تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 641 از 1138 اولاول ... 141541591631637638639640641642643644645651691741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,401 به 6,410 از 11379

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با اين حساب بايد كاليپر ديگه اي سوار كنيد و ببينين بازهم مشكل وجود داره يا نه؟
    البته مطمئن باشيد كه كاليپر دوم سالم باشه.
    براي تعمير اين كاليپر راهي وجود داره؟ من تابحال مشكلي با اين قطعه نداشتم، ولي سوال ميكنم ببينم قطعه نو توي بازار هست، و اگر بله، چه قيمت و كيفيتي داره؟
    شايد هم بشه كيت داخل اون رو تعويض كرد كه به نظر ميرسه شامل چندتا اورينگ باشه( مثل لوازم پمپ ترمز)، البته اگر به تعويض پيستونها و سوپاپ و فنرها نيازي نباشه.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اين حساب بايد كاليپر ديگه اي سوار كنيد و ببينين بازهم مشكل وجود داره يا نه؟
    البته مطمئن باشيد كه كاليپر دوم سالم باشه.
    براي تعمير اين كاليپر راهي وجود داره؟ من تابحال مشكلي با اين قطعه نداشتم، ولي سوال ميكنم ببينم قطعه نو توي بازار هست، و اگر بله، چه قيمت و كيفيتي داره؟
    شايد هم بشه كيت داخل اون رو تعويض كرد كه به نظر ميرسه شامل چندتا اورينگ باشه( مثل لوازم پمپ ترمز)، البته اگر به تعويض پيستونها و سوپاپ و فنرها نيازي نباشه.
    البته شما خودتون استاد هستید.
    ولی با بررسی هایی که من روی کالیپر انجام دادم این وسیله پیز خاصی نداره که بخواد خراب بشه.یه سری لوازم داره که باید عوض بشه که من هم عوض کردم.البته بگم که مشکل برنگشتن پیستون وقتی که کالیپر باز هست و روی ماشین نیست به راحتی پیستون توی جای خودش حرکت میکنه بدون کوچکترین مشکلی ولی وقتی شیلنگ روغن رو بهش وصل میکنم و هوا گیری میکنم.دیگه اون فشار روغن کم نمیشه.درباره سه راه فشنگی هم اگه میشه بپرسید ببینید که نوش پیدا میشه یا نه که اگه پیدا بشه میام اهواز برای خریدنش که هم کارم رو راه بندازم و هم بیام به فامیلها و شما دوست عزیز هم یه سری بزنم.

4. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با كارهايي كه انجام دادين، ديگه نميشه مشكل رو 100% از كاليپر دانست.
    يك بار ترمز جلو راست كامارو گير ميكرد و هرچقدر سرويس و هواگيري كردم فايده نداشت، در نهايت متوجه شدم كه لوله ترمز متصل به پمپ جلو راست گير كرده و روغن خوب از اون عبور نميكنه. تكه هاي خرد شده و پوسيده لاستيك توي اون جمع شده بود.
    باز كردم و تميز كردم، اما بازم درست نشد!
    مسير رو تا قبل از رسيدن به اون لوله چك كردم و متوجه شدم لوله ترمز فلزي كه روي اكسل جلو نصب شده و روغن را به پمپ چرخ جلو ميرساند، گير كرده و اونهم مشكل داره.
    چون تميز كردن اون خيلي دردسر داشت و حتي با فشار هوا هم باز نشد، ناچارا يه دست دوم سالم پيدا كردم و جاي اون سوار شد و همه چيز دوباره خوب كار كرد و ديگه گير كردن ترمز رو نداشتم.
    تصور ميكنم مدارات روغن رو با هوا گرفتن و فشار باد چك كنين بد نباشه، از يه سر هوا بزنيد و ببينين از سر ديگه بجز روغن چيز ديگه اي هم بيرون مياد؟
    مقدار خروج هوا رو در نظر بگيريد كه آيا تناسبي با مقدار هوايي كه شما به اون وارد ميكنيد، داره يا نه؟
    تعجبي نداره كه گير كرده باشن، چون ماشينهاي ما سالهاست كار ميكنن و دست خيلي ها به اون خورده و همه هم مثل ما به اونها رسيدگي نكردن و سرويس لازم رو انجام ندادن.
    من در مورد كاليپر سوال ميكنم و ببينم داستانش چيه و آيا نو اون پيدا ميشه؟ چون براي خودم هم جالبه بدونم گير مياد يا نه.

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

در مورد ایراد ترمز یه چیزی به ذهنم رسید گفتم بگم تا تست کنید.برای تست سلامت ادوات ترمز سر اون چرخی که ترمزش گیر میکنه اینکار رو میشه کرد:

1-زیر اون چرخ جک بزنید و اون چرخ رو بالا بیارید به طوری که ازادانه با دست بچرخه
    2-ماشین رو روشن کنید و لاستیک را به یک سمت فرمان بدید تا بتونید اچار مناسب رو روی پیچ هواگیری قرار بدید
    3-به یک نفر بگید ترمز بزنه و خودتون از سر چرخ چک کنید و زمانی که نفری که ترمز گرفته ترمز رو ازاد کرد طبق قبل اون چرخ نمیچرخه و گیر کرده
    4-شما در همان زمان پیچ هواگیری اون چرخ رو شل کنید و اگر همان لحظه چرخ ازاد شد و چرخید (مثل طرف دیگر) پس لوازم ترمز و سیلندر ترمز اون چرخ سالمه
    اما اگر ازاد نکرد متوجه میشید که مشکل از ادوات ترمز همون چرخ هست.

8. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد ایراد ترمز یه چیزی به ذهنم رسید گفتم بگم تا تست کنید.برای تست سلامت ادوات ترمز سر اون چرخی که ترمزش گیر میکنه اینکار رو میشه کرد: 1-زیر اون چرخ جک بزنید و اون چرخ رو بالا بیارید به طوری که ازادانه با دست بچرخه 2-ماشین رو روشن کنید و لاستیک را به یک سمت فرمان بدید تا بتونید اچار مناسب رو روی پیچ هواگیری قرار بدید 3-به یک نفر بگید ترمز بزنه و خودتون از سر چرخ چک کنید و زمانی که نفری که ترمز گرفته ترمز رو ازاد کرد طبق قبل اون چرخ نمیچرخه و گیر کرده 4-شما در همان زمان پیچ هواگیری اون چرخ رو شل کنید و اگر همان لحظه چرخ ازاد شد و چرخید (مثل طرف دیگر) پس لوازم ترمز و سیلندر ترمز اون چرخ سالمه اما اگر ازاد نکرد متوجه میشید که مشکل از ادوات ترمز همون چرخ هست.
    سلام شما درست میگید من این کار رو هم انجام دادم.و وقتی که پیچ هواگیری رو شل میکنم چرخ آزاد میشه.و خیلی راحت میچرخه.پس با این تفاسیر سیلندر ترمز و لوازمش سالمه.البته من قبلا هم گفتم که از سالم بودن سیلندر و لوازم ترمز این چرخی که مشکل داره مطمئن هستم.و فقط به اون تقسیم بعد از پمپ شک دارم که آیا درست کار خودش رو انجام میده یا نه و از بد ماجرا مال من هم پرسی هست و قابل تعمیر نیست.مال من چدنی هست.البته یه مدل برنجی هست که اونا تعمیر میشن.
    جناب کامارو
    این کار رو هم باید انجام بدم و شیلنگها رو باز کنم و توشون هوا بگیرم.اینکار رو نکردم. اگر زحمتی نیست هم دربازه کالیپر سوال بفرمایید و هم درباره اون تقسیم بعد از پمپ(سه راه فشنگی)که نو تو بازار هست یا نه که اگه باشه حتما میخرم.حالا اگه شده بیام اهواز هم مشکلی نداره.
    Last edited by aminbest; 19-05-2013 at 17:57.

10. 6 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

آقا امین ماله منم برنجی بود اونم قسمت سوپاپ پرسی هست! اون خراب بشه دیگه کلکش کندس!!!
    یک چدنی استوک سالم از مکانیک 30 تومن خریدم! دادم ترمز ساز نصب کرد + 4تا چرخ و قسمت بالای پمپ هم هواگیری کرد.
    البته ماله من مشکلش این بود که از لوله ها روغن روی طبق میریخت! نشون دادم گفت اورینگ ها رو عوض کنیم درست میشه وقتی باز کرد گفت سوپاپ مرخص شده .
    الانم از قسمت عقب تقسیم کمی دوره خودش رو سیاه کرده فکر کنم آبندی شده باشه چون اثری از روغن نیست.

12. 6 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطفا حذف شود
    Last edited by basketball; 20-05-2013 at 17:26.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز پيگير كاليپر شدم و از تنها يدك فروش شورلت اهواز( تقريبا تنها يدك فروش!) در موردش سوال كردم.
    گفت نمونه نو اونها رو تابحال نديده ، و هرچه كه بوده دست دوم تعميري ، و يا بصورت مستقيم باز شده از روي خودروهاي اوراقي است.
    توصيه كرد با تعويض چندتا اورينگ داخل اون،تعمير كنيم و دوباره ازش استفاده بشه، اورينگها رو هم ميشه طبق نمونه از اورينگ و كاسه نمد فروشها خريد، و البته بهترين جنس رو انتخاب كرد.
    تنها موردي كه هست اينه كه بدنه كاليپر شكسته، ترك خورده و يا گشاد كرده باشه كه در اين صورت بايد تعويض بشه.
    در هر صورت خودش نداشت و گفت شايد تهران نو اون پيدا بشه، كه البته گويا نيست و اونجا هم دست دوم دارند.
    باز هم جستجو ميكنم تا اطلاعات بيشتر بدست بيارم.

15. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

نو که فکر نکنم تو ایران باشه. ولی اگر بشه از سیستم ترمزی Willwood استفاده کنیم خیلی بهتره
    از دیسک داره یا پمپ و بوستر.! چی هم میشه

17. 6 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اول از همه صحبتام رو با این جمله شروع میکنم:گاهی وقتها حل مشکلها از اون چیزی که به نظر میرسه راحت تره
    خوب امروز رفتم سراغ ماشین تا برای آخرین بار سیستم ترمز رو بررسی کنم که اگه دیگه خودم سر در نیاوردم ببرمش بدم بیرون درستش کنن.
    همه چیز رو چک کردم و دوباره رسیدم به این سه راهی بعد از پمپ.دیگه شک نداشتم که از اونه.شروع کردم به باز کردن اون سه راهی که برای اولین حرکت لوله ترمزی رو که از اون به چرخی که مشکل داشت رو باز کردم.تو همین بین صحبتهای آقای کامارو یادم اومد(ببخشید اسمتون یادم رفته).که گفته بودن که برای کاماروشون هم همچین مشکلی پیش اومده بوده که بعد از بررسی متوجه کیپ شدن لوله ترمز شدن و با عوض کردن اون این مشکل رو حل کردن.
    من هم شروع به بررسی لوله کردم اول از همه لوله آهنی رو از شیلنگ پلاستیکی جدا کردم.من تو خونه کمپرس هوا دارم با هوای خیلی زیاد توی اون گرفتم و دیدم مشکلی نداره.
    حالا رفتم سراغ اون شیلنگ پلاستیکی که به سر کالیپر وصل میشه.برای اولین حرکت اومدم و توی اون رو هم با کمپرسور هوا گرفتم که در کمال ناباوری متوجه شدم که اصلا از اون هوا رد نمیشه.(چقدر فشار روغن زیاده که با این وضع باز هم روغن از توش رد میشده و ترمز میگرفته.واقعا پمپ ترمزش خیلی مرده که با این وضع ترمز هم میگرفته).
    حلاصه اول خواستم برم یدونه نو بگیرم که بدلیل نداشتن وسیله و کنجکاوی شروع کردیم (به همراه پدر گرامی) به باز کردن اون به وسیله یک تکه سیم مفتولی.اول سیم مفتولی فقط حدود یک انگشت داخلش می میرفت و بقیه اش کیپ شده بود ما هم به وسیله اسپری کاربراتور شور.هی اسپری زدیم و هی سیم مفتولی رو به داخلش هل میدادیم.تا بعد از نیم ساعت تلاش بالاخره سیم رو از توی لوله عبور بدیم و از اون ور بیرون بیاریمش.حالا مطمئن شده بودیم که دیگه حداقل هوا از توش رد میشه و حالا نوبت کمپرسور بود که نقش خودش رو بازی کنه و با هوا گرفتن داخل اون و اسپری کاربراتور شور اون رو هی شستشو دادیم و هی هوا گرفتیم.تا بالاخره کامل باز شد.(البته بگم چیزی داخلش نبود مثل قطعات پلاستیک یا چیز دیگه ولی داخل لوله جرم گرفته بود و راه رو مسدود کرده بودن)
    بالاخره وقتی از باز بودن شیلنگ اطمینان حاصل کردیم.شروع کردیم به بستن اونها و بعد از هواگیری رفتیم برای تست ماشین.و بالاخره تونستیم ترمز ماشین و کشیدن اون به یک سمت رو درست کنیم.
    باز هم شما بودید که من رو راهنمایی کردید و من با استفاده از تجربیات شما بود که تونستم این مشکل رو حل کنم.
    خیلی ممنون

19. 8 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •