن خودروهاي وارداتي نبايد بيشتر از 2 يا به گفته اي 3 سال بيشتر باشه، پس عملا وارد كردن خودرويي با سن 30يا 40 سال كاملا غير ممكنه. اگر چنين كاري انجام شدني بود خيلي از ماها تا الان
    اتومبيلهاي دلخواه خودمون رو از آمريكا خريداري كرده بوديم.

پس یا این وجود باید دور ماشین های مورد علاقمو خط بکشم برم ماشین ایرانی بگیرم :(
    اگه باشه حاضرم تا 30-40 تومن هم خرج کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کارهای موتور و گیربکس شورلت دیگه کامل شده و اگزوز به خوبی سر جای خودش نصب شد.
    لوله واسط قبلی ماشین خیلی نشتی داشت و پوسیده بود و منبع عقب هم با اینکه نو بود از قسمت لوله دارای نشتی زیادی بود .
    الان اگزوز جوری تعمیر شده که یک سر سوزن هم نشتی نداره و کاملا کیپ شده (با لوله واسط نو).خلاصه رادیاتور و ... هم نصب شد و اقدام به استارت مجدد ماشین کردم.
    ماشین در ابتدا روشن شد و بسیار بسیار بی صدا و نرم کار کرد ولی خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه تا 1 روز بگذره!
    به نظر میاد موتور با میزان بنزینی که قبلا کار میکرده نمیتونه کار کنه و خفه میکنه!
    اخه وضعیت موتور من جوری بود که چون فرار کمپرس داشت و میخواستم تنظیمش کنم مجبور بودم پیچ بنزین رو تا اخر باز کنم تا موتور کار بکنه و انگار الان نمیتونه اون مقدار بنزین رو بسوزونه و بعد از 1 دقیقه کار خفه میشه!!
    به نظرتون چطور تنظیمش کنم؟

16. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •