تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 1138 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

افرین حدس من هم در مورد وضعیت موتور همینه .
    من هم فکر میکنم فقط با یک دست رینگ موتور رو جمع کرده چون قبلا یکبار کارتل روغن رو باز کردم و یکی از کپه های ثابت هم باز کردم و یاتاقانش هم دیدم که متاسفانه فرسوده بود و حتی ترک ریزی هم داشت!
    بعد از انجام تستهای بیشتر با روغن و باد اقدام به باز کردن سرسیلندر میکنم و ان شالله وضعیتش رو بهتر بررسی میکنم.

فولی کش هم میتونم بسازم .مشابه همون نمونه ای که در مکانیکی دوست شما بود.یه فولی میل لنگ خراب دارم.
    در مورد اچار کیلوگرم به نظرتون میشه از یه اچار کمک متناسب استفاده کرد و به صورت تجربی پیچها رو سفت کرد؟یه مکانیک قبلا به من گفت که میشه با یه اچار کمک و نهایت زور 2 انگشت پیچهای سرسیلندر رو سفت کرد!

از راهنماییهای شما هم خیلی ممنونم

2. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام
    داداش یک پیشنهاد و تجربه من 2 بار خودم از روی چنین حرفهایی سر سیلندر رو با اچار معمولی و یکسری حرفهای گفته شده یک مکانیک خیلی با تجربه انجام دادم اما هر 2بار با مشکلات حاد جدی مواجه شدم!!!!! خداییش هیچی جای آچار تورک(کیلوگرم)رو نمیگیره

البته شنیدن و دیدن ما با مکانیکی که دست کم 300 موتور رو با اچار معمولی بسته خیلی فرق داره!!!!!
    Last edited by رضا صادقی; 14-08-2013 at 21:41.

4. 7 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    داداش یک پیشنهاد و تجربه من 2 بار خودم از روی چنین حرفهایی سر سیلندر رو با اچار معمولی و یکسری حرفهای گفته شده یک مکانیک خیلی با تجربه انجام دادم اما هر 2بار با مشکلات حاد جدی مواجه شدم!!!!! خداییش هیچی جای آچار تورک(کیلوگرم)رو نمیگیره
    چشم اقا رضا حتما اصولی انجامش میدم.اگر دقت کرده باشید من همیشه برای انجام کارهام مشورت میکنم و از نظر اساتید فن مثل جناب کامارو استفاده میکنم.
    مثلا برای همین تستها که الان دارم از موتور میگیرم قدم به قدم با نظر ایشون پیش رفتم و اطمینان دارم کارا درست درمیاد ان شالله

برای باز کردن که به جز رعایت الگوی باز کردن پیچها و سرد بودن نکته ی خاص دیگری نداره و با ابزار موجودم میتونم بازش کنم.برای بستن هم حتما یا اچار کیلوگرم میخرم و یا برای یک روز قرض میکنم و پیچها رو طبق استاندارد میبندم.تا روزی که این موتور درست نشه من یک لحظه هم ارامش نخواهم داشت

از توجه شما ممنونم

6. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فكر كنم توي فروشگاههاي ابزار بتونيد انواع پولي كش مناسب را پيدا كنين، البته اگر نخواهيد بسازيد.
    منظور از آچار كمك را متوجه شدم. همون دسته جغجغه است يا چيز ديگه؟

فكر نميكنم كه بدون دانستن مقدار فشار لازم براي بستن پيچ، بشه كار دقيقي انجام داد ، بخصوص كه پيچهاي كفه هاي ثابت و متحرك ميل لنگ، و پيچهاي سر سيلندر احساسيت زيادي داره و بايد دقيقا يكسان و هماهنگ سفت بشه.
    به هر حال آچار تورك متر ابزاري به حساب مياد كه سالهاي زيادي ميشه ازش استفاده كرد و دقت و كارايي تعميرات را خيلي زياد ميكنه.
    اگر ياتاقانها هم فرسودگي داشته، اين نشان ميده كه واقعا كار خاصي روي موتور انجام نشده و شايد در بهترين شرايط يك شستشوي ساده و تعويض واشر كامل بوده( كه گويا واشرها را هم كاملا عوض نكرده بود!)

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منطورم از اچار کمک همونیه که به بکسهای مختلف میخوره و دسته بلند بکس به حساب میاد و کارش هم سفت کردن نهایی پیچ های قوی و یا باز کردن پیچهای خیلی قوی هست.
    این قطعه همونه که همراه دسته جقجقه داخل جعبه ی اچار بکس هست.

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

علی اقا منطور شما از فولی کش مشابه همین تصویر هست؟
    این مدل فولی کش به نظرم فشار زیادی به اون لاستیک هارمونیک بالانسر میاره و به نظرم بیرون اوردن این قطعه با همان فولی فابریک (بعد از تبدیل به فولی کش) بهتره!
    نظر شما چیه؟
    در این عکس یکی از بچه های tt در حال بیرون اوردن فولی میل لنگ بیوک هستند.

فکر کنم فولی میل لنگ بیوک هم اون لاستیک رو داره درسته؟

12. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله منظورم همين نمونه بود.
    اگر جاي پيچهايي كه توي پولي وجود داره ، و براي درآوردن اون توسط مدل دست ساز پولي كش ميشه، خراب باشه ، تنها راه همينه.
    لاستيكي كه بين دو بخش پولي قرار داره بسيار محكم و با دوام ساخته شده و با اين فشارها كنده نميشه مگر اينكه فرسوده شده باشه و بدترين عامل فرسودگي اونهم مواد شيميايي بخصوص بنزين و روغن به حساب مياد( كلا مواد نفتي) .
    موقع تعمير موتور هرگز نبايد اين قطعه را با بنزين و تينر و نفت و..بشورن، تنها يه شستشوي ساده با آب گرم و كمي مواد شوينده معمولي( مثل پودر رختشويي يا مايع دست شستن) كافيه تا چربيها رو پاك بكنه و بعد خشك بشه.
    تابحال شده كه مسافتي حدود 10 كيلومتر را با ماشين بريد و ببينين شرايط كاري موتور چطوري ميشه؟

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

................................
    Last edited by MJ1970; 12-02-2015 at 19:50.

16. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان یکی از دوستای من یه نوا خریده من یه نگاهی بهش انداختم شمعها ووایرها نو بود ولی 3تا از شمعها رو باز کردم شمعها چرب شده بود علتش چیه؟با توجه به اینکه ماشین کمی دود هم میکنه یعنی تو حالت سلو براحتی پیداست که داره دود میکنه روغن ریزی حتی یک قطره هم نداره ولی خیلی روغن کم میکنه اساتید مخترم لطفا کمک کنند باید چکار کرد؟

18. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dmk

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دلايل زيادي وجود داره و بايد اول يك سري موارد مشخص بشه و در ادامه با چك كردن متوجه بشيد كه مشكل از كجاست؟

دود چه رنگي و مقدار اون چقدره؟
    داخل لوله اگزوز هم چرب هست؟
    سر شمعها به چه صورت روغني شده؟ روغن سياه و تيره يا روغن كم رنگ و روشن؟
    موتور نرم و روان كار ميكنه يا با لرزش ؟
    شتاب و دور گرفتن اون چطوريه؟ روشن شدن در حالات گرم و سرد به چه صورتي هست؟
    دود در حالت گاز دادن بيشتر ميشه يا كمتر؟ و با گرم شدن موتور مقدار اون و رنگش تغييري ميكنه؟
    مقدار كم شدن روغن چقدره؟ خيلي زياد و يا فقط شامل دود كردن ميشه؟
    قبل از خريد نشان مكانيك داديد؟ صاحب قبلي در مورد موتور و وضعيت اون چي گفت؟

20. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •